szogo Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Moj qmpel chcial sobie odpalic Starcrafat pdo XP(u mnie na 98 se chodzi a to ta sama plyta) no i spoko instaluje sie i odpala a tu mu cd nie widzi:/ pod 98 byl ten problem i sie jeden plik w wndzie podmienialo a tu sie nie da tak ...moze trzba cos inengo zrobic .gdyby ktos wieidzal bylbym wzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Starcraft chodzi bez problemow pod Windows XP, wiem bo ja i moja dziewczyna gramy wlasnie pod XP :) Podaj jakies szczegoly. To ze nie widzi Cd to chyba nie wina gry tylko windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Starcraft chodzi bez problemow pod Windows XP, wiem bo i moja dziewczyna gramy wlasnie pod XP :) ale ci dobrze masz dziwczyne co w starcrafta ciupie, cool :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 i w dodatku jest jednym z najlepszych graczy ba polskim BN - xywka drug_addict :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 jakos mało na tym forum slychac o tej wspaniałej grze przeciez to najlepszy rts wrzech czasow :wink: gra kto w to z tego forum na netcraftcie euorope asia ??? ja w to gram od ~3 lat i zadna gra mnie tak nie wciagneła jak ta (chodzi mi glownie o bw) a co wy o tym sadzicie nie uwazacie tej gry z genialnym rtsem ? jak by ktos nie wiedzial w ta gre polski zawodnik blackman (ArturMichalak) zająl 3 miejsce w wcg korea wygrywajac przy tym 5k dolcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 dla mnie gra spoko czasami grywam na BN ale nalogowo to nei jest :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 :D no widze ze jednak na tym forum ta gra załkowicie nie umiera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Dla mnie Stracraft zawsze byl jest i bedzie jednym z najlepszych rts-ow. Gralem i czasem jeszcze gram na bn i troche na netcrafcie juz raczej nie... nie zgadzam sie vengeance ze starcraft umiera. Dla mnie zawsze bedzie istnial i mam nadzieje ze ludzie nie zapomna o nim bo jezeli ktos w niego gral to nie bedzie mogl go zapomniec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Fraag dla mnie absolunie sc nie umiera :D ale da sie zauwazyc ze wiele dobrych graczy z poslkiej sceny sc zostaly odciagniete np przez wc3 ): i rzesz stracraftowcow powoli sie zmniejsza ): nie wiem czy np bywales na www.netwars.pl jest to strona potwierdzona scenie sc (zdecydowanie najlepsza) tam to dobrze widac forum byla tam bardzo owiedzane teraz juz jest tam zdecydowanie mnie ludzi newsy cw lnw we wszystkich tych ligach zaczyna ubywac ludzi no moze nie w wgt bo tam jest w brud ludzi ale wiekszosc jest na bardzo niskim poziomie ): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Staru ja w SC gralem przez jakies 2 lata nonstop :D Przez SC i Q2 prawie zawalilem 8klase podstawowki, ale bylo chyba warto, bylismy jednym z najlepszych klanow w Gdansku w sc i calkiem dobrze se readzilismy w Q2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 heh Starcrafta to ja mialem pradopodobnie jako jedna z pierwszych osob unas, przynajmiej tka mi sie zdaje, kolega pracował jako admin w technikum łącznosci, w szczecinie to oni mieli jedne z pierwszych stalaków, znalazł stara na jakimś serwerze i zasysał jakies 3,4 dni ;]. pamientam jak gralismy w to osieci, zadnych expow, predkosc gry na normal, wszysct terkami albo protami, zabunkrowywanie sie w bazie, operowanie glownie flota powietrzną :P pojedyncze meze po 3,4 godziny trwałe ahhhh to nie toco teraz 20 30 minut i po zawodach :). robiliśmy łączenia, kumple wpadali domnie z kompami i gralismy, jeden maniak grał zergami, to wchodzil caly prawie do spiwora i mowił ze to jego kokon :lol: to były czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A mnie Starcraft nigdy do gustu nie przypadl, niejako dla zasady przeszedlem pare misji i wywalilem - po rozkosznych chwilach z Total Annihilation Starcraft wniosl mi tylko niesmak... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Hehehe Starcraft to sposob na zycie, "nuclear launch detected" i po klopocie. Milo, ze wspomnieliscie o SC, gram w niego od AD1998 :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Też gram w Starcrafta od samego początku jego powstania. Moim zdaniem najlepsza strategia wszczechczasów !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Sc Rox. moze ktos z was jest w jakims klanie na ntC? ja osobiscie jestem w =sf= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Heh :) elo [ARN]~)Gonzo(~ sie kłania -ntc nG.Gonzo -WGT sc power czekam na dodatek or sc2 :) Sc 4ever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacior Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Czesc pewnie ten temat był wczesniej wałkowany ale moze mi odpowiecie .Mam XP i jak wchodze na BN to pingi mnie zabijają :( pod 98 jest ok . Zmienialem pacza na tego nowego 1.09 chyba ale jest to samo :( mozecie mi pomoc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Super no czesc czesc widze ze jakis wymiatacz z ciebie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacior Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Wymiatam to w mohaa , w SC gram dla przyjemnosci:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Kaciot to bylo do Super.. gonza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abuse Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A co to StarCRaft :o) ? B4-Intruder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 B4-Intruder "wink :P to taka gra gdzie sa 3 sojusze Zergowie protosi i ludzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 HEHEHEh Sc 4 ever :D moj klan sie rozpadl rip ARN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 konkretnie rozpadl sie przez "tępaka" [arn]cyferki ;p z tego co mi mowil retro ale to moze tylko jego zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 gdyby ktos chcial sobie kiedys sieknac w starcrafta po necie z weteranem to plz msg me:> Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow starcrafta:PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 czy ktos wie jak odpalic ta gre pod windows 2000 bez zapodwania jakis crackow bo zalezy mi grac na serverach blizzarda a mam zonka bo mam cd wkladam a tam ze nie ma cd czy ktos wie jak to zrobic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 musisz podmienic plik odpowiadajacy za cd takie przypadki byly tez w XP, po podmianie restet i go, plik dzialajacy tylko z w95, nazwy nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 w 2k i xp nie ma tych plikow, nawet nie ma tego katalogu IOSUBSYS .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 sam to robilem na XP tylko nie wiem jak nazywa sie ten plik i gdzie sie go kopiuje (podobnie robilem na 98) jak sie dowiem to napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Kiedyś, dawno temu... wiem, że to był cdfs.vxd , ale na win 2000 go nie ma. Co ciekawe, mnie ta gra chodzi ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...