pae46 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mam droby problem chce kupic karte muzyczną w przystępnej cenie ale i żeby była dobra bo mam wierze 2x400 i ten dźwięk niezbyt mi sie podoba. Help plizz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ile ma kosztowac ta karta muzyczna :?: I możesz napisać coś więcej o swoim sprzęcie audio. Tak na marginesie zmień nazwę tematu (usuń tekst "help plizzz..") bo to nieregulaminowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 jakos ci nie wierze żebys miał kolumny 2x400 wat chyba ze pmpo :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Dlatego napisałem żeby dał szczegóły o swoim sprzęcie audio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ile pieniedzy na karte i jaka reszta toru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A jaki ty masz sprzęciol (chodzi mi o kompa)??? Może SoundStorma masz, tylko wyłączonego w biosie? Masz wejście cyfrowe (optyczne? koaxialne?) w "wierzy" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pae46 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Kto mi nie wieży że mam wierze 2X400 to niech zobaczy na strone www.consumer.philips.com/global/b2c/ce/catalog/product.jhtml;jsessionid=HSDVK003ZUUYDJ0RMRERX2NHKFSEKHAW?divId=0&groupId=AUDIO_GR&catId=HOME_AUDIO_CA&subCatId=MINI_SYSTEMS_SU&productId=FWM589_22 i sobie troche poczyta o tym cacku a jeśli chodzi o sprzencior w kompie to Sound Blaster live! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pae46 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Kto mi nie wieży że mam wierze 2X400 to niech zobaczy na strone www.consumer.philips.com/global/b2c/ce/catalog/product.jhtml;jsessionid=HSDVK003ZUUYDJ0RMRERX2NHKFSEKHAW?divId=0&groupId=AUDIO_GR&catId=HOME_AUDIO_CA&subCatId=MINI_SYSTEMS_SU&productId=FWM589_22 i sobie troche poczyta o tym cacku a jeśli chodzi o sprzencior w kompie to Sound Blaster live! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jeśli chodzi ci słuchanie muzyki na sblive/audigy, jest o tym cały topic: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63498&start=0 Co do efektów w grach, możesz się przesiąść na Audigy2 i na pewno odczujesz poprawę dźwięku. Chociaż przy odtwarzaniu muzyki też na pewno będzie odczuwalna poprawa. Co do tych 2x400W - no comment. Nie chciałbym wszczynać kłótni. ;) Ale trzeba przyznać że wyglądem robi wrażenie. Sam się przy niej nawet na chwilę zatrzymałem w sklepie. wieży że mam wierzewieży - powinno być - wierzy wierze - powinno być - wieżę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Dokładnie. KX+Foobar+ASIO i będzie super. Jeśli chodzi o moc wieży to jest 2x200W RMS (oczywiście według Philipsa). A 2x400W to muzyczna moc. Chociaż w te 200W też nie wierzę. Ale jak napisał przedmówca nie wdajemy się w dyskusje. Co do fajnych kart dźwiękowych jest także Hercules Fortissimo III. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 do czego ma byc karta, gry, muzyka, kino ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ŁAHAHA ! ! ! :lol: :lol: jak to jest 400W to ty naprawdę wystrzałowy gościu jesteś pae O rany! głupich nie sieją.... :lol: :lol: NO OFFENCE... ofkorse :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pae46 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ta karta ma być do muzyki, gier i do Filmów oczywiście, żeby to była karta do 350 zł. bo z kasą niezbyt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Musisz się zapoznać z danymi Audigy2 w takim razie: http://www.tomshardware.pl/game/20030405/s...r_games-02.html Przeczytaj to co napisałem w moim poprzednim poście odnośnie tego tematu, zobacz linki i... zdecyduj sam. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pae46 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 DZIĘKI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pae46 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ALE CEN NIE MA JAK BY KTOŚ MÓGŁ BY DAĆ STRONKE OD RAZU Z CENNIKIEM BO TAK JAK WCZEŚNIEJ MÓWIŁEM SŁABO Z KASĄ :) Z GÓRY DZIĘKI:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 nie boj zaby do 350PLN na taka karte spokojnie sie wyrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pae46 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 aHH TO DOBRZE :) jej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...