lead Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 W kompie jest karta sieciowa bezprzewodowa i jak tylko dioda z tylu zamroga to w tym momencie komp sie przycina, dzwiek zaczyna rwac i w grach to samo Zauwazylem ze zajetosc procesora wtedy wzrasta na ok 30 procent Sytuacja ta dzieje sie na roznych kartach i na roznych kompach... Spotkaliscie sie z takim czyms ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Po wsadzeniu innej karty firmy dlink problemy znikaja wiec to wina chipsetu karty pewnie close topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Sin Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 witam miałem to samo ale w kartą realteka - co jakas minute wszystko mi zwalniało (przycinało się) - w grach , programach , wszędzie - myslalem ,ze szału dostanę -Rozwiązaniem mojego problemu było instalowanie innej (nie była nowsza) driverów - pomogło. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marksx Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 a konkretnie modele ? Ja w sieci używam ralinka/dwl 520+ i powoli dodaje planetki wl 8310. wszystkie chodzą dobrze aczkolwiek dla admina liczy się nie tyle co stabilnoc u klienta co cena karty, dlatego ne lećcie jak łosie na to zę admin wam da za 150zł instalacje tylko pogadajcie powiedzice że chcecie mieć dobry stabilny net bez przywieszek kompa i jesteście w stanie dopłacić te 50 czy 100zł dzięki czemu macie pewność że otrzymacie coś dobrego. ja mam nawet w cenniku dopłate +80zł do kart wl-8310, które mają także tryb 108Mbps <super-g> i w przyszłości będe przełączał częsc ludzi z tymi kartami na szybsze nadajniki ale na dzien dzisiajsyz karta ma moc okło 50mW i czułość -92dBm dzięki czemu spokojnie chodzi na dłużych linkach a o problemach z działaniem tego modelu jeszcze nie słyszałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...