Skocz do zawartości
Sewer

Nascar 2002 - Liga online - poszukiwani nowi driverzy !!

Rekomendowane odpowiedzi

Juz kiedys to pisalem ale walne jeszcze raz tutaj :)

Juz 2gi sezon bedziemy " krecic" sie po owalach ( i nie tylko ) nascarowych. Gra jest wymagajaca , ale daje duzo satysfakcjii i przyjemnosci . Niestety by jezdzic w Nascar Racing 2002 TRZEBA!!!!! miec kierownice Poprzedni sezon byl na simie Nascar4 , teraz bedzie to Nascar Racing 2002.

Jesli ktokolwiek czuje sie na silach rywalizowac z innymi to zapraszam serdecznie na nast . stronki:

www.nascar.pl

http://www.racing-forum.pulse.pdi.net/ - forum

Ludzie jezdzacy w tej lidze sa naprawde wpozo a wyscigi sa emocjonujace . Odbywaja sie one mniej wiecej co 2 tyg o 22.00 - trwaja 2-3h

Narazie jest ok 15 osob , chcielibysmy by nas bylo ok 20-25 lub wiecej .

Wszelkie ppytania mozna kierowac do mnie , zarowno tu na boardzie jak i na priv lub na simforum ( tam jestem jako SEWER). Mam nadzieje ze nie potraktujecie tego jako reklame.

I licze ze choc kilka osob bedzie chetnych.

THX.

Moze ktos jest chetny ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam tyle : gowno sie znacie skoro jakies gierki arcade porownojecie do symulacjii. A jesli wyscig powiedzmy w 15-20 osob ( tyle bywalo w tamtym sezonie) wydaje ci sie nudny bo jezdzi sie w kolko to :lol: . Jak jestes z wa-wy to zapraszam do mnie sam zobaczysz. ja akurat dla TEJ gry ( dokladnie dla nascar 4 ) qpilem kiere i nie zaluje. Ta gra po siecy wymiata wsio - nawet CSa. Ale tego nie da sie opisac. Na stronce www.nascar.pl sa filmiki z wyscigow z seszlego sezonu zlookajcie.

Wiem ze ta gra-SIM! nie jest popularna - szczegolnie na tym forum gdzie wiekszosc ma < 18 lat i gra w jakies coliny i nfs na ktorych lepsze czasy sie wykreca sterujac klawiatura niz kiera :) . Sam od tego zaczynalem i potem gdy natknalem sie na nascar 4 to jeblem je w kąt bo sa nedzne i tyle. Sprobujcie prowadzic prawdziwe auto 4 klawiszami :D ? Da sie?? Chyba niebardzo.

To nie jest jakastam gierka - tu trzeba cierpliwosci , treningu , obycia z wozem , torem , ustawieni odpowiedniego setupu. Dlatego rozumiem ze dla wielu jest to zbyt czasochlonne i skomplikowane - aole pprosze nie mowic ze nfs czy collin to jest to bo to jest GOWNIANE ARCADE..

Topic zamiescilem bo wsrod takiej "zgraji" ludzi jacy sa na forum moze choc 1 sie znajdzie ktory potrafi jechac wyscig trwajacy dobrze ponad 2 godziny , podczas ktorego naprawde z wrazenia mozna sie spocic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam tyle : gowno  sie znacie skoro jakies gierki arcade porownojecie do symulacjii. A jesli  wyscig powiedzmy w 15-20 osob ( tyle bywalo w tamtym sezonie) wydaje ci sie nudny bo jezdzi sie w kolko to :lol: . Jak jestes z wa-wy to zapraszam do mnie sam zobaczysz. ja akurat dla TEJ gry  ( dokladnie  dla nascar 4 ) qpilem kiere i nie zaluje. Ta gra po siecy  wymiata wsio - nawet CSa. Ale tego nie da sie opisac. Na stronce  www.nascar.pl sa filmiki z wyscigow z seszlego sezonu  zlookajcie.

Wiem ze  ta  gra-SIM! nie jest popularna - szczegolnie na tym forum gdzie wiekszosc ma  < 18 lat i  gra w jakies   coliny i nfs na ktorych lepsze czasy sie wykreca sterujac klawiatura niz kiera :) . Sam od tego zaczynalem i potem gdy natknalem sie na nascar 4 to jeblem je w kąt bo sa nedzne i tyle. Sprobujcie prowadzic prawdziwe auto 4 klawiszami :D ? Da sie?? Chyba niebardzo.

To nie jest  jakastam  gierka - tu trzeba cierpliwosci , treningu , obycia z wozem , torem , ustawieni odpowiedniego setupu.  Dlatego rozumiem ze dla wielu jest to zbyt czasochlonne i skomplikowane - aole pprosze nie mowic ze nfs czy collin  to jest to bo to jest GOWNIANE ARCADE..

Topic zamiescilem bo wsrod takiej "zgraji" ludzi jacy sa na forum moze  choc 1 sie znajdzie  ktory potrafi jechac wyscig trwajacy  dobrze ponad 2  godziny , podczas ktorego naprawde z wrazenia mozna sie spocic.

gadasz jak bys sie smat zarzar czy ja mowie tobie ze masz grac w colina ? i nie rzucam na Twoja ulubiane gre ze jest gowno warta ( bo jest )

to chyba grales w colina z jakimis lamami tam liczy sie kazda krawec drogi i zakrety sa w prawo i lewo nawet ostre nawroty sa , nie lubie takich gier torowych bo sa nudne dla mnie jak bym chcial w to pograc to bym pogral , jak chcesz torowych gier to kup sobie ps2 i GRANT TURISMO na niego

poozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafal GPL jest  roooxx :) To jest jeden z  2 simow ( nascar  i gpl )

Tanaka  :)  taa w colinie  super sie mozna odbijac od band zeby przyspieszyc :) . Zreszta  co ci bede  tlumaczyl... :lol:

nie kreci mnie jazda po dorach lubie rajdy samochodowe wrc , ty dla swojej gry kupiles kierownic ja dla swojej zrobilem razem z siedzenie rencznym skrzynia piegow , dwigniami pedalów jak chcesz zobaczyc to zapraszam do przeczytania pisma neo+ to jest gazeta o konsolach jak znajde po podam tobie namiary

poozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafal GPL jest  roooxx :) To jest jeden z  2 simow ( nascar  i gpl )

Tanaka  :)  taa w colinie  super sie mozna odbijac od band zeby przyspieszyc :) . Zreszta  co ci bede  tlumaczyl... :lol:

nie kreci mnie jazda po dorach lubie rajdy samochodowe wrc , ty dla swojej gry kupiles kierownic ja dla swojej zrobilem razem z siedzenie rencznym skrzynia piegow , dwigniami pedalów jak chcesz zobaczyc to zapraszam do przeczytania pisma neo+ to jest gazeta o konsolach jak znajde po podam tobie namiary

poozdro

w numwrze 22 strona 93 luknij sobie jak masz mozliwosc

pozzfro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nie mam tej gierki bo po zakupie kiery jak wykrecalem gorsze czasy na niej niz na klawie to ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>lem :) ( ofc gre nie kiere :D )

2.Dla mnie gry arcade to juz przeszlosc ( choc czekam na nowego nfs :) )

3.Zagraj soebie w demko LFS - Life For Speed - tu znajdziesz info i linki do tej produkcjii http://www.bhmotorsports.com/

To bedzie napewno dobry sim a nie arcade.Powinno ci sie spodobac , no i mozna grac przez net :)

4. nadal polecam nascar i daje glowe ze jazda online nie jest ani latwa ani nudna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe w pelnie popieram Sewera ( pozdrowka :) Gdyz sam jezdze w tel lidze w GPL-a i musze powiedziec ze nie mam urazy do ludzie ktorzy graja w colina ale jest to troche smieszne. Jezdzilem w colina 1 i po 2 tygodniach zrobilem wtedy record polski ( tak bylo na stronie ) na lotnisku SSS 51,53 wtedy jak lookalem to bylem dyzo do produ :)

W GPL-a jezdze ok 1,5 roku i nadal nie jestem 1 i chyba nie bede.

Powiem wam ze GPL i NASCAR to 2 gry ktore sa godne uwagi i posiwiecenia. Jezeli nie wiezycie to odpalcie GPLa i pojezdzijcie to jest sam miod :)

I jeszcze jedno po jezdze w GPL-a ok 1 miesiaca zachce wam sie brechtac z jakis colinow i rally championhipow czy cos w tym stylu :)

Ale powtarzam trzeba tego sprobowac :)

Aha tylko kolko GPL to symulator wiec na klawiatorze nie da sie praktycznie jezdzic gdyz help hamulca i gau uniemozliwaia prawdziwa jazde. Jak sie ktos zaopatrzy w kolko i bedzie probowal wyjechac z pitu na full gaz :))))))

Pozdrowka --------- POLECAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lovtza hehe Ciebie sie tu nie spodziewalem :D

Piotrek jesli lubisz colina , nfs a chcesz czegos wiecej , wiecej wrazen , wiecej realizmu itd to musisz niestety kupic kiere :( Mozesz zaczac od joya.. To juz jest cos.. moze wtedy zrozumiesz jaka jest roznica miedzy samym sterowaniem auta z klawy ( gdzie masz max albo min wychylenie osi a z kiery czy nawet yoja gdzie to wychylenie osi mozesz sam kontrolowac zamiast dawac na 100% zawsze. ) Najlepiej pozycz sobie kiere od kogos.... Na 1 dzien.

Co do n 2002 to na poczatku wystarczy ci pirat ( przeciez to tylko zeby sprawdzic czy ci sie spodoba ) a potem to juz sie zobaczy :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem wam tyle : gowno  sie znacie skoro jakies gierki arcade porownojecie do symulacjii.

No to mnie rozbawiles... Jezeli komus sie cos nie podoba, to nie znaczy ze sie gowno zna.... ale widac u ciebie nie jest najlepiej z pojmowaniem, trudno sie mowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek a czy ja mowie ze arcade mi sie nie podoba ?:)  Podobalo mi sie. Chodzi o samo porownywanie np. takiego nfs porsche czy colina 2  do nascar czy GPL - dla mnie takie porownanie jest glupie i tyle.

A mi chodzi tylko o to "<span style="color:red;">[ciach!]</span>o sie znacie..." czyli niestety obrazanie kogos. Jezeli nie bedziesz tak pisal, tylko na poziomie to nie mam nic przeciwko zachęcaniu ludzi do grania w coś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisek a czy ja mowie ze arcade mi sie nie podoba ?:)  Podobalo mi sie. Chodzi o samo porownywanie np. takiego nfs porsche czy colina 2  do nascar czy GPL - dla mnie takie porownanie jest glupie i tyle.

colin 2 to nie arcade , arcade to sega rally , v-rally 2 , a pozatym colin 2 a naskar to inna bajka wole bloto szutry i duzo zakretow niz jazda po owalu z zakrtetem w praw i nadodatek takim samym innym slowem nuda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sawer byles kiedys na jakims rajdzie ? bo chyba niewiesz co to jest rajd , zapraszma na dolny slask sa tu trzy eliminacje mistrzost polski , najlepiej na POLSKI i powendruj na docinek gdzie jest PATELNIA (jeden z najlepszych odcinkow mistrzost europy) to zobaczysz o co mi chodzi

, pewnie nigdzy nie poczulesz tego jak auto jadace ok 150 km/h po drodze szerokosci 2 m i ludzie stoja 1 od niej metr na okolo i tylko podmuch ich odrzuca,albo stoisz na zakrecie i widzisz jak na ciebie jedzie i nagle skreca albo nie :) http://www.rajdy.hoga.pl/rajdy/00polski/galeria/4.jpg nasz fotke masz tu pare fote ale one i tak nie odaja klimatu jaki panuje na rajdzie, a pozatym to juz trzeba byc tonalnym lamusem zeby jezdzic po dwoch zakretach i wypasc z toru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po trzecie czy ja mowilem ze nie podoba mi sie colin 2 ?? Napisalem tylko ze w porownaniu z nascar to jest kiepski i tyle. WEic ja znam Colina a Ty Tanaka czy grales w nascar 2002 po necie???? Wypowiadasz sie o czyms czego nawet nie znasz???? !!! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zagraj choc troche z Ai - a potem wlez na serwer nasz i zobaczysz jak jest miodnie-- no chyba ze trudnosc tej gry bedzie dla Ciebie zbyt wielka w porownaniu z colinem 2 . Nie zrazaj sie tym odrazu - wszystkiego mozna sie nauczyc. :D podobno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi