krzysiekrk Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Witam jak sie ustawia w kerio personal firewall zeby mnie z sieci lokalnej niepingowali,wtedy jestem jakby niewidoczny.Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Tworzysz regułę blokującą protokół ICMP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 a ja pozwole sie dolaczyc do tematu co by nie zakladac nowego... mam do swojego kompa podpiety komp siory, przed zainstalowaniem kerio wszystko dzialalo bez problemu, a po instalacji kerio nie dziala u niej net, w sumie spodziewalem sie tego ale za cholere nie moge skonfigurowac tego tak zeby dzialalo ? jakies rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 jakies rady ?Tworzysz regułę odblokowanych portów TCP/UDP - 80 dla www GG - 8074 FTP - 21 SMTP - 25 POP - 110 etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...