-=Maq=- Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Fajne radio (wklepcie adres w winampie) : http://69.31.78.14:8000/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 najlepszy set: T-1000 @ Motor City Detroit 3.31.00 tracklisty nieposiadam, jakby ktos mial bylbym bardzo dźwięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Piratez ma racje...duzo DJ zmierza w strone eurodencu ale coz poprostu moze do wiekszoci ludzi bardziej dociera ten styl muzki ale cos. CO do tego twojego setu sprobuje go znalesc...a moze masz na niego namiar??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Zapraszam do ściągania drugiej czesci mojego seta z 1 września: Dj Neon - Live @ Home 01.09.2004 (part 2) (42Mb) Prosze o opinie, krytyke i ewentualne pochwały ;] ps1. Set zaczyna sie dokladnie w momencie konca pierwszej jego czesci wiec mozna sobie zlaczyc np. soundforgem ;] ps2. Ciutke na końcu traktorek mi synchro zgubił heheh.. sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 qbass moge zamienic na .ogg i walnac na serwer neostrady jak chcecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Piratez .. walnij walnij ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 qbass moge zamienic na .ogg i walnac na serwer neostrady jak chcecie dawaj dawaj :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Neon - kapitalny secik. Mam tylko takie male pytanko : czy moge go umiescic link w swoim forum do tego seta? Szkoda, ze nie robiony na vinylach , ale tez fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 -=Maq=- Jasne ze mozesz umiescic linka ;] Darmowa reklama jest zawsze mile widziana ;] A na vinylach... hmm.. nie ma sprawy, tylko dajcie kase na sprzet i jakies vinyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Moge nawet urzyczyc sprzentu i vinyli, ale ostrzegam zgranie bitu na vinylach niektorych wpedza do grobu :P Ale z czasem mozna sie przyzwyczaic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Jaki masz sprzet, vinylki ? Pochwal sie ;] ps. daj linka do tego forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Sprzent na domowe warunki ok: 2x Stanton sTR8-80 Vestax PMC17A (jesli gdzies gram to glównie na Technics 1210 MK II/MK 5 (czasem zdarzaja sie Vestaxy PDX 2000) i Pioneer DJm500/600. Vinyle mam glównie z electro, tech electro, techno, minimal i troche schranzu, ale vinyle z trancem ma mój znajomy DJ Malec (gral w 2003 na Mayday :P) i pewien kumpel blok obok, wiec nie bedzie chyba problemu z porzyczeniem :P Forum troche zeszlo na psy i próbuje nawrócic wiare na takie gatunki jak trance, minimal, schranz i ew. electro ;-) Oni tam umieszczaja glownie hardstyle i komercje, ale sa osoby, które sluchaja trance'u. Jesli beda jakies pierwsze komentarze to wrzuce pare cytatow z opnia :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 jeśli chodzi o trance lub hard trance to polecam kai'a tracida szczególnie podoba mi sie jego set z Nature One 2004 (jest na www.globalclubbing.ru) znak ktoś może stronke z innymi jego setami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Sprzent na domowe warunki ok: 2x Stanton sTR8-80 Vestax PMC17A (jesli gdzies gram to glównie na Technics 1210 MK II/MK 5 (czasem zdarzaja sie Vestaxy PDX 2000) i Pioneer DJm500/600. Vinyle mam glównie z electro, tech electro, techno, minimal i troche schranzu, ale vinyle z trancem ma mój znajomy DJ Malec (gral w 2003 na Mayday :P) i pewien kumpel blok obok, wiec nie bedzie chyba problemu z porzyczeniem :P Forum troche zeszlo na psy i próbuje nawrócic wiare na takie gatunki jak trance, minimal, schranz i ew. electro ;-) Oni tam umieszczaja glownie hardstyle i komercje, ale sa osoby, które sluchaja trance'u. Jesli beda jakies pierwsze komentarze to wrzuce pare cytatow z opnia :-) Szkoda ze nie mieszkam w Katowicach, chetnie bym zobaczyl, posluchal i jakies placki zarzucil ;] ps. Ale sie migasz .. daj ten adresik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Heh w sumie to jedyny + mieszkania w Katach to to, ze mam blisko na Mayday :P Zeby wybic sie jakos w DJ'ingu trzeba mieszkac w Wa-wie, Poznaniu , albo najlepiej mieszkac w Niemczech lub Angli i byc rezydentem najlepszych klubow na swiecie, czyli Tresor, Ministry of Sound itd. :P Wracajac do Twojego setu to powiem, ze bardzo fajne walki dobrales. Szczerze mówiac nie znam ich - u nas gra sie glównie Marco V, Paul van Dyk, Tiesto , Motorcycle (As the Rush comes ) , AvB ... ostatnio duzo komerchy zaczyna goscic nawet w tych ambitniejszych klubach , bo niestety coraz nowsze roczniki wchodza w ta muze i dla nich szczyt ambicji to Rocco, Brooklin Bouce itp. shit . http://members.lycos.co.uk/piramidaforum/ - jest to nieoficjalne forum klubu muzycznego Piramida w Chorzowie. Ja tam chodze wyrywkowo, ale kiedys chodzilem czesciej, bo nie bylo wixy. Teraz troche sie klub stoczyl wiec nie zdziw sie jak sie jakis wixa driver znajdzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Bez sensu zarejestrowalem sie na to smieszne forum a nawet nie moge wejsc na dzial muzyka.. pfff, brak uprawnien dostepu, o co chodzi ? Mozesz dac linka do tego topica gdzie dales linka do mojego seta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 A to jest takie zabezpiecznie przed tymi co tylko cisna muze, a nie udzielaja sie wogóle na forum. http://members.lycos.co.uk/piramidaforum/v...topic.php?t=455 Ponizej daje Wam pewien tranceowy secik mojego kumpla DJ Fingera . Wszystko zrobione na vinylach : http://www.finger.superhost.pl/Liquid%20So...Live%202002.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 I tak sie nie moge wbic :( Jak beda cos komentowac to daj znac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 http://members.lycos.co.uk/pajratez/Tiesto...gerVersion).ogg prosze bardzo ach te stare rytmy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Thx Piratez przesluchalem, moje wrazenia: 1. Nudny ;] 2. Widac ze Tiesto nie mial tego flow co np. rok temu. 3. Zauwaza sie dzisiejsza ostra zmiane stylu w porownaniu do tego co bylo 4 lata temu: bardziej wyrazne sciezki melodyczne, glebszy bas, mniej stringow, ogolnie taki progressiv sie pomalu z trancu robi ;] 4. Przejscia, mixowanie itd. strasznie sie Tiesto rozwinal od TE2000. Olbrzymi skok pod wzgledem techniki grania, doboru kawalkow i wplywania na emocje ludzi. Ogolnie: lesson learned, jeszcze raz dzieki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 jeśli chodzi o trance lub hard trance to polecam kai'a tracida szczególnie podoba mi sie jego set z Nature One 2004 (jest na www.globalclubbing.ru) znak ktoś może stronke z innymi jego setami? na www.hottrance.com sa jeszcze 2 jego sety<<najpierw sie zarejestroj (na tej stronce znajdziecie 170 setow roznych wykonawcow , najlepsi DJ wiec polecam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 No to neon pare cytatów tutaj wkleje odnosnie Twojego setu : anka DVD Maniak Dołączył: 25 Maj 2004 Posty: 360 Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 7:47 pm Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- No spoko, zeczywiscie lajtowe Takie wieczorkiem do posluchania Dzienx _________________ //...:::PIRA FOREVER:::...\\ //__PuT_YouR_HaNdS_Up_In_ThE_AIr__\\ 11.09__DJ.ISAAC _-^-_ Powrót do góry Ania Żabcia DVD Guru Dołączył: 18 Maj 2004 Posty: 539 Skąd: Ruda Śląska - Godula Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 8:59 pm Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Muza lajtowa, spoko sie slucha lubie czasem takie cos posluchac wycisza mnie : _________________ ...:::Nie Ma Zbrodni Bez Ciała:::... Powrót do góry Finger DVD Member Dołączył: 05 Lip 2004 Posty: 25 Wysłany: Czw Wrz 09, 2004 12:00 am Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- dobry dobor materialu, ale biorac pod uwage na czym byl robiony to technicznie kicha _________________ ...::: In Trance I Trust :::... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 biorac pod uwage na czym byl robiony to technicznie kicha To mnie tez strasznie denerwuje, no coz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 MAM NOWE ENERGY vol9!!!! YEA!!!! W końcu nowe!!! Napewno się wam niespodoba... ale to normalka :D Przyzwyczaiłem się :) Ale piosenki naprawde super!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 MAM NOWE ENERGY vol9!!!! YEA!!!! W końcu nowe!!! Napewno się wam niespodoba... ale to normalka :D Przyzwyczaiłem się :) Ale piosenki naprawde super!!! wiesz co ale chyba sciagne ta skladanke i zobacze co to wogole jest ;] BIG EDIT: Ja przytym wymiekam: Johan_Gielen_-_Live_at_Umania_Grand_Opening_(Freshfm)_05-09-2004-4CHOON\01_johan_gielen_-_live_at_umania_grand_opening_(freshfm)_05-09-2004 najlepszy set tego roku !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A dasz do niego link? Też se ściągne ;) Bo do tych energy dawałem już... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 A dasz do niego link? Też se ściągne ;) Bo do tych energy dawałem już... :D MOge dac torrenta ;] kto Chce to na PW bo to chyba by bylo niezgodne z regulaminem jak bym podal stronke ;] a linka nie wkleje bo trzeba tam sie zarejestrowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Pytanko: Na jakim sprzecie sluchacie swojej muzy, bo zauwazylem ze duzo kawalkow moze sie bardziej podobac na sprzecie z mocnym bassem, a powodowane jest to tym ze glowna linia melodyczna jest ulozona na niskich tonach. W moim przypadku jest to wzmacniacz 2x120W niemieckiej firmy Dual CV, moge o nim tylko powiedziec dynamika dzwieku i glebia basu zmiata mojego soniaka 2x60W. Do tego 2 Monitorki firmy Empire 50W z naprawde zajebistymi gwizdkami i recznie robiony pasywny sub na glosniku Alpharda 200W. Calosc gra bardzo czysto (ze wzgledu na wyzej wspomniane gwizdki), a bass jest miekki i gleboki. Wiem ze to nic w poruwnaniu z z profesjonalnymi monitorami np. Alesis, ale rozwala kazdy systemik glosniczkow komputerowych typu Creative 4.1 czy cos w tym stylu. Pochwalcie sie bo jestem poprostu ciekaw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 creative inspire t5400:D nie narzekam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Przy kompie mam Samsungi 1:2 wiec na brak dobrego basu i brzeminia nie narzekam. A w pokoju mam owiele lepszy sprzet BRX 130 AUDIO MEGA i wzmacniacz GOLD STAR / UNIVERSUM 2500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...