Pychu88 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 witam mam procka bartonka 2500 i ukruszyl mi się rdzen (ten prostokącik na środku) dziala ok , ale podkrecam go i się troszke grzeje. szlifowalem i polerowalem radiator. temp nieznacznie zmalała. pomyślałem ze zastosuje jakas dobra paste , aktualnie mam arctic cooling chyba- czyli poprostu silikonowa sperma. A WIEC CZY MOGE UZYC NP. PASTY ARCTIC SILVER ??? , KTORA ZAWIERA SREBRO, SREBRO NATOMIAST PRZEWODZI PRAD, CZY TA PASTA NIE ZEWRZE MI MI RDZENIA W TYM MIEJSCU GDZIE JEST UKRUSZONE?? rdzen jest ukruszony w rogu, czekam na konkretna odpowiedż!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. tytuł tematu. "nie wiem gdzie mam wrzucici ten pościk!!ale co z tym ....." jest nieregulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pychu88 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 dobra zmienlime teamt post'u , ale nadal nie otrzymalem odpowiedzi!!czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Nie zewrze. Na moim ukruszonym radq mam srebrną pastę titana i chodzi cut-miut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...