J-A-J-O Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Zepsuła mi się płyta ta co w podpisie, nie pytajcie jak :oops: , a do tego urwałem jeden zaczep od wentylatora (środkowy). Czy jest wogóle sens oddawania tego na gwarancje, nie przyczepią się do tego urwanego ząbka?? Nie chce czekać 2 tygodni jeżeli nie miało by to przynieść rezultatu, wole zrobić coś we własnym zakresie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 raczej nie uznaja , przyklej na kropelke ten kawalek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 tak jak tanaka napisal sklej to kropelka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 No właśnie ciężko będzie mi ten kawałek znaleźć, mam socket od innej płyty ale tam ząbki mają inny kształt. Możliwe jest dorobienie takiego ząbka jeżeli mam na to materiał ( właśnie ten inny socket ). A jeżeli już to jak?? Wiem że papierem ściernym mógłbym to wyrównać, ale jak wyciąć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Zepsucie polega wlasnie na urwaniu sie zabka czy na czyms innym ? Jezeli na czyms innym nie zwiazanym z tym zabkiem to smialo oddawaj ja do serwisu i jeszcze zj... ich ze sprzedaja gowniane wiatraki ktore urywaja zabki w socketach !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 :D Zepsucie ma związek z tym że próbowałem naprawić ten ząbek, przyklejając go właśnie kropelką. Niestety ząbek się urwał ponownie, a mi się nalało kleju do środka socketu :oops: Wszystko ładnie wyczyściłem nie ma śladu po kropelce, jest tylko ten nieszczęsny ząbek (a raczej jego brak). I teraz właśnie nie wiem co robić, bo jak nie przykleje tego, to typ w serwisie może się przywalić że nie ma ząbka, a jak go przykleje to mogą stwierdzić żę coś kombinowałem i też nie uznać. CO robić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 to przyklej tak zeby nie bylo widac , jak sprzedawca przyjmie juz plyte i nie zauwazy ze jest klejone to jego problem :] ty dales przeciez dobra plyte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiEdLe Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ale plyta dziala ci w tej chwili czy nie ?? Jezeli dziala to poprostu kup sobie wiatrak z szerokim mocowaniem i zapomnij o tym zabku. Po co oddawac dzialajaca plyte do serwisu. No chyba ze nie dziala to wtedy - serwis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Nalało Ci się kropelki do Socketu i pewno nie dziala poprawnie otwarcie/zamknięcie czy nie da sie procka włożyć :?: dobrze kombinuje :?: a może zaizolowało jakieś styki i po prostu dlatego nie działa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 to przyklej tak zeby nie bylo widac , jak sprzedawca przyjmie juz plyte i nie zauwazy ze jest klejone to jego problem :] ty dales przeciez dobra plyte :) Sprzedawca wysle do serwisu skad wroci z adnotacja, ze plyta ma naprawiane uszkodzenie mechaniczne. Przyjecie do serwisu nie jest rownoznaczne z uznaniem naprawy przeciez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 jak dajesz sprzet na gwarancje w sklepie sprzedawca musi sprawdzic czy nie ma uszkodzen mechanicznych , tak samo mogli oni ja uszkodzic i powiedziec ze byla uszkodzona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 jak dajesz sprzet na gwarancje w sklepie sprzedawca musi sprawdzic czy nie ma uszkodzen mechanicznych , tak samo mogli oni ja uszkodzic i powiedziec ze byla uszkodzonaSorki ze sie wtracam do tematu, ale dobrze rozumeim, ze jak oddam plyte na reklamacje w sklepie i sprzedawca ja przyjmie to nie ma prawa mi potem powiedziec ze dystrybutor odrzucil rekalmacje i ma obowiazek mi plyte wymienic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Nie. Jesli sprzedawca plyte przyjmie bez adnotacji o naprawianym zabku(przyklejanym) a z serwisu wroci z adnotacja ze odrzucono z powodu ingerencji mechanicznej tzn. Klejenia zabka, to masz duze szanse zeby wygrac sprawe poniewaz ty oddawales plyte dobra w sensie tym ze nic nie bylo ulamane i klejone, WIEC to SPRZEDAWCY w sklepie pchali LAPY(czesto sie tak dzieje :lol: ), i federacja konsumentow pomoze ci wygrac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ...chyba że ktoś z federacji albo sklepu znajdzie to forum. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viru Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 I dalej nie wiadomo czy ta płyta działa, czy nie. Ale wydaje mi się, że nie działa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 najpierw zobacz co masz napisane na karcie gwarancyjnej, dokladnie.. a co do uwalonego socketa - nie raz odplatnie wymieniali na hurtowniach (tzn dla zwyklych ludkow ;-) u dytrybutorow), ok 50 zl to kosztowalo - popytaj gdzie kupili ta plyte bo moze tanim kosztem wymienia ci i bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...