The_X Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 leee ale leb ze mnie ;pppp zle przeczytalem sorki zrobilem dzieki w ch** wynik w aida na fsb 200 podskoczyl i to znacznie w porownaniu z tym co byla 2950 Mb/s 848 Mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_X Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 a jeszcze mam znof ;ppp ostatnie pytanko jak wpisac te drugie tajmingi 8-3-3-3 tu musze 4 cyfry wpisac w tym pierwszym tajmingu mosialem 3 wpisac 8-3-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 a jeszcze mam znof ;ppp ostatnie pytanko jak wpisac te drugie tajmingi 8-3-3-3 tu musze 4 cyfry wpisac w tym pierwszym tajmingu mosialem 3 wpisac 8-3-2 nie kumam Cie, ale mniejsza o to... po 1 masz przycisk zmień, uzywaj go... po 2 masz do wyboru opcje takie jak napisales w biosie, kazdej mozesz przyporzadkowac 1 cyferke tak na chlopski rozum to popatrz jakie sa jak sa male to przyporzadkowujesz '3' jak sa duze to '8' powinno byc 3x male i 1x duze prosciej i debilniej juz nie umiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 zrobilem testy w idle (no prawie :P ) i nie dalo to tak super jak myslalem :) 2971 / 1078 (wiecej na mojej str, w sigu...) wydawalo mi sie, ze powinienem miec >3k :) no ale sie jeszcze zobaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Czasami testy w evereście lub aidzie trochę pływają a przy takim wyniku całkiem prawdopodobne że podczas następnego testu przekroczysz 3k. Tak więc dobrze jest 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 wiem, to jest ''najbardzije sredni'' wynik jaki uzyskalem :) ni jak nie chce dobic do 3k :( :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...