noose Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Najtanszy hosting w kraju, a dla ludzi z min miesiecznym starzem na forum dodatkowo 25% znizki! prosze o opinie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Czemu ta strona jest zle wyswietlana pod operą !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 tzn co jest :?: (testowane na mozilli i IE, chodzi dobrze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 http://www.pmail.pl/~sgj/opera.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 thx za pokazanie... poprawie jak bede na chacie :? a jak oferta :?: :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Pod IE też są błędy. Jak się kliknie "czytaj więcej... " to lewa strona jest na innym poziomie niz prawa. http://www.pmail.pl/~sgj/ie.JPG Oferta dość ciekawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mi tez sie to sie nie trzyma calosci wyglada tak: http://info.wsisiz.edu.pl/~ciolekg/1.jpg Jaka cena dla mnie za 100mb?? To jest na rok, dobrze zrozumialem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Łał oferta ciekawa może skożystam za 2 miechy... ceny będą takie same ;> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 dobra, tabelka do poprawy :] ceny za rok oczywiscie :] (dla forumowiczow 25% znizki czyli -> www.thc.net.pl/promocja.php) ceny beda niezmienne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A czy ta promocja jest dozywtonia czy tylko przez pierwszy rok :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no bez przesady :P kto sie zalapie, ten sie zalapie :] promocja jest na czas nie okreslony.... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 hmm chyba mniew zle zrozumiales. Chodzi mi o to co jesli sie zdecydyje na promocje i minie rok. Pozniej normalna stawka ?? czy dozywotnio ta sama :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 hmm chyba mniew zle zrozumiales. Chodzi mi o to co jesli sie zdecydyje na promocje i minie rok. Pozniej normalna stawka ?? czy dozywotnio ta sama :-)Promocja jest na czas nieokreslony... ale kto powiedzial ze nie bedzie promocji za rok... jakiejs innej ;) tez atrakcyjnej dla forumowiczow i stalych klientow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Oferta wyglada ciekawie :) zwlaszcza z ta znizka dla forumowiczow :D jak bede mial siano na mbanku wreszcie to pewno zamowie sobie konto :) a i pytanko bo jakos nie moge znalezc na stronie :/ jakiej postaci jest adres konta ?? jakie domeny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 login.thc.net.pl <- Twoja domena i w ramach tego robisz subdomeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebe01 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Kilka pytań: 1. podepniecie domenę (moją wykupioną) pl ? 2. Mozna zobaczyć phpinfo()? 3. :) to takie marzenie :) PHP 5 pewnie odpada (narazie w stadium beta) ? A może chociażby do celów testowych? :) 4. Jakie łącze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 1) domena bez problemu :] 2) tak, mozna. zadne konto nie posiada save mode 3) php 5.... zobaczymy, ale jak bedzie stable 4) 100mbps/100mbps :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 regionalna domena tez bez problemu?? bo w sumie nie znam sie na rejestracji domen i ich zarzadzaniem a chcialbym miec adres w domenie mojego miasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 zadnego problemu nie bedzie ;) spoko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 czyli rejestruje domene w jakiejs firmie a pozniej u was jakos to konfiguruje ?? mozesz mi mniej wiecej to wytlumaczyc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 poszlo na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Pojawila sie promocja... Kazdy kto sie zmiesci w pierwszej 50 ... dostaje nielimitowana ilosc maili, baz, subdomen, kont ftp itp. O promocji... w newsach na www.thc.net.pl Oczywiscie pierwsza promocja dalej sie liczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dzis przeslalem sobie pieniazki na konto w mbanku wiec jakos niedlugo konto zakupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a ja wymyśliłem już hasło reklamowe: thc.net ten hosting pobudza fantazje (oczywiście chodzi o związek z THC :) , jeśli ktoś wie o co chodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...