sector Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 podobno we wtorek w tvp byla mowa o funduszach socjalnch z UE dla uczniow szkol ponadgimnazjalnych i studentow ktorych dochod w rodzinie nie przekdacza ok 500zl na glowe! szukam wszedzie informacji o tym (w necie) ale nie moge nic znalesc! slyszeliscie cos o tym? jesli cos wiecie to prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 u mnie w szkole mozna bylo podanie wziac, ale to bylo tylko dla uczniow ze wsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 to nie to samo ! chodzi o $$$ z unii europejskiej !!! o/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Bym sie lapal dajcie wiecej informacji jak mozecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Bym sie lapal dajcie wiecej informacji jak mozecieno wlasnie szukalem nawet na tvp.pl ale nic nie znalazlem ;- (( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Tez googlem szukalem i nic na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no! jak cos znajde dam ci znac !!! i mam nadzieje ze odwrotnie tez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 No jasne. Ale dziwi mnie ze niby kasa z uni dla takiego szerokiego grona ludzi a tu ani slowa. Rolnikom nawet ksiadz w kosciele kaze isc po doplaty a o stypendium dla mnie nic cisza :/ UPDATE :D http://www.ppr.pl/displayResource.do?_reso...85609&_phType=A cos na temat ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...