qqror Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 W instukcji jest napisane, że płyta ma wpudowane urządzenie do obsługi podczerwieni... w biosie też jest coś takiego... jak włącze to windows wykrywa 'standartowe urządzenie podczerwieni'... ale jak mam się skomunikować swoją komórką z kompem!? bo jakoś mi to nie wychodzi... czy potrzebuję jakiegoś specjalego oprogramowania czy coś!? jak to działa? prosze pomóżcie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Potrzebujesz jeszcze modułu podczerwieni, płyta posiada wbudowany kontroler do takiego modułu a nie posiada fizycznie takiej przystawki. Zobacz na allegro tam sie niemal roi od tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Można też samemu części kupić i ten modół zmajstrować. Taniej wychodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ale po co 15zeta kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqror Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Uhhh... dzięki, ale tam aż tyle jest, że nie wiem który wybrać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ale po co 15zeta kosztuje To już tak potaniało, kiedyś to kosztowało 24-30zł i kupiłem sobie części w elektrycznym i jebudu sam zmajstrowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...