Nyny Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Nie no w stracrafcie jest tyle mozliwosci rozegrania gry ze sie w glowie nie miesci. Grajac na necie z pro graczami co chwile odkrywa sie nowe taktyki. To jest bardzo wciagajace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Hmm ja gram w SC od ponad 7u lat,i czas jakis byłem PRO-Gamerem, Obecnie gram fir fun,i co do gadania ze tu nie ma taktyki to widac ze gosc nie wie jak grac.Otoz wyobraz sobie chcoiazby akcje taka ze wbijasz sie teeranowi na piechte bądz reccalem(teleport protossów z Arbitra) do Maina(bazy głownej) i stawiasz zika(zealot)albo dwa,badz archona na wejsciu,i ów arbitrem zamrazasz te ziki,wtedy robisz sieczek w bazie goscia,a on nie moze wrocic,dopoki sie ziki nie rozmrozą...Wiele jest szalonych taktyk,sam wymyslalem sporo,inne podlapalem od innych graczy itp.ALe SC,nie jest zwyklym RTS-em na dusze,i kozacką fabuł.Swoją drogą mam nadzieje ze wyjdzie w koncu SC 2 ,głownie dla fabuly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Gosu takich taktyk to mozna tutaj na 10 stron opowiadac. Mi osobiscie najbardziej sie podoba metoda: zerg zergowi nydus cannala na gownie stawia :D Jesli skonczy sie budowac to ma cala masowke w bazie:D Udlo mi sie to tylko kilka razy z lamkami, extra sprawa:d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 A lubicie na tcyh modowych mapach grac? Helms deep itp? Mi sie podoba najbardziej torrent defense czy jakos tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Oprocz taktyki skill jest bardzo wazny. Jak widzialem w tamtym roku na WCG jak grali to OMFG. Jak mozna tyle rzeczy naraz robic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 to mój pierwszy RTS :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 A lubicie na tcyh modowych mapach grac? Helms deep itp? Mi sie podoba najbardziej torrent defense czy jakos tak :Drofl, leze :D i co? wcielamy sie na niej w obronce ucisnionej sieci p2p? :D turet defense ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Tank defenders i spore colony defense tez byly dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Hahaha Jin :D Pomylilem sie :D Bartosz - byly? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 No skills jest niezbedny,ja jestem Toss playerem mam APM w granicah 200(Action PEr minute) ale,tooswi to nie potrzebne,toss jest od myslenia duzy APM jest dla zerga,a co do taktyk,uwielbiam latac shuutlem z dwoma high templarami po expach i stormowac zbieraczki,piekne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 starcraft to jedna z najlepszych geir świata - która gra jest tak oglegana po 7 latach od jej wydania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Pasjans ^^ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaczek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jak ja chciałem uruchomić grę na XP, to cos mi pisało zeby zmienic obraz do 256 kolorow. Tyle ze nie moge na tyle ustawić bo najmniej moge dać 16 bitów! Więc jak mam ustawić zeby mi gra poszła????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Mamy zgadywać? Nawet nie napisał jaką ma kartę grafiki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 E ludzie jak 256 kolorów jak u mnie normalnie mam na pulpicie ustawiona głębie na 32 bity a starcraft hula. Pewnie cos pokopales przy instalacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Właśnie odpaliłem sobie StarCrafta po ponad roku przerwy... Ludzie ta gra jest piękna! Moje czasy juz minęły, zaczynałem grać już w 1998, byłem w wielu fajnych klanach, poznałem sporo dobrych graczy i myślałem nawet o zawodowej grze :) Udało mi się nawet wciągnąc do tej gry jednego z dzisiejszych czołowch graczy POL Teamu! Ale to już przeszłość :P Teraz gram sobie całkiem 4fun i dla jaj, a przyjemność z gry jest wciąż taka sama! Ta gra się nigdy nie znudzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Oj taakkkk, Starcraft jest boski, ale grafika juz tak nie cieszy jak kiedys (kiedy byla bajeczna, teraz jest dostateczna .. ), ale to normalne. Natomiast cala reszta jest po prostu nadal swietna. Mam nadzieje, ze Starcraft2 to nie bedzie gra, ktora bedzie miala sie tylko dobrze sprzedac (na podstawie swietnosci jedynki), ale bedzie to gra zrobiona tak jak SC1, dopieszczona prawie do konca :D BroodWar i jego fabula byla juz nieco gorsza, to trzeba przyznac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Ja po 2 latach przerwy na battle necie jestem noobem jakich tam wielu :). A pomyślec ze byłem kiedys dobry w te klocki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Mam taki problem mam zainstalowanego starcrafta BR na dwóch kompach ( system xp połączone kabelkiem) i gdy próbuje grać przez ipx lub cable to nie moge wyskakuje komunikat "undable join to game". Nie wiem co robić pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Kotlecik. Szukam jakis sprawdzonych, ciekawych taktyk, albo przykladu jak sie gra na wysokim poziomie, zeby mniej wiecej podlapac co i jak, bo jakos nigdy powazniej w to nie gralem, z batlenetem kontaktu rowniez nie mialem. Musze brata pomeczyc na lanie, a nie chce zeby polegalo to na zbudowaniu obrony nie do przejscia + masa siilnych jednostek i hura na młodego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Kotlecik. Szukam jakis sprawdzonych, ciekawych taktyk, albo przykladu jak sie gra na wysokim poziomie, zeby mniej wiecej podlapac co i jak, bo jakos nigdy powazniej w to nie gralem, z batlenetem kontaktu rowniez nie mialem. Musze brata pomeczyc na lanie, a nie chce zeby polegalo to na zbudowaniu obrony nie do przejscia + masa siilnych jednostek i hura na młodego... Pooglądaj REPLAYS, zawsze czerpałem z tego taktykę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 IMO na samym poczatku gry wysylac jakies male grupki jednostek (odrazu robisz kilku marines) i go dreczyc. Rozwalic mu roboli, namieszac troche ;] - to tak na poczatek. A potem to juz ci nie powiem, w kazdym razie na samym poczatku ja zawsze skubie wroga troche ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) To zalezy czy grasz przeciwko czlowiekowi czy kompowi. Jak przeciwko ludziowi to wiadomo - kto sie nie rusza ten ginie a umocnieniami do bazy wrogiej nie podejdziesz :wink: Wogole jest tyyyyle taktyk ze sam musisz sobie znalezc wlasciwa dla siebie, zalezy jaka rasa grasz. Edytowane 5 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Narazie jestem w fazie wczucia sie. Dzis zagralem robalami. Zbudowalem wszystko (czyli prawie nic) zeby miec te male i szybkie stworki... i hura na młodego i end ;P Jest jeden problem, młodemu sie gra nie spodobala zbytnio i prawie sila zmusilem go do gry. Ehhh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Często tak jest jak się baty dostaje. On nie wie na czym to polega, ty dostałeś już jakieś wskazówki to go rozwaliłeś. Bo komu się podoba gra, gdy ginie się po 5 minutach gry? Może daj mu troche fory i jak się wczuje to zacznij znów stosować tę technike. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 W SC nie ma czegos takiego jak dobra taktyka. Wszystko zalezy od przeciwnika - jego rasy, poziomu oraz przede wszystkim stylu gry. Nie zrobisz przeciez fast tankow na mutujacego zerga, a na toska juz zrobisz :P Jak chcesz grac na poziomie musisz poogladac repki i pograc troche. Zobaczyc w jaki sposob cie jada, a potem sam to praktykowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Ja go na biezaco informuje o tym czego sie dowiem... Pogra wiecej to moze sie wciagnie. Koniec o moich problemach rodzinnych ;P Tylko nei wiem czemu, ale repleyow ogladac nie moge, tzn otworzyc nie moge ;[ Ani w custom game ani multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 inna wersja gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 W glowym menu pisze 1.04 bo ta wersja jest wogole jakas dziwna. Zajmuje malo miejsca, a reszty mowic raczej nie moge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Aha...czyli kup wersje normalna za 30 zl bodajze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...