Oven75 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Mam taki problem podłączam telewizor do karty za pomocą kabla czincz - czincz( nie wiem jak to się prawidłowo pisze :( lub czincz - euro i na ekranie telewizora nie ma nic więcej poza widokiem tapety ( nie ma ikon), a podczs gdy włącze jakiś odtwarzacz ( np Vplayer ) to ekran jest czarny.Może ktoś z Forumowiczów odpowie co jest nie tak ,ja nie mam pojęcia ( podejżewam że przyczyną może być zła konfiguracja softu,sterowników ale pewny nie jestem )Liczę na waszą pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Mam taki problem podłączam telewizor do karty za pomocą kabla czincz - czincz( nie wiem jak to się prawidłowo pisze :( lub czincz - euro i na ekranie telewizora nie ma nic więcej poza widokiem tapety ( nie ma ikon), a podczs gdy włącze jakiś odtwarzacz ( np Vplayer ) to ekran jest czarny.Może ktoś z Forumowiczów odpowie co jest nie tak ,ja nie mam pojęcia ( podejżewam że przyczyną może być zła konfiguracja softu,sterowników ale pewny nie jestem )Liczę na waszą pomoc. musisz w nview przestawić sposób wyświetlania np. klonowanie obrazu na oba wyjścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...