greyt78 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Witam Chciałem dać ankietę pt. "Kogo wkurza obecny marketing Ati i Nvidii?" (chodzi mi o to porypane numerowanie nowych kart) ale wszyscy by odpowiedzieli że tak :) Powiem szczerze, że jestem jak zagubiony młode kocię jesli chodzi o te numery radeonów. W związku z tym - czy ktoś dysponuje aktualnym wykresem wydajności kart, który wyglądał by mniej więcej tak: http://members.lycos.co.uk/greyt78/ A jak nie dysponuje to może by się ktoś pokusił zrobić? A taki wykres bieżący to nawet mógłby byc przyklejony później - dla wielu osób jeden look i już wiedzą z czym mają do czynienia (np. ja) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Witam Chciałem dać ankietę pt. "Kogo wkurza obecny marketing Ati i Nvidii?" (chodzi mi o to porypane numerowanie nowych kart) ale wszyscy by odpowiedzieli że tak :) Powiem szczerze, że jestem jak zagubiony młode kocię jesli chodzi o te numery radeonów. W związku z tym - czy ktoś dysponuje aktualnym wykresem wydajności kart, który wyglądał by mniej więcej tak: http://members.lycos.co.uk/greyt78/ A jak nie dysponuje to może by się ktoś pokusił zrobić? A taki wykres bieżący to nawet mógłby byc przyklejony później - dla wielu osób jeden look i już wiedzą z czym mają do czynienia (np. ja) Pozdro Linek nie zawiera fotki ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 zawiera, wystarczy tylko wejśc w galerie 8) zresztą to jest wykres z benchmarku.pl :lol: :lol: :lol: który jest oczywiście najlepiej odzwierciadlającym wydajność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greyt78 Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 jest z benchmarku, a jakże tylko że jest stary ni mo kto nowszego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...