Wornek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Mój zestaw wc plany Crystal C3 SM 9/12 Abadon GPU Lite SM 9/12 ( Albo pasywny radiator) Abadon NB Lite SM 9/12 ( Albo pasywny radiator) Eheim 1048 ( 600l/h czy wystarczy ?? ) Zasilacz przerobiony na wc Kadet Nowy albo z allegro Jak widać zależy mi na ciszy wydajność jest 2 stopniem czy ewentualnie jest możliwość wymiany spodu w Abadonie na przyszłość czy Eheim uciągnie zestaw ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 postów takich jak twój jest na tym forum od zajeb... ! ! ! poczytaj, a później stawiaj takie pytania :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 A zamiast bloczka na NB polecam pasywny radjator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 A zamiast bloczka na NB polecam pasywny radjator. Można i tak ale lepiej nich kupi jakiś prosty bloczek i po kłopocie. Będzie napewno sporo chłodzniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wornek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 A co z Eheim uciągnie zestaw ?? postów takich jak twój jest na tym forum od zajeb... ! ! ! poczytaj, a później stawiaj takie pytaniaSoory ale wszystkie informacje są rozrzucone po 100 wątkach jak morza zauważyć trochę czytam tweaka i zachwycałem się zestawem CPC ale mnie wyleczyliście i za to jestem wam wdzięczny moje pytanie chodzi głównie o Eheim nie znam jego realnych przepływów oraz czy bloczki z małymi oporami pomogą ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Pompa Eheim strasznie droga. Ja proponuję MJ 1000. Po odpowietrzneiu i wytłumieniu drgań praktycznie nie słyszalna z odległości ok. 30cm. Zacytuję mojego kumpla jak do mnie przyszedł zobaczyć co zmontowałem - "Dobra, ale włącz to w końcu" ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 eee...tam dużo ludzi gada, że głośne MJ1000 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 eee...tam dużo ludzi gada, że głośne MJ1000 :/ Jak się ją postawi na blaszanej obudowie i włączy w układzie, w którym jest pełno powietrza to jest rzeczywiście głośna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 To jak go tak "perfekcyjnie odpowietrzyć" mistrzu ? ? ? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...