Smash Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Witam! Otóż złapałem takiego wirusa jak w topicu. Nie mam pojęcia jak to sie stało, wczoraj wszystko chodziło ładnie. Podejrzewam, że rano ktoś z rodziny otworzył nieznany załacznik ale mniejsza o to.... Niestety NortonAntivrius sobie z nim nie radzi.. Tak jak zalecają na stronie Symantec( http://securityresponse.symantec.com/avcen....coreflood.html ) pobrałem atualizacje, przeskanowałem system w trybie awaryjnym no ale wciaz klapa..Wirusa nie da się usunąć.. MOże jakieś pomysły Jest to zwykly trojan ktory poza mozliwoscia integercji w moj komputer strasznie spowolnia system. pozdro System XP PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 http://skaner.mks.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 gdyby to było takie proste nie zawracałbym głowy.. Skanowałem już skanerem mks, rava, uzywałem trojan remover'a i innych cudów...ciagle nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 No jezeli to nie pomaga to zainstaluj system od nowa!!!!! Albo pojdz do kogos ze swoim twardym i go przeskanuj to moze pomoc!!! Juz tak kiedys robilem i zadzialalo !!!!! Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Inaczej to rozwiązałem(moze komus sie przyda) ...zreszta istalowanie od nowa XP by nic nie dało... Uruchamiam system z płytki XP, daje w panelu naprawę, i komendą "del sciezka do pliku dll " kasuje syfa;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak chciałeś tylko skasować to pewnie wystarczyłoby uruchomienie w trybie awaryjnym albo z dyskietki DOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...