pok Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mam problem z moją grafiką radeon 9500, mianowicie wtyczka którą podłącza sie do dodatkowego gniazda na grafice zbrązowiała z gorąca.Wiecie może daczego tak sie dzieje?Ta wtyczka jest tak gorąca że nie moge jej dotknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 pewnie zasliacz nie wyrobił i przyjarał wtyczkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ale z kompem wszystko w pożądku.Tylko jak gram to mi sie tak rozgżewa.Boje sie żeby wtyczka sie nie stopia:)Czyli co nowy zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 sprawdz jakie masz napięcia i wtedy zadecyduj czy warto zmieniać. A próbowałeś odłączyć to zasilanie i włączyć bez? Niektóre karty nie potrzebują dodatkowego zasilania pobieraja zasilanie z agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 niestety ta karta bezdodatkowego nie idzie:(A tak wogule to gdy odłączam 2 katody to wtedy jest o wiele zimniejszy tzn. można juz dotknąć i sie nie spażyć. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 No to musisz koniecznie zmieżyć napięci a miernikiem. Bo to już złe znaki :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 No to musisz koniecznie zmieżyć napięci a miernikiem. Bo to już złe znaki :D Pozdrawiam zgadzam sie coś jest chyba nie tak z twoim zasilaniem zajrzyj na topic o zasilaczach tam się dowiesz wszystkiego o zasilaczach i napięciach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...