wojs Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Mam teraz straszne padło. Chcę kupić nową obudowę, aby mi troszkę temperaturki spadły i, żeby... ŁADNIE WYGLĄDAŁA :) Wymagania mam wysokie, ale precyzyjne! Oto one: BEZ ZASILACZA USB z przodu AUDIO z przodu Miejsce na 2 wentylatory 8x8 z tyłu Mieszcząca płytę Soltek 75FRN2 Bez "wywietrzników" z boku, u góry, z tyłu na dole (chcę założyć filtr przeciwkurczowy na „wejściu” powietrza w jednym miejscu) Czarna, srebrna lub szara/grafitowa Montowana (rozkręcana) bez śrub (motylkami) Cena? Do 250PLN Co mi polecićie chłopaki?! Z góry dzięki za nieocenioną pomoc! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ja osobiscie polecam codegona 8011 tylko ze tam jest jakis zasilacz ale nie jestza dobry wiec go opchnij komus a tak to obudowa jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mam teraz straszne padło. Chcę kupić nową obudowę, aby mi troszkę temperaturki spadły i, żeby... ŁADNIE WYGLĄDAŁA :) Wymagania mam wysokie, ale precyzyjne! Oto one: BEZ ZASILACZA USB z przodu AUDIO z przodu Miejsce na 2 wentylatory 8x8 z tyłu Mieszcząca płytę Soltek 75FRN2 Bez "wywietrzników" z boku, u góry, z tyłu na dole (chcę założyć filtr przeciwkurczowy na „wejściu” powietrza w jednym miejscu) Czarna, srebrna lub szara/grafitowa Montowana (rozkręcana) bez śrub (motylkami) Cena? Do 250PLN Jest taka obudowa :lol: Co mi polecićie chłopaki?! Z góry dzięki za nieocenioną pomoc! :) Jest taka obudowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mam teraz straszne padło. Chcę kupić nową obudowę, aby mi troszkę temperaturki spadły i, żeby... ŁADNIE WYGLĄDAŁA :) Wymagania mam wysokie, ale precyzyjne! Oto one: BEZ ZASILACZA USB z przodu AUDIO z przodu Miejsce na 2 wentylatory 8x8 z tyłu Mieszcząca płytę Soltek 75FRN2 Bez "wywietrzników" z boku, u góry, z tyłu na dole (chcę założyć filtr przeciwkurczowy na „wejściu” powietrza w jednym miejscu) Czarna, srebrna lub szara/grafitowa Montowana (rozkręcana) bez śrub (motylkami) Cena? Do 250PLN Co mi polecićie chłopaki?! Z góry dzięki za nieocenioną pomoc! :) jedz sobie na jakas gielde, pojezdzij po sklepach a cos gdzies znajdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7781 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mam teraz straszne padło. Chcę kupić nową obudowę, aby mi troszkę temperaturki spadły i, żeby... ŁADNIE WYGLĄDAŁA :) Wymagania mam wysokie, ale precyzyjne! Oto one: BEZ ZASILACZA USB z przodu AUDIO z przodu Miejsce na 2 wentylatory 8x8 z tyłu Mieszcząca płytę Soltek 75FRN2 Bez "wywietrzników" z boku, u góry, z tyłu na dole (chcę założyć filtr przeciwkurczowy na „wejściu” powietrza w jednym miejscu) Czarna, srebrna lub szara/grafitowa Montowana (rozkręcana) bez śrub (motylkami) Cena? Do 250PLN Jest taka obudowa :lol: Co mi polecićie chłopaki?! Z góry dzięki za nieocenioną pomoc! :) Jest taka obudowa :lol: Właśnie złamałeś regulamin pisząc NIC NIE WNOSZĄCY KOMENTARZ. :twisted: Dzięki Panowie :) Spodobały mi się Codegen 6064 i 84 ta '11 też jest niezła. Serwerowa obudowa po dobrej cenie. Podoba mi się, ale muszę jakiś sklep znaleźć, gdzuie ją kupię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 OMG - co to sie porobilo 8O codegeny za >200 zl. normalnie wyzsza polka sie z tego zrobila 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...