giusepe Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Rush, troche zachowuje sie jak klaun ;] i wkurza mnie to jego spiewanie ;D ale gra spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Rush, troche zachowuje sie jak klaun ;] i wkurza mnie to jego spiewanie ;D ale gra spoko Eeee tamm :) Te "kocie" ruchy :) , a Ĺ?piewa sobie od czasu do czasu :) na ILT2004 nie zaĹ?piewaĹ? ani razu for example :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 macie linka do setow z i love techno 2004 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 No panowie stalo sie, ogloszono 20 najlepszych kawalkow trance i progressive roku 2004. Glosowali sluchacze "A state of trance". Pelna lista na http://www.arminvanbuuren.net/ . Co prawda brakuje mi paru tytulow w pierwszej 20-stce i wg. mnie kilka wogule nie powinno sie tam znalezc, ale ogolnie spoko i niech zyje edm. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 VA-ASOT Top 20 (ASOT181)-CABLE-12-30-2004-HSALIVE The 20 best tunes over the year of 2004 in one mix, selected by the listeners of ASOT themselves. Mixed btw by Armin van Buuren :D enjoy! 20 Armin van Buuren - Communication Part 3 19 A Force - Atomic Outbreak 18 8 Wonders - The Morning After (Thrillseekers Remix) 17 Interstate - I Found U (Original Mix) 16 Dreas presents Havannah - Havannah (Original Mix) 15 Alt F4 - Alt F4 14 Filterheadz - Yimanya (Original Mix) 13 Oceanlab - Satellite (Original Mix) 12 Tranquility Base - Surrender (Original Mix) 11 Dido - Sand In My Shoes (Above & Beyond UV Mix) 10 The Thrillseekers - Synaesthesia 2004 (Ferry Corsten Remix) 09 Young Parisians featuring Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs Albert Remix) 08 Randy Katana - In Silence (Txitxarro Remix) 07 Perry O'Neil - Wave Force (Original Mix) 06 Tilt - The World Doesn't Know (Original Mix) 05 Solid Globe - Sahara (Original Mix) 04 Ridgewalkers featuring El - Find (Andy Moor Remix) 03 Tiesto - Adagio For Strings 02 Adam White & Andy Moor presents White Room - White Room (Original Mix) 01 Above & Beyond - No One On Earth (Gabriel & Dresden Vocal Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 A macie jakies seciki rush'a, liebinga, westbama itp.wiecie o co chodzi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 http://www.lovetechno.prv.pl/ - masz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 http://www.djxenex.net/dls/sets/xenex_schr..._2004_12_29.mp3 Schranz i... nic dodaÄ? nic ujÄ?Ä? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Tak jak w temacie ;] Na sam początek: http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot...lliance.com.zip http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot...lliance.com.zip http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot...lliance.com.zip Prosze o przyklejenie Topicu Edytowane 5 Lutego 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) nie ma to moze za wiele wspolnego z tekno, ale moze komus sie spodoba ;) Creambase - Fiddle 2003 [Dj.RauL ext. ver] hf ! Edytowane 5 Lutego 2005 przez Raul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Co się stało z poprzednim topicem o muzyce elektronicznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Co się stało z poprzednim topicem o muzyce elektronicznej? 1258868[/snapback] Patrz "O serwisie i forum" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Armin van Buuren - A State Of Trance Episode 183 10-02-2005 (ETN.FM Exclusive) 1. Andy Moor - Halcyon (Armind) 2. Perasma - Swing 2 harmony (Gabriel & Dresden vocal mix) (data) 3. Sultan - Shivers (Mannels mix) (Yoshitoshi) 4. D Formation - Signs & Portens (beatfreak) 5. Iio - Runaway (Ford mix) (made) 6. Mike Foyle pres Statica - Space Guitar (Armada) 7. Sin Plombo - African Stomper (Estereo) 8. Firewall - Sincere (Smith & Pledger mix) 9. TUNE OF THE WEEK: DJ Vestiga vs Jomar - Nightoperator (five AM) 10. Oliver Prime - Mindgames (Dj Danjo & Rob Styles mix)(Spinnin) 11. Fred Baker - Confirmation (ITWT) 12. Tranquility Base - Getting Away (Anjunabeats) 13. Sophie Sugar - Call of Tomorrow (John O callaghan) (Fundamental) 14. Eye Wall - Bad Deal 15. Armin van Buuren - Birth of an Angel (Armind) 16. M.I.K.E. - Massive Motion (Armind) 17. Sander van Doorn - Bling Bling! (Spinnin) 18. Marcos - Tribal Affair (CDR) ets-global.org bittorrent trancetraffic.com bittorent etn.fm news Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Własnie Slucham sobie Tego ASOT-a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ma ktos gdzies namiary na tiesto in concert 1 ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ma ktos gdzies namiary na tiesto in concert 1 ? :-) 1271103[/snapback] Teraz to albo jakis p2p lub szukaj na gdzies na bittorencie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Asot 183 pelny wypas. O dziwo jakosc dzwieku lepsza niz przez id-t. Mam nadzieje ze Armin na stale zagosci na antenie etn.fm ps. i te progresywne rytmy... mniut ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ostatni GDB tez wymiata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Nareszcie mam album The Chemical Brothers - PUSH THE BUTTON!!! Muza posysa! Coś wspanialego! Jeśli ktoś chciałby linka do tego albumiku to prosze na PW napisać, bo nie weim czy tu można dawać... Może ma ktoś z was namiary na inne albumy The Chemical Brothers oraz Basement Jaxx i Fatboy Slim. Jeśli ktoś wie skąd można to ściagnąć niech mi powie. Prosze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Muza posysa! Coś wspanialego! 1272030[/snapback] Te dwa zdania raczej do siebie nie pasuja... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 heh posysa = :wisielec: ssie = :plum: naumiej się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ROFEL ;] :lol: a zieby nie bylo offtopa, to kawalki ktore ostatnio mnie przyssaly; Benz & MD - [Promo CDR] Oneric (Santiago Nino Remix) [9:50] Nikola Gala - [Promo CDR] Aurelia (Original Mix) [10:23] Subsky vs Muzo B - [Let it Flow-Particular People] Subsky-Let it Flow [8:06] Infusion - Love and imitation [7:35] Sander Kleinenberg - [slipper Sleaze #01] slipper sleaze [9:18] Szyskie prog... i tak ma byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Mi wpadł w ucho ten kawałeczek 5. Iio - Runaway (Ford mix) (made) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Ludzie ja sie staram a wy sie smiejecie znowu. Doczepiliście sie do mnie jak wsza do psiego ogona... I to ja robie OT... A tu jakis albumik Dj Tiesto: http://music.renderful.com/DJ%20Tiesto%20-...ummerbreeze.MP3 Jeszcze przed napisaniem postu działay, wiec jeszcze działać powinny. Dostałem od sectOra info ze moge tu podać linki wiec podałem. Nie czepiac sie pisowni bo chory jestem... beboki! Edit: Z wami nie można żyć w zgodzie i porządku!!! Edytowane 12 Lutego 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ROFEL ;] :lol: a zieby nie bylo offtopa, to kawalki ktore ostatnio mnie przyssaly; Benz & MD - [Promo CDR] Oneric (Santiago Nino Remix) [9:50] Nikola Gala - [Promo CDR] Aurelia (Original Mix) [10:23] Subsky vs Muzo B - [Let it Flow-Particular People] Subsky-Let it Flow [8:06] Infusion - Love and imitation [7:35] Sander Kleinenberg - [slipper Sleaze #01] slipper sleaze [9:18] Szyskie prog... i tak ma byc ;] 1272138[/snapback] moze jakies linki ? :) jak progresive to biore ; ] btw. mozna dolaczyc do electronic dance alliance ? :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Dolaczyc sie zawsze mozna. Tylko pokazujesz co kochasz w ten sposob ;] A do kawaleczkow nie mogiem dac linkow, bo to by bylo nielegalne. Wiec albo zapraszam z pytaniami na pw albo gygy. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 yyy to do tego sie mozna w jakis sposob dolaczyc? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 A do kawaleczkow nie mogiem dac linkow, bo to by bylo nielegalne. 1272801[/snapback] xpektor sie tym nie przejmowal podajac odnosniki do piosenek z najnowszej plyty The Chemical Brothers :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Walisz taki kod w siga [size=4][color=darkblue][b]<< °¤»] Tw€4k.pL El3C†ŘoNiC ĐanC€ MűsiC AlliaňC3 [«¤°' >>[/b][/size][/color] i jestes z nami ;] ps. ta plytka Chemical B. ... jak dla mnie dno. Edytowane 12 Lutego 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...