kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 dziś w domku po pracy posłucham sobie co tam armin spłodził w tym asot 183 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 xpektor sie tym nie przejmowal podajac odnosniki do piosenek z najnowszej plyty The Chemical Brothers :-| 1272947[/snapback] Ja mam szacunek do sceny i nie wale linkami do ciezko ripowanych winyli na prawo i lewo. Xpektor moze tesh kiedys to zrozumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Osobiście podoba mi się nowy album The Chemical Brothers, ogólnie lubie te klimaty. Podzielam Twoje zdanie dotyczące rozpowszechniania muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ludzie czytacie całe posty:> Czy tylko linki zobaczyliście i odrazu z pyskiem na mnie?!? dostałem info na pw od sectOra, że moge podać linki wiec podałem... Jeśli by mi tego nie napisał to bym ich nie podał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Ludzie ja sie staram a wy sie smiejecie znowu. Doczepiliście sie do mnie jak wsza do psiego ogona... I to ja robie OT... ....... ....... ....... A tu jakis albumik Dj Tiesto: 1272455[/snapback] nie napisalem tak ;-P chcialem link na privie ;-P Edytowane 12 Lutego 2005 przez sectOr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ludzie czytacie całe posty:> Czy tylko linki zobaczyliście i odrazu z pyskiem na mnie?!? dostałem info na pw od sectOra, że moge podać linki wiec podałem... Jeśli by mi tego nie napisał to bym ich nie podał... 1273595[/snapback] A nawet jakby to od kiedy sector jest moderem ? Pilnujcie sie troche.. bo jak topik poleci do kosza to bede nieszczesliwy.. a to sie moze zle skonczyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Jesli linki sa do muzy niekomercyjnej to mozna zapodawac :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ja zmieniłem swojego posta... szkoda ze ktoś mnie zacytował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 no i przesłuchałem asot 183 i podoba mi się B) nawet mój ulubiony kawałek baker'a - confirmation się tam znalazł, wiedziałem co dobre B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A nawet jakby to od kiedy sector jest moderem ? Pilnujcie sie troche.. bo jak topik poleci do kosza to bede nieszczesliwy.. a to sie moze zle skonczyc ;] 1273616[/snapback] xpektor chyba jest za mlody i jeszcze zla interpretuje niektore wypowiedzi ;-) nic nie pisalem zeby zapodal link do albumu chemikali [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Zassałem sobie ostatnio "Mayday Compilation 2004 Team X-Treme For Goldesel To.rar" i tam trzeba podać haslo :( ma ktos moze takowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 www.goldesel.6x.to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ostatnio slyszalem fajny kawalek spox remix U2 - [New Years Day (Ferry_Corsten_Remix) Vinyl #01] New Year's Day (Ferry Corsten Remix) [8:53] a i jakby kogos zainteresowalo to wyszly remixy tiesto DJ_Tiesto_-_Remixen_(Tiesto_in_Concert_)-2004 025. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #01] euphoria (tiesto in concert 2004 live violin perfomance by mason ) [6:07] 026. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #02] suburban train (tiesto in concert 2004 performance by children of orpheus choir) [9:51] 027. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #03] josh gabriel - walking on clouds (tiesto in concert 2004 bibi) [5:59] 028. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #04] lethal industry 2004 mix (tiesto in concert 2004 live violin perfomance by mason ) [7:09] 029. Dj Tiesto - [Remixen (Tiesto in Concert ) #05] sweet mysery special extended mix (tiesto in concert 2004 bibi) [7:06] jedyna szkoda ze so ona nagrywane podczas koncertu a nie w studio :-( ale i tak muza jest przednia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Ja juz sie rozkoszuje setami z Trance Energy 2005 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Nie za wiele ich jest jak narazie, tylko Ferre'go , choc i tak nie wiadomo czy to nie fake bo sie tracklisty ludziom nie zgadzaja ; ] Btw. jak cos bedziesz mial to wrzucaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 www.goldesel.6x.to 1276161[/snapback] Dzieki :) BTW ja tez sie dołącze do T.E.D.M.A. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Origene - Sanctuary (Lemon 8 Remix) wypasiony progresive !! ten kawalek znajduje sie mi. na 1. Armin Van Buuren - Megamix (ASOT182) 06-01-2005 [1:58:43] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Na trancetraffic jest jeszcze Biomehanika i Johan 00 Fleming w setacj Live in Clubbing w czacie setow wyraznie mowia ze Jest to transmisja z Trance Energy 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 mam taką prośbę - jesli możecie ustawić czasem mirrorek z setami z np. trancetraffic... ew. jak macie w zasięgu linki http / ftp bede wdzięczny bardzo :D :D nie lata mi bittorrent :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Wieczorkiem Ci linkne, oczekuj na pw ;] btw. pamietajcie o dzisiejszym A State of Trance 184 :mrgreen: www.etn.fm www.di.fm moze poleci tez na www.party107.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) dzięki Luc4sowi mogę się już cieszyć m.in. asocikiem 183 :D oj wymiata wymiata :D Edytowane 17 Lutego 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 dzięki Luc4sowi mogę się już cieszyć m.in. asocikiem 183 :D oj wymiata wymiata :D 1282050[/snapback] Dla mnie zawolny i ospały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 qbass ty hardkorowcu haha :] A tak wogle to ASOT 184 dzisiaj jak juz Lucas wspomnial... Yeeejjj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 ehh ;-) imo 183 do posłuchania w domu się nadaje znakomicie :D zgadnijcie kto mi pomógł ze 184 ;) ale i tak imo nie dobiegają klimatem do starego Goa MiX Silver/Gold Oakenfolda B) można powiedzieć że dzisiejsza elektronika to trochę inna nutka... w życiu nie twierdzę że gorsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 gdzie można znaleść Energy 2000?? chodzi mi o miejsca do zassania, jeśli było to sorka, ale bardzo mi sie ta muza podoba i nie moge jej znaleść... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Ojej DoctorPulse usun tego posta lepiej... bo bedzie bolało. Nie pisz lepiej ENERGY 2000 w tym topicu chyba ze bedziesz to gnoił. Znajleść mozeszz to na www.bestmp3.pl , www.mp3s.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Dziki Siokrek (xpektor) ma racje :) On Cie ostrzega przed tym, poniewaz zna to z autopsji jaka jest nasza reakcja na jakies energy, manieczki, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 pilnie poszukuje dwóch utworów; Nickelson - Yin (Solid Globe Remix) Nickelson - Yin (Photon Project Remix) jeżeli ktoś z was posiada takie coś w swojej bazie :D to proszę o kontakt dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Proszem :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Panowie ASOT 184 jest czymś przewspaniałym - słucham już 7-my raz :D Kawałek Andy Moor - Halcyon to mój numero uno na dłuuuugi czas, jest świetny Armin stay tuned forever ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...