Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

xpektor sie tym nie przejmowal podajac odnosniki do piosenek z najnowszej plyty The Chemical Brothers :-|

1272947[/snapback]

Ja mam szacunek do sceny i nie wale linkami do ciezko ripowanych winyli na prawo i lewo. Xpektor moze tesh kiedys to zrozumie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie czytacie całe posty:> Czy tylko linki zobaczyliście i odrazu z pyskiem na mnie?!?

dostałem info na pw od sectOra, że moge podać linki wiec podałem...

Jeśli by mi tego nie napisał to bym ich nie podał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie ja sie staram a wy sie smiejecie znowu. Doczepiliście sie do mnie jak wsza do psiego ogona...

I to ja robie OT...

.......

.......

.......

A tu jakis albumik Dj Tiesto:

1272455[/snapback]

nie napisalem tak ;-P chcialem link na privie ;-P Edytowane przez sectOr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie czytacie całe posty:> Czy tylko linki zobaczyliście i odrazu z pyskiem na mnie?!?

dostałem info na pw od sectOra, że moge podać linki wiec podałem...

Jeśli by mi tego nie napisał to bym ich nie podał...

1273595[/snapback]

A nawet jakby to od kiedy sector jest moderem ? Pilnujcie sie troche.. bo jak topik poleci do kosza to bede nieszczesliwy.. a to sie moze zle skonczyc ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nawet jakby to od kiedy sector jest moderem ? Pilnujcie sie troche.. bo jak topik poleci do kosza to bede nieszczesliwy.. a to sie moze zle skonczyc ;]

1273616[/snapback]

xpektor chyba jest za mlody i jeszcze zla interpretuje niektore wypowiedzi ;-) nic nie pisalem zeby zapodal link do albumu chemikali [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio slyszalem fajny kawalek spox remix

U2 - [New Years Day (Ferry_Corsten_Remix) Vinyl #01] New Year's Day (Ferry Corsten Remix) [8:53]

a i jakby kogos zainteresowalo to wyszly remixy tiesto

DJ_Tiesto_-_Remixen_(Tiesto_in_Concert_)-2004

025. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #01] euphoria (tiesto in concert 2004 live violin perfomance by mason ) [6:07]

026. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #02] suburban train (tiesto in concert 2004 performance by children of orpheus choir) [9:51]

027. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #03] josh gabriel - walking on clouds (tiesto in concert 2004 bibi) [5:59]

028. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #04] lethal industry 2004 mix (tiesto in concert 2004 live violin perfomance by mason ) [7:09]

029. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #05] sweet mysery special extended mix (tiesto in concert 2004 bibi) [7:06]

jedyna szkoda ze so ona nagrywane podczas koncertu a nie w studio :-( ale i tak muza jest przednia ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh ;-) imo 183 do posłuchania w domu się nadaje znakomicie :D

zgadnijcie kto mi pomógł ze 184 ;)

ale i tak imo nie dobiegają klimatem do starego Goa MiX Silver/Gold Oakenfolda B) można powiedzieć że dzisiejsza elektronika to trochę inna nutka... w życiu nie twierdzę że gorsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi