Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Witam, Tak jak zapowiadalem, staty w sobote. Na czas wakacji juz tak pozostanie, w sierpniu jednak pare dni mnie nie bedzie, m.in sobote i niedziele wiec wtedy beda prawdopodobnie zbiorcze staty z dwoch tygodni ale to sie jeszcze zobaczy jak bedzie odpowiednio blisko. Dzisiejsze wykresy sa przejsciowymi miedzy okresem sroda-sroda a sobota-sobota wiec teraz jest sroda-sobota, co daje dodatkowe 2 dni (dwa, bo brane sa dane z piatku wieczor, ale wrzucam to dopiero w sobote ze wzgledu na to, ze nie mam neta na swoim kompie i musze latac z danymi i potem wykresami w druga strone na plytce). Aha.. bym zapomnial... podziekujcie makakus'owi za to ze jako jedyny zaoferowal swoja pomoc, o ktora prosilem 2 tygodnie temu. Bez niego nie byloby dzisiaj statow. Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs uff...AR The B Team vs UFO Wlasnie sobie uswiadomilem, ze dalem ciala robiac wykres konkursowy i zupelnie zle zaznaczylem przedzial czasu... w zwiazku z tym wykres ten pojawi sie pozniej (w skrajnym przypadku jutro, bo nie wiem czy bede dzisiaj jeszcze przychodzil na neta) --- update: Juz jest chyba oki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 konkursu nie ma ? :? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 mozesz dodac rywalizacje The B Team z ufo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 jak zawsze dobra robota ;] caly czas maleje ilosc straconych wu do uff_Ara ;] tylko przylepic trza ( znaczy sie moder musi ;] ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 34 dni do olsztyn naisaliscie hehe maks 21 :P a licze ze nawet za 14 dni juz bedzie po operacji olsztyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ja przygotowałem te same statystki we Flashu :) Ranking wg aktywności Udział w dziennym przyroście I jak zawsze najaktualniejsze statystyki teamu UFO: Team UFO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 birdman: mowisz, masz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Miło mi na samym dole w tych fleshowych statak ale zawsze na liście. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 O co chodzi w tym konkursie? My też możemy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> udział? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Konkurs polega na tym, że między najaktywniejszą 10 liczących w zadanym okresie jest losowana nagroda. Zawsze się pętałem w przdsionku brak mocy, a udział w niej biorą wszyscy liczący w teamie Tweaka.pl oczywiście jak przeliczą ile trzeba WU. Chyba za wiele nie poplątałem. Ukłony dla najlepszych i reszty zespołu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 No ale my (UFO) przeliczyliśmy już grubo ponad tysiąć WU, a w tabelce nas nie ma dlaczego? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 chya trzeba być od początku konkursu, chodzi by nie było alpejskich kombinacji Zdrowia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 szkoda :( A keidy kończy się ten konkurs i zaczyna nowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 co miesiac. pamietam ze bylo jeszcze tak ze ten co wygra to nastepnym razem nie jest uwzgledniany (nie wiem tylko czy jeden raz czy dluzej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 co miesiac. pamietam ze bylo jeszcze tak ze ten co wygra to nastepnym razem nie jest uwzgledniany (nie wiem tylko czy jeden raz czy dluzej) nie bylo nic takiego, ze nie jest uwzgledniany. ten pomysl nie przeszedl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 co miesiac. pamietam ze bylo jeszcze tak ze ten co wygra to nastepnym razem nie jest uwzgledniany (nie wiem tylko czy jeden raz czy dluzej) nie bylo nic takiego, ze nie jest uwzgledniany. ten pomysl nie przeszedl. calkiem mozliwe, tak mi sie wydawalo. przepraszam jesli wprowadzilem kogos w blad :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 nie bylo ale mogloby byc, o tym juz niech decyduja sponsorzy nagrod :) Ale jak bym ja sponsorowal to raz wygranego odcial bym conajmniej na kilka nastepnych etapow, bo czasem wpadnie jakis glupi co ma szczescie i zakasuje wszystkie nagrody ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 bo czasem wpadnie jakis glupi co ma szczescie i zakasuje wszystkie nagrody ;)co mogło by rzucic cien podejrzen na losujacego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a jakie są nagrody?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ostatnio yl filma na DVD "xXx" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 lo to jak takie nagrody to musimy tez bys brani w koncu pod uwage :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...