TrancEaddict Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Otoz musze sobie kupic zelzko, bo te co mam jest stare, ale kompletnie nie orientuje sie co jest nowego na rynku. Musi miec: Pare wodna Gladko jezdzic po ciuchach Jaka jest dobra firma ktora robi zelzka Takze co sadzicie o zelzkach ktore prasuja na pare, tzn nie dotykaja ciucha tylko pryskasz para i jest zrobioione http://www.walmart.com/catalog/product.gsp...3A90433%3A96007 czy te bedzie dobre? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ja rozumiem ze forum to 'inne komponenty' ale zeby zelazko? :lol: a tak na serio to mysle ze to co podales bedzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja sie na zelazkach nie znam prasuje jakims tefalem z ceramiczna stopka i jest git ale po tym poscie nic mnie juz tutaj nie zaszkoczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 teraz czytam dokladnie ten opis i to zelazko jest nawet dobre ma funkcjie motion off, czyli jak nie ruszasz nim to sie wylaczy, nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Chcesz kupic prezent dla swojej dziewczyny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 nie, poprostu stwierdzilem ze w domu nie ma dobrego zelazka i trzeba nowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 heh , sprytna bestia. ciekawe kiedy to 'dojdzie' do Polski :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jak dla mnie to zelazko powinno miec "dusze". Te nowoczesne wynalazki nie przemawiaja do mnie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no i kupilem to co w linku, ciekawe jak sie bedzie sprawowalo, sprawdze je kieds :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Całkiem ładne :wink: Niech sprawuje się grzecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ja bym kupil z teflonem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 K.U.R.W.A DO C.HOLERY CO JEST ! nie wydurniajcie sie juz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ujme to tak : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 yyy co to ma kórwa być?! forum pani domu - dobre rady?! czy co?! wiem że to ośla, ale sory, jeszcze dowalmy do forum dział > sprzęt rtv&agd itd. buehahehaehea eeeh szkoda słów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 panowie - wyluzujcie. tez mozecie miec taki problem za jakis czas. albo jeszcze bardziej prozaiczny. i co wtedy ?? w koncu to osla... wrzucicie na luz. a zelazko fajne :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 panowie - wyluzujcie. tez mozecie miec taki problem za jakis czas. albo jeszcze bardziej prozaiczny. i co wtedy ??wtedy trzeba pomyslec a nie zakladac taki temat :!: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ROTFL naprawde te topiki sa coraz lepsze :lol: niedlugo bedzie: Zott Jogobella czy Danone Fantasia? Bryza czy Ariel? Atlantic czy no-name? bokserki, slipy ludzie jakiego koloru skarpetki, pomozcie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 osz fak, ludzie tak ciezko isc do sklepu agd, tam sprzedawca doradzi co i jak...... no chyba ze chcesz miec zelazko zrobione z procesorow, wtedy to rozumiem.... :> ujme to tak : e tam, lepiej zamkac w klatce i wystawic na pokaz, by ludzie sie uczyli jak nie nalezy postepować ;-) mamo, kup zelazko, bo juz niemoge, ciagle mam te koszule pogniecione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 osz fak, ludzie tak ciezko isc do sklepu agd, tam sprzedawca doradzi co i jak...... no chyba ze chcesz miec zelazko zrobione z procesorow, wtedy to rozumiem.... :> ujme to tak : e tam, lepiej zamkac w klatce i wystawic na pokaz, by ludzie sie uczyli jak nie nalezy postepować ;-) i owoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 osz fak, ludzie tak ciezko isc do sklepu agd, tam sprzedawca doradzi co i jak...... no chyba ze chcesz miec zelazko zrobione z procesorow, wtedy to rozumiem.... :> ujme to tak : e tam, lepiej zamkac w klatce i wystawic na pokaz, by ludzie sie uczyli jak nie nalezy postepować ;-) i owoc :) karmić bananami :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) A tak BTW. to prowokacja?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 A tak BTW. to prowokacja?? nieeee.... to wakacje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 przecie to juz przeginanie .. :evil: OWOC .. albo kilowac takie tematy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ten temat byl w dziale "inne komponenty" widze, ze niektorzy niedorolsli do dyskutowania. Naprzyklad jeden user, powiedzial zebym poszedl do sklepu AGD i tam mi sprzedawca doradzi, przeciez to smiechu warte. to tak jakbym poszedl kompa kupowac i bym sie sprzedawcy pytal co kupic. wogole wiesz co za glupote powiedziales. W poddziale inne komponenty pisze wyraznie Dyski, napędy, karty rozszerzeń, zasilacze, obudowy, drukarki, wiertarki, skanery, monitory... skoro wiertarki tak to czemu nie zelazka, ze akurat mialem zamiar kupic to sie zapytalem na co powinienem zwracac uwage. wogole sadzilem ze skoro temat ja juz "zamknalem" mowiac ze juz kupilem, to po co sie do tematu dopisujesz? tak to by po kilku godzinach spadl i nikt by sie juz nim nie przejmowal ale nie Wunat gangster :brecht: musial powiedziec swoje, rozumiem ze mam sie teraz bac, bo przeklnales 2 razy i jestes macho, pewnie nie jestes taki "cfany" (nie wiem jak to napisac) na podworku, wunat jestes zwyklym napinaczem internetowym, ale to nei o tym mowa... jezeli kogos temat nie interesuje niech sie nie dopisuje, czy to takie trudne, albo zazdroscicie mi tego zelazka i przez to tak :P i napisze jeszcze jedno POZWOLOCIE MODERATOROM DECYDOWAC CZY ZAMKNAC TEMAT CZY NIE, SKORO KTOS NACISNA PRZYCISK ZGLOS(TAK UWARZAM), I TEMAT ZOSTAL TYLKO PRZENIESIONY WIDOCZNIE UZNALI ZE TEMAT NIE JEST AZ TAKI GLUPI, wiec jezeli chcesz moderowac forum to zaloz swoje. jeszcze ten tekst BANA MU? co wy jestescie w przedszkolu? bo sie tak zachowujecie, chcesz dac komus bana, to zaluz swoje forum i tam banuj kolegow z piaskownicy tak wogole to EOT, bo zelazko mam i jestem zadowolony :) tazke wpisy wunata i innych o banowaniu sa niezgode z regulaminem, bo sa nie na temat, wiec nastepnym razem przyeczytajcie regulamin.. to ze wy nic w domu nie pomagacie, to nie znaczy ze ja nie pomagam, ja kiedy moge to cos zalatwiam dla domu, to ze wasza "mama" wszystko kupije i robi sama to nie jest moja wina tylko twoja ( to do tych co nie pomagaja w domu ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a nie widziales "dzialu" EKELTRONIKA ?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a nie widziales "dzialu" EKELTRONIKA ?? :? rzeczywiscie tam temat powinien byc, ale zmylily mnie te wiertarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ok koniec zabawy ... zelazko kupione - nie ma o czym debatowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...