M4TEUSZ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Czy są dostępne jakieś sterowniki lub jakiś programik który umożliwi mi na tej karcie zmianę blansu przód tył (win XP) :?: Niestety ani na płycie dołączonej do karty, ani na stronie creativa nic nie znalazłem :cry: Czy istnieją jakieś poprawione wersje sterowników do sb digital, bo orginalne nie były modyfikowane od 2002r. a w tzw. miedzyczasie pojawiło się parę gier (hitman2, Toca race driver 2) Które nie brzmią właściwie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mschu Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Poszukaj na www.driversguide.com (login: driver, haslo: all) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Bylo kx-project , tylko zobacz czy obsluguja twoj model . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Niestety kx-projekt nie obsługuje modelu CT4750, a na driversguide są dostępne tylko stery creativa. Zastanawiam się jednak czy nie zainstalować tego kx'a bo obsługuje karty o podobnych oznaczeniach CT4760 czy CT4790 ale są one opisane jako Live! a ja mam digitala. :( Właściwie chodzi mi tylko o zmianę balansu przód-tył, bo żeby cokolwiek w wieży, która spełnia rolę tylnich głośników, usłyszeć muszę rozkręcić ją prawie na maksa, a wtedy zaczyna szumieć, znowu z przodu głośniki 2.1 creativa ryczą wściekle już przy pokrętle ustawionym na jakieś 20% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Niestety kx-projekt nie obsługuje modelu CT4750, a na driversguide są dostępne tylko stery creativa. Zastanawiam się jednak czy nie zainstalować tego kx'a bo obsługuje karty o podobnych oznaczeniach CT4760 czy CT4790 ale są one opisane jako Live! a ja mam digitala. :( Właściwie chodzi mi tylko o zmianę balansu przód-tył, bo żeby cokolwiek w wieży, która spełnia rolę tylnich głośników, usłyszeć muszę rozkręcić ją prawie na maksa, a wtedy zaczyna szumieć, znowu z przodu głośniki 2.1 creativa ryczą wściekle już przy pokrętle ustawionym na jakieś 20% Sprawdz kxy , jak cos by nie dzialalo to pomoge moze cos :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Sprawdz kxy , jak cos by nie dzialalo to pomoge moze cos :) .Dzięki xan, na razie zapuszczę żurawia na forum kx-projekt jakby coś się mi udało osiągnąć to dam znać, a jak nie to pewnie też :wink: EDIT: I g...o :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...