kucyk Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) 1287754[/snapback]jesteś wielki, dzięki :rolleyes: solówka dla Ciebie :gitarzysta: :-P turzol -> ten kawałeczek widziałem już w jakimś innym secie wcześniej, to fakt - syci B) polecam dwa singielki; The_Thrillseekers_Presents_Hydra-Affinity_2005-Promo_Vinyl-2005-USF Marc_Et_Claude_-_Free__Incl_Mark_Norman_Remix-Vinyl-2005-XDS po Thrillseekers wiadomo czego możemy się spodziewać, natomiast Marc Et Claude mnie rozwalił, zwłaszcza wersja original_mix, naprawdę kawałek fajnego rytmu B) update; kurczak, słucham ten kawałek od Thrillseekers i jest f_cipe normalnie :blink: Edytowane 21 Lutego 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 10 lat temu jak scena techno powstawała, to słuchałem tego shitu. Dzisiaj króluje dla mnie http://www.ambient-nights.org/ ( cała seria ambient night's !!) i i cała kolekcja cafe dal mar czyli ambient i chill out !! Jak ktos sobie sciagnie jakis album cafe del mar, lub ambient nights, i mu sie spodoba. To moge nagrac na plyty cd, dvd wszystkie albumy. Only Katowice !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ehh ta przeprowadzka ;] Ale setow w Z trance Energy jak nie bylo tak i nie ma ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Przesłuchałem sobie dzis ASOT 183 i powiem jedno: CUDO! Już po pierwszych 5minutach wiedziałem ze bedzie to COŚ, ale że bedzie to COŚ tak pieknego to sie nie spodziewałem... Ma ktoś linka do 184:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No musze przyzanc ze ASOT 183 mi tez przypasowal, pomimo tego, ze nieco spokojny, ale to pewnie ze wzgledu na moja chorobe i ogolne oslabienie... Dlatego tez ostatnio slucham wiecej Roberta Miles'a i Astral Projection tak na zmiane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Xpektor niewiedziałem ze jestes miłosnikiem Ucyucyucy :wink: Dziub Dziub Rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Juz mi sie konczy sciagac ASOT 184 Ehh ostatnio jestem strasznie do tyłu z tym wszystkim Z niecierpliwoscia czekam na sety z Trance energy 2005 Ma ktos moze namiary na sety? Mam 3 ale to kropla w morzu z tego co sie tam działo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ogolnie nie mam pojecia o tej muzyce, nie wiem co sie w niej dzieje i nie wiem czy dobrze trafilem =] , ale szukam czegos w stylu: Prodigy - [Always Outnumbered Never Outgunned] Spitfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Niestety nie wchodzi mi (i nietylko mi) strona etn.fm, a chcialbym sobie posluchac dzisiaj na zywo ASOT'a. Ma ktos moze bezposrednie linki do radia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Wydaje mi sie, ze tu bedziesz mogl jeszcze posluchac ASOTa 185. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Wole jednak sciagnac i przesłuchac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 wolę przesłuchać (właśnie to robię), ściągnąć i przesłuchać :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Wlasnie slucham :) Sciagnie sie przeciez potem :) Ale koniec tego dobrego ide grac w CS'a. Reszta ASOTa niech pozostanie mi nieznan, az do momentu gdy go sciagne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 ASOT 185 live now! http://www.party107.com/?topic=listen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 @ turzol alez my o tym wiemy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 @ turzol alez my o tym wiemy :P 1295958[/snapback] Tak trzymać. ////Stay tuned/////// Wyborny jest ASOT185 01. Pharmacy Of Sound - Searching For Substance 02. Niklas Harding presents Arcane - Blue Circles 03. D-Fuse featuring Jes - Living The Dream (Matthew Dekay Remix) 04. Andy Moor - Halcyon 05. Martin Roth's Hands On Keane - This Is The Last Time (Martin Roth Remix) 06. Filo & Peri featuring Kathleen Fisher - Closer Now (Whiteroom Remix) 07. Kobee - Endless Thoughts (Elektrokid Remix) 08. Goldenscan - Only With You 09. Yahel featuring A-Force - Behind Silence (Tune Of The Week) 10. Perasma - Swing 2 Harmony (Deserves An Effort Symphony Dub) 11. Armin van Buuren - Birth Of An Angel 12. Jonas Steur - Castamara 13. Fred Baker vs Keyboard Kids - All Of Us (Fred Baker Remix) 14. E-Tronic - The Glass House 15. Stel & Good Newz featuring Alex Lemon - Inertia (Armin van Buuren Edit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 pragnę 185tki ;-) proszę pomoc ;-) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 www.ukta.tk :D:D:D Własnie zobaczyłem ze jest tam do sciagniecia ASOT 184 i 185 z http!!! Wypas :D Rano powinno byc ;) *** Armin van Buuren - A State Of Trance Episode 184 17-02-2005 01. D-Fuse featuring Jes - Living The Dream (Matthew Dekay Remix) 02. Roland Klinkenberg - Twilight 03. ID 04. Ava Mea - In The End 05. Solid Globe - Lost Cities 06. Goldenscan - Only With You 07. Fred Baker vs Nyram - Confirmation 08. Primer - The Silver Lining (John O'Callaghan Remix) 09. Fred Baker vs Keyboard Kids - All Of Us (Fred Baker Remix) 10. Pulser - Point Of Impact 11. Jonas Steur - Castamara (Tune Of The Week) 12. Marcos - Tribal Affair 13. Ronski Speed - 2Day 14. M.I.K.E. - Massive Motion 15. Armin van Buuren - Birth Of An Angel 16. Andy Moor - Halycon 17. Ridgewalkers featuring El - Find (Perry O'Neil Remix) 18. Sophie Sugar - Call Of Tomorrow (John O'Callaghan Remix) http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot...lliance.com.zip *** Armin van Buuren - A State Of Trance Episode 185 01. Pharmacy Of Sound - Searching For Substance 02. Niklas Harding presents Arcane - Blue Circles 03. D-Fuse featuring Jes - Living The Dream (Matthew Dekay Remix) 04. Andy Moor - Halcyon 05. Martin Roth's Hands On Keane - This Is The Last Time (Martin Roth Remix) 06. Filo & Peri featuring Kathleen Fisher - Closer Now (Whiteroom Remix) 07. Kobee - Endless Thoughts (Elektrokid Remix) 08. Goldenscan - Only With You 09. Yahel featuring A-Force - Behind Silence (Tune Of The Week) 10. Perasma - Swing 2 Harmony (Deserves An Effort Symphony Dub) 11. Armin van Buuren - Birth Of An Angel 12. Jonas Steur - Castamara 13. Fred Baker vs Keyboard Kids - All Of Us (Fred Baker Remix) 14. E-Tronic - The Glass House 15. Fragile featuring Alex Lemon - Inertia (Armin van Buuren Edit) 16. Kuisma featuring Rusch - Yogatech (Original Mix) 17. Odyssee - Yucatan 18. M.I.K.E. - Massive Motion 19. Clockx - Feelings http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot...lliance.com.zip *** ...a tutaj coś od Paul van Dyk Paul van Dyk with Kyau & Albert - Live at Fritz Soundgarden 23-02-2005 01. Kyau vs Albert - Falling Anywhere - Rework [Euphonic] 02. Whiteroom - Someday [Woom Records] 03. Outlaws Inc - Nightvisions [Timeless Tunes] 04. Unkown - Electric [black Hole] 05. Einmusik - Jittery Heritage [Virgin] 06. Blank & Jones - City of Angels [Gang Go] 08. Kobee - Endless Thoughts [Moyo] 09. Matt Darey pres. Lost Tribe - Angel [White Label] 11. Ronski Speed - 2day - Original Version [Euphonic] 12. Ridgewalkers feat El - Find - Kyau vs Albert MIx [Euphonic] 14. Ayu - Appears - Kyau vs. Albert Rmx [Drizzly Music] 15. Kaste - Desert Eagle - Original [Anjunabeats] 16. Silent Electra - For this moment - Jochen Miller Remix [Dedicated] 17. T4L - Perfect Blend [MSP - Mr Sam Prod.]] 18. Rio Addicts - Crossroads [Armada] 20. Second Sun - Everything [system Records] 21. Thomas Fehlman - Prefab [Plug Research] 22. Morgan´s Wave - Morgan´s Wave [Green Valley] 23. Jack - White Label [White Label] 24. Thomas Fehlman - Lindt [Plug Research] http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot...lliance.com.zip Pozdr00 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 xpektor juz wszystko dawno mam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Nie moja wina ze już masz ;) Forest kila zbila np. jeszcze nie miał ;) i inny ludzie moze też nie. Nie jesteś sam na tweak :P Widze ze zawsze sie do mnie masz ;) Tak poza tym bardziej podoba mi sie ASTOT 184, niż 185. jakiś taki lepszejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Sety z Trance Energy już dostępne! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Sety z Trance Energy już dostępne! :) 1302852[/snapback] Gdzie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Sorry za podwójny post ale chce zebyscie wiedzili ze topic zyje ;] http://www.zehir.net/ A tam m.in. Johan Gielen - In Session (Fresh FM) (26-02-2005) Dj Tiesto - Live at Planeta Atlantida, Brazil (29-01-2005) George Acosta - The Lost World (In The Mix) (02-14-2005) Ferry Corsten - Live at Trance Energy (12-02-2005) Blank and Jones - Live in the Mix (N-Joy) (02-26-2005) M.I.D.O.R. - Live on ETN FM (24-02-2005) Dj Tiesto - Live at Central Park, New York (22-09-2004) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 No a wczoraj byl nowy asocik i calkiem fajnie wyszedl ;] Armin Van Buuren - A State Of Trance 186 01. B.I.G - A Promise 02. Matt Darey - Liberation (Darey Deep mix) 03. Mike Foyle vs. Signalrunners – Love Theme Dusk (Mike's Broken Record Mix) 04. Purple Haze - Adrenaline 05. Jonas Steur - Castamara 06. Marcos - Tribal Affair 07. Bart Van Wissen - Mistaken 08. Yahel feat. A-Force - Behind Silence 09. Tektonik - Shine (DBA mix) 10. Filo & Peri feat. Kathleen Fisher - Closer Now (Whiteroom Remix) 11. DJ Vesiga Vs. Jomar - Nightoperator (Club Mix) 12. Mike Foyle pres. Statica - Space Guitar 13. Quadran - Don't you know (Antidote mix) 14. Signum - Back At Ya! 15. Active Sight - Adrenaline 16. Fragile featuring Alex Lemon - Inertia (Armin van Buuren Edit) 17. Kaste - Desert Eagle 18. Kuisma & Rusch - Yogatech 19. Primer - The Silver Lining (John O'Callaghan Remix) 20. Goldenscan - Only With You 21. Raul Cremona - Virus 22. Eye Wall - Bad Deal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 No a wczoraj byl nowy asocik i calkiem fajnie wyszedl ;] Armin Van Buuren - A State Of Trance 186 01. B.I.G - A Promise 02. Matt Darey - Liberation (Darey Deep mix) 03. Mike Foyle vs. Signalrunners – Love Theme Dusk (Mike's Broken Record Mix) 04. Purple Haze - Adrenaline 05. Jonas Steur - Castamara 06. Marcos - Tribal Affair 07. Bart Van Wissen - Mistaken 08. Yahel feat. A-Force - Behind Silence 09. Tektonik - Shine (DBA mix) 10. Filo & Peri feat. Kathleen Fisher - Closer Now (Whiteroom Remix) 11. DJ Vesiga Vs. Jomar - Nightoperator (Club Mix) 12. Mike Foyle pres. Statica - Space Guitar 13. Quadran - Don't you know (Antidote mix) 14. Signum - Back At Ya! 15. Active Sight - Adrenaline 16. Fragile featuring Alex Lemon - Inertia (Armin van Buuren Edit) 17. Kaste - Desert Eagle 18. Kuisma & Rusch - Yogatech 19. Primer - The Silver Lining (John O'Callaghan Remix) 20. Goldenscan - Only With You 21. Raul Cremona - Virus 22. Eye Wall - Bad Deal 1310141[/snapback] http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot..._03-03-2005.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Wczoraj przesluchalem i moge spokonie stwierdzic ze ten ASot mieci sie w scislej czolowce moich ulubionych aostow *** Dj Tiesto - Tiesto In Concert II DVD Release Party at Club Crobar, New York (23-02-2005) (Size: 385MB) *** Dj Tiesto - Tiesto In Concert II DVD Release Party at Club Glow, Washington D.C (22-02-2005) (Size: 85MB) mniam :D Edytowane 5 Marca 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 @qbass a moze jakeis namiary? B) Bynajmiej nie mam tu na mysli tego asota :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 n4rcyz3|< Niedlugo beda na sieci ;] dam znac na forum gdzie sa w sumie link strony juz gdzies dawałem w tym topicu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 http://www.crystalclouds.com/forum/ bylo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Witam szanownych forumowiczow, sluchających muzyki elektronicznej. W wakacje organizowana jest slynna impreza Sensation White jest 02-07 a Black jest 09-07 i mam kilka pytan odnosnie tej imprezki. 1. czy ktos z Was byl juz kiedys na Sensation ?? 2. jezeli tak to czy podobalo sie ?? (glupie pytanie ) 3. czy w polsce ktos jakos gdzies sprzedaje bilety na Sensation czy trzeba je kupic via internet albo w amsterdamie na miejscu ?? 4. czy ktos wybiera sie w tym roku na ta imprezke ?? prosze o odpowiedzi ludzi ktorzy ogarniaja ten temat pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...