SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Zawsze moze zmienic :-) A co do firmy Hailea nie jestem przekonany. ja sie juz przekonalem, nie ma powodow do narzekan, ucichla z czasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ale wiesz ja mam czule ucho i komp mi chodzi 24h :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ale wiesz ja mam czule ucho i komp mi chodzi 24h :PWiem... :D Ty to co innego. ja maszyne wylaczam, ale skonczymy ten OT :D fireblade3 jak zamierzasz te chlodnice zamocowac (w/na) budzie :?: (niepotrzebne skreslic) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Wiec tak: - bedzie ona przykrecona do budy w 4 miejscach. Bedzie ustawiona poziomo (tzn najdluzsza krawedzia do gory). Bedzie przod rowno z buda a z tylu bedzie wystawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Wiec tak: :) - wlasnie kupilem druga - 20cm mniejsza - jest dla mnie lepsza - a ten kolos jest do sprzedania po bardz atrakcyjnej cenie (wiem ze od tego jest gielda) Za jakies 20 min zapodam fotki nowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...