Sewer Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Byl dzis u mnie Rafał [CR]Gr00bY Mazur i po jego minie gdy pojechal kilka kolek w nascar 2002 widze ze juz warto bylo tego topica zalozyc . Bedzie juz 1 driver wiecej :) w naszej lidze . Jak sobie Rafal wykreci kilkaset lapow online to zobaczysz ze potwierdzi moje zdanie co do tej gry oraz sensu porownywania jej z colinem2. Za to ta gra ( sim ) napewno Cie sie Tanaka spodoba . Demko ma ok 30 mb, mozna scigac sie online a kierowac spoko da sie myszka :D http://www.liveforspeed.net/ - tutaj szukac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 jak jakiegos pada bede mial to moze instalne tego nascara i zobacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Ja kiedys zainstalowalem to nie wiadomo czym jeźdzcic. Niby było ustawione ale tym co mialem do przodu jechac to kamere zmienialem :P Colin 2 jest 10 razy lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 A rally championschip i extreme to tez wypas. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Mlodas ty masz git podejscie :) Nie wiadomo bylo czy jezdzic :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Mlodas ty masz git podejscie :) Nie wiadomo bylo czy jezdzic :D :lol: Ja tam nie widze powodu do klotni, kazdy lubi co innego :D w pierwszego nascara gralem juz majac 10 lat hehe, ale lubie takze colina2 i inne np nfs czy wyjebisty gran turismo 3 na PS2 kolegi. Sewer nie dziw sie, do nascara trzeba miec zaciecie np ustawienia w colinie 2 w porownaniu do tych z nascara sa smieszne i nie kazdemy sie chce w to wglebiac. Inna sprawa, ze mozna preferowac wyscigi po lesie i szutrowych trasach od spalonych gum, 650 KM, asfaltu i owalnych torow :D No i przede wszystkim Colin wybacza o wiele wiecej bledow niz nascar, a dyskusja nad pozimem realizmu, o ile wogole ktos gral w obie te gry nie powinna miec miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Mlodas ty masz git podejscie :) Nie wiadomo bylo czy jezdzic :D :lol: Hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 MI tam sie podoba TOca :Race driver. Chociaz gralem tylko w demo :P I czekam na full wersion . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 a Toca tez jest fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...