Skocz do zawartości
bbc20000

Zainstalowalm XP1 Final

Rekomendowane odpowiedzi

ok, zainstalowalem SP1 i widze ze sa jakies nowe opcje "Set Program Access and Defaults". StyleXP mi nie dziala z SP1 niestety!!!!!

Co wogole nowego jest w SP1 ? Widzialem jak sie instalowal SP1 ze niektore z plikow nazywaly sie DirectX9.0xxxx . Ale nadal mam DirectX 8.1 z jakiegos powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie czy przeinstalowywales winde od spatchowania????

I czy czujesz jakas roznice z SP1 ?? - moze winda przyspieszyla lub cos ??? Podziel sie wrazeniami bo ja tez zamierzam zainstalowac SP1-- tylko ten reinstal windy , nie chce mi sie go robic. Trzeba??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry za głupie pytanie :

jak zainstaluję sp1 EN, na polskim xp pro - pójdzie ???

zapomnij.

oczywiscie polskie service packi baaardzo szybko wychodza w porownaniu do innych krajow europejskich, wiec sobie poczekasz :)

chociaz nie wiem jak to jest z XP ale do 2k trzeba czekac z 2-3 miechy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SP3 PL  do win2k już jest.

wymiekam !!!

zapowiadali na pazdziernik...

patrzylem przedwczoraj chyba na strone m$ i nie bylo...

a wczoraj przeinstalowywalem winde... eh

a nie wiesz czy sa tez problemy z SP3 PL instalujac na SP2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reasumując - znów nas mikrosyf w ch**a zrobił, ani sp3 do win 2k, ani sp1 do xp nic nie znienia, prócz patchy zapodawanych na win update.

wg. mnie, to gates próbował wykombinować coś na kolesi , którzy mają xp "przed premierowe", ale najwidoczniej sie mu nie udało :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak narazie nie zauwazylem wiekszych zmian w w2k po zainstalowaniu sp3

wkurza mnie natomiast fakt ze niby pojawila sie opcja odinstalowania IE i Outlooka ale niestety przy probie odisntalowania nic nie usunal !

pozatym przy tych programach pisze jest ilosc zajmowanego miejsca na dysku (w moim przypadku jest przy obydwoch 0 MB)

Ale fajnie mam na dysku IE i Outlooka i nic nie zajmuja ! to jest dopiero Service Pack 3, chyba wysle do M$ maila z zapytaniem jak zrobic to z innymi programami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi