Andra Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Podczas różnych działań komputer sam się resetuje. Win XP Pro Athlon 2000+ Asus A7V8X-X GeForce 4 MX 440 256 MB Ram DDR 60 GB Samsung 7200 monitor LG Flatron F700B Proszę o pomoc. HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 jaki masz zasilacz,bo to prawdopodobnie jego wina :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 jakis virusek ? a moze PSU klęka ... nie jstesmy wróżbitami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Może się grzeje procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andra Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Przeskanowałem Nortonem 2004 z najnowszymi bazami i wirusa nie wykrył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 sprawdz pamiatki memtestem duze prawdopodobienstwo ze to ich wina albo tak jak wczesniej Ci napisali PSU nie wyrabia albo proc sie przegrzewa Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 To jest najprawdopodobniej zasilacz. Jakkiego masz zasiłke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andra Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Mam go już dwa lata i nie miałem problemów, pojawiły się dopiero wczoraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Mam go już dwa lata i nie miałem problemów, pojawiły się dopiero wczoraj.ano tak to wszystko wyjasnia :evil: :lol: :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 człowieku zadajesz pytanie , a żebyśmy na nie odpowiedzieli musimy mieć dane. więc to że Twój zasilacz masz od dawna to wszystko nam wyjaśnia jak napisał LPC :twisted: sprawdź kompa z innymi pamiątkami , innym zasilaczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a moze kolega po prostu jakiegos robalka zlapal :? powiedz czy komp resetuje sie nagle bez zadnych komunikatow :?: no i "pochwal" sie w koncu jaka masz zasilke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no o robaku pisał ktoś wcześniej i nie chciałem powtarzać. BTW nie spotkałem sie jeszcze z robakiem który robi resy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Pierw moglbys przeskanowac jakims antytrojanem np.: SpyWare'm szczerze mowiac jest wiele mozliwosci tej przyczyny np. mogla wysiasc bateria na plycie głównej ewentualnie inna przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pae46 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Miałem już taką sytuacje WYMIENIŁEM wiatraczek na zasilaczu i juz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|DaLaMaR| Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 wlacz start>msconfig i usun z autostartu dumprep 0 -k , potem uruchom ponownie w awaryjnym i wykasuj ten plik . W %systemroot%/system32/dumprep.exe po sprawie:} powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortinus Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Zasilacz miałem taką sama sytuacje musialem kilka razy restartowac na starcie kompa. Ale ja mialem jakiegos Megabajta 250 W!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimano1 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ja czasem mam taki problem ze jak uzywlam programu "C-Media Audio Configuration" to gdy czasem chce zmienic na wyjscie na kanal na sluchawki to komp mi sie resetuje ale nie wiem czym to moze byc spowodowane.moze ktos z was wie?? :) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...