gregus Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Witam. Kolega kupil monitor wspomniany wyzej i mam nastepujace problemy: 1. Przy prawie kazdej rozdzielczosci(oprocz 1024-768) w poprzek ekranu przechodza ciemne zalamane linie. 2. Po dluzszym czasie (0.5 godziny) obraz zaczyna sie zwezac od gory. 3. W serwisie w Krakowie zostalo wykryte migotanie matrycy przy wszystkich rozdzielczosciach i odswiezaniach (szczegolnie w rozdz. 800x600). Serwis w Warszawie nie wykryl tych wad. Monitor byl tez sprawdzany na roznych zestawach i na wszystkich bylo tak samo, wiec dlaczego serwis nie uznal reklamacji? Z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 1. ? 2.To normalne dla DynaFlat. Mialem dwa Samtrony i działo sie dokladnie to samo. Poprostu monitor sie nagrzewa i obraz wraca do standardowych ustawień. 3. :P Ja bym im zwrócił ten monitor! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Te ciemne linie to mogą być zakłucenia pochodzące od karty graficznej (u mnie 9500Pro pcb ATI) spowodowane kiepskim ekranowaniem wyjścia (pojawiają się też na telewizorze).....Im wyższa rozdzielczość tym mniej te linie widać. Spróbuj na innej karcie graficznej sprawdzić, jeśli nadal będą to monitor na gwarancję. U mnie też obraz zwęża się od góry, ale to tylko aż do nagrzania monitora. A tak wogóle to jeszcze u mnie piszczy przy niskich rozdzielczościach. :) (757DXF), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 również mam 757dfx i żadnego z powyższych problemów nie zauważyłem (i mam nadzieję ze mnie nie spotkają...) kiedy kupowaliście te monitory?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Heh, obecnie produkowane 757DFX to gnioty jakich mało. Pisałem juz o tym na forum jak wyglądają te wyprodukowane na pocz. 2003 roku a jak te z 3 kwartału 2003 i później. w nowszych same najgorsze jakościowo podzespoły... Szkoda gadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Witam. Monitor kupilem na początku maja tego roku. Nie sadze zeby to bylo od karty bo sprawdzalem na wielu modelach i ciagle to samo, na telewizorze niema zaklucen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
southpole Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Serwis w Warszawie nie wykryl tych wad. od decyzji serwisu w warszawie mozesz sie odwolac do porducenta. mialem podobne przejscia, odwolalem sie i po jakims czasie dostalem nowy monitor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...