Jacek kaczorek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Pomocy!Man napęd DVD-Rom firmy Liteon 166,nie odtwarza filmów DVD z wypożyczalni a pozostałe jak DivX,DVD z gazet bez problemu.Czemu tak się dzieje?Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 przede wszystkim zlookaj w jakim stanie sa te plytki z wyporzyczalni bo zazwyczaj takowe do najlepszych nie naleza :/ pewnie to jest glownym powodem nie czytania ich przez Twoj DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek kaczorek Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 To fakt że płyty z wypożyczalni mogą być kiepskiej jakości,ale moje DVD nawet tych płyt nie widzi.Jak to jesst możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 moze masz blokade na inny kontynent niz europa w tym dvd ?? moze update firmware'u cos pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek kaczorek Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Blokadę czyli region mam ustawiony na 2 czyli nasz rejon.A firmware do mojego typu DVD nie ma w internecie-stary model.To chyba wina płyt lub czytnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...