Labe Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jak w temacie podłączyłem monior przez złącze DVI+przejsciówka i czarnt ekran monitor nie działa powiedzcie czy mam uszkodzone wyjscie czy tez cos zle robie wszystko dociskałem i nic :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a w monitorze przełączyłeś na "digital input' ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 monitor jest analogowy i chciałem go podłaczyc przez przejsciowke dvi-d-sub i nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAP Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 A moze to wina przejsciowki ?? Jak mozesz to sprawdz ja na jakiejs innej karcie/kompie... nigdy nic nie wiadomo :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 aha, to najlepiej sprawdź na innej karcie/przejściówce jak mówi DAP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ok karta poszła do serwisu jest jakas szansa ze wymienią ja na nową ?? czy moze ja tylko naprawią ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Moim zdaniem to po prostu z powodu tego, że wyjście DVI było WYŁĄCZNIE do monitorów LCD, to znaczy DVI-D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixen Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Moim zdaniem to po prostu z powodu tego, że wyjście DVI było WYŁĄCZNIE do monitorów LCD, to znaczy DVI-D. Siadło mi wyjście sVGA i podłączyłem przez DVI-D monitor analogowy i było w porządku. Objawy miałem podobne czarny ekran i nic nawet monitor nie wystartował. Co do wymiany karty na nową jezeli nie bedzie żadnych uszkodzeń mechanicznych to na 100% wymienią ci na nową, mnie wymienili od ręki. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...