qbass Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) NIe byłem niestety :(:( W tym roku nie da rady...wiecie...matura...potem rekrutacja na studnia ale za rok tam jade, chodzby nie wiem co ;] Edytowane 7 Marca 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 kubas ja w tym roku tez mam mature ale to w niczym nie przeszkodzi :P tzn matura wazna ale impreza (TAKA) wazniejsza jest:P nie no joke ale nie mozna sobie darowac tego wkoncu jest do w lipcu i mozna poswiecic 3 dni :D i tak przecie wakacje btw moze wiesz kiedy qlimax robi impre ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyczko0 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 siemka. ja mialem w tym roku jechac na Sunrise with Ekwador, ale dorwałem fuche na robote do holandii. Szkoda przegapić impreze ale kasa ważniejsza. Licze na przyszły rok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 omg faktycznie szkoda przegapic... ;/ (te biale rekawiczki, gwizdki i buracka muzyka...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 No porownywac Sensation White/Black do Sunrise witth costam, to naprawde trzeba miec tupet :lol: Coz rozne ludzie maja wyobrazenie o muzyce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 mmmmmmmmm sensaaaation, mam ze zdeczka setow z tych imprezek i w ogole zbieram wszelkie utworki zwiazane z ta imprezka i rozniez z checial bym sie tam wybral... ahhhhh seeensaaation :DDDDDDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 omg faktycznie szkoda przegapic... ;/ (te biale rekawiczki, gwizdki i buracka muzyka...) 1315937[/snapback] dobrze mowisz, mowmy NIE MANIECZKOWICZOM(Ą) I tak nadal nie dowiedzialem sie czy wie ktos czy w polsce gdzies mozna kupic bilety na sensation ?? Kavior_ a masz moze jak udostepnic to bo mam troche setow ale to malo jest jak cos to wal na prv. zeby sie moderatorzy nie przyczepili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Z sensation 2004 przesluchalem kazdy set !! ;] to było cos ;] Niestety w tym roku nie dam rady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 jestem zwolennikiem trance i muzy granej na dyskach :) powiem tylko tak...SuNrIsE FeStiVaL 2oo5 -------> nie zabraknie mnie tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 SuNrIsE (Disco) FeStiVaL 2oo5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 ...muzyki granej na dyskach ?? a co to kurde jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bl@ck Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Ściągnąłem sobie ASOT 184 i 185 z linków podanych na poprzedniej stronie, ale do rozpakowania ich potrzebne jest hasło. Możecie je podać?? Z góry wielkie dzięki. edit: już sobie poradziłem :) Edytowane 9 Marca 2005 przez bl@ck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 No to się porobiło z ASOT'em... Jak juz wiadomo ETN FM straciło licencję na emitowanie w ich radiu cotygodniowych audycji A State of Trance Armina Van Buuren'a. Prawa emisji przejęło DI FM, na którym maksymalny darmowy bitrate to 96kbps, za większy trzeba zapłacić. Tak też ASOT stał się na pół komercyjny. A i jak się domyślam, dzisiejszy odcinek nie pojawi się tak szybko w internecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) No ja juz sciągam nowego Aosta ;] Edit: I AvB - ASOT 2005 2 CD ;] Zapowiada sie ciekawy wieczór Edytowane 11 Marca 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 ASOT 2005 swietna kompilacja ;] mimo, ze wszystko ograne to taka plytke trzeba miec ;] a co do asocika 187 to narazie go nie slyszalem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) Moze i oklapane ale dla mnie jakies inne ;] ASOT 2005 jest genialny bedzie co sluchac w drodze ;] Edytowane 11 Marca 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 A ja tak zapytam czy ktoś wie skąd można pociągnąć sety z Mayday 2003 Troopa of Tommorow ? Chodzi mi konkretnie o NU NRG. Mam video "Mayday.2003.-.Troopa.Of.Tomorrow.Live.DivX.Vol.3.[kOZ@].(link.by_www.liveset.de).avi" i w mniej więcej 50 minucie leci NU NRG może ktoś zna nazwę tego utworku ? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc bo utworek jest przebajeczny tylko że co chwilę go przerywają i wypowiadają się kolesie z NU NRG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Przemo jest taka strona z track listami tam cos powinno byc poszukaj ;] Asot 187 Bajka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Przemo jest taka strona z track listami tam cos powinno byc poszukaj ;] Asot 187 Bajka ;] 1323347[/snapback] Się właśnie nie mogę doczekać, aż się ściągnie, leci 70kb z tranctraffic-a więc za jakieś pół godzinki sobie posłucham B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam Czy ktoś by mogł mi polecić naprawde mocne techno (czy muzyke elektronicznom jak kto woli) chodzi o coś takiego żeby było to techno wymieszane z gitarami i ogólnie z metalem a dokładnie chodzi mi o coś takiego jak techno remixy RAMMSTEIN'a jezeli znacie jakiś wykonawców to zapodajcie. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) hej Mam pytanko ... Może ktoś zwas ma ciekawe informacje gdzie moge pobrać sety/utwory Marcel Woods'a oraz M.I.K.E'a :?: z góry thx za odpowiedź :D Edytowane 12 Marca 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 hm ktoś tu ma grafke w podpisie ;) nie będę piasał długo bo ze wzgl na sobotę idzie tak-sobie ;) ja zwykle mam problem z bla bla,,, potrzebował bym linków do asotów i co tam jeszcze ciekawego się pokazało ale ftp/http,, ;) ;) dla szczęśliwego darczyńcy o ile udostępni upload bedzie bonus :D asotki mam do 184 sou 3 w plecy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) hm ktoś tu ma grafke w podpisie ;) nie będę piasał długo bo ze wzgl na sobotę idzie tak-sobie ;) ja zwykle mam problem z bla bla,,, potrzebował bym linków do asotów i co tam jeszcze ciekawego się pokazało ale ftp/http,, ;) ;) dla szczęśliwego darczyńcy o ile udostępni upload bedzie bonus :D asotki mam do 184 sou 3 w plecy ;) 1324893[/snapback] http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot...lliance.com.zip <<ASOT 187 http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot..._03-03-2005.zip <<ASOT 186 http://beatboy1.valuehost.co.uk/fly/Turbot...lliance.com.zip <<Bardzo dobry set Ma ktoś moze Takkyou Ishino z Mayday 2004 (Niemcy)????w Obojętnie w jakiej jakości!! Edytowane 13 Marca 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 nie sadze zeby w polsce mozna bylo dostac wejsciowki na sensation a szkoda, fajna imprezka. tez mam pare setow z tej imprezy do tego jeszcze trance energy i dance vally. na forum donkey.outs.pl (forum mula) zamiescilem liste z setami, to tak jakby kogos intersowalo. :plum: dance 2 trance :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 THX qbass :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 A ma ktos namiary na ftp z setami z Trance Energy ewentualnie Torrent? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Przesłuchałem właśnie Trence energy 2005 - Prepare to Dance 2CD i powiem ,że TRZEBA MIEĆ, dlamnie wypas. Ps qubass llinka do ftp nie mam i do torenta ale jak bys chciał z osła to wal na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 TE2005 na 2CD jest na trenstrafiku, ale z setami nadal ubogo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Sciagam teraz Pvd i Tiesto z Dance Music Award ;] 2005 zobaczymy co tam zmajstrowali A te Te Trance Energy - Prepare to Dace dla mnie niezaciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja narazie ssam tego Trance Energy w sumie to poszukuje najlepiej jakiegos FTP'a z koncertem tiesto z 2004 (wideo) bo cos torrent na tym moim laczu nie chodzi :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...