Sałata Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Witam Może mój problem był już gdzieś opisany, ale ja nie potrafie go znaleźć. Windows jak ma za mało miejsca na którejś partycji, chyba poniżej 70MB to przy każdym uruchomieniu wywala komunikat o koniecznym oczyszczeniu dysku ze śmieci. Tą wartość 70MB można gdzieś zmienić, bo kiedyś to znalazłem jak tam dojść, ale teraz przeszukałem już wszystkie chyba miejsca i nie moge tego znaleźć. Jeśli ktoś wie jak do tego dojść to prosze o pomoc. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 za malo miejsca na dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 hm, no chyba nie o to mi dokładnie chodziło, ale możliwe że to czego szukałem nie było tym czym myślałem że jest. Działa dobrze, dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...