S.W.A.T Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Witam moglibyscie podac mi linki do monitora LG FLATRON F700B ? Nigdzie nie moglem znalesc. PS. bawilem sie ostatnio w ust. netu i zrobilem takie cos : gdy sciagam plik to on automatycznie sie sciaga bez zapytania np. czy zapisac, czy zmienic katalog itp.. jak to przywrocic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 stery są tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 hyhy jak sie to instaluje ? :D mam tak : plik *.profil icc jakis wykaz zabezpieczen i inf. instaalatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 instalujesz z menedżera urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 nieda sie może jakiś inny sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Już mam dziekuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 s.w.a.t.- koleżeńki jesteś co znaczy ty masz patrz też na innych, ja mam ten problem o którym pisałeś i zostawiasz to bez wyjaśnienia? moderator- czy to forum to kicha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Ups... nie zauwazylem :D WIec tak : Klikasz na Pulpicie prawym przyciskiem mychy, Wybierasz zakladke "Ustawienia"-->> Potem "Zaawasnowane"-->> Potem zakladke "Monitor" -->> "Wlasciwosci"-->> "Sterownik"-->> "Aktualizuj Sterownik"-->> "Zainstaluj z listy lub okreslonej lokalizacji" -->> Potem zaznacz "Nie wyszukuj, sam znajde lokalizacje"-->> Potem "Z dysku"-->> Wybierasz folder tam gdzie masz rozpakowane te stery i instalujesz. !! Mam nadzieje ze zrozumiales :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dzięki to samo robiłem ale z menadżera kompa a nie z pulpitu a tu niespodzianka jednak jest rożnica pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 No ok :D :D Close ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek! Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a ja mam taaki problem: instaluje te sterowniki od F700B robie restart i już nie widzi mi tego F700B tylko monitor Plug and Play!!! Prosze o P o m o c!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...