sector Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 W takim razie DC++ do tego hub trancemp3 i jedziemy :wink: sector - turzol pamiętajcie o Ratio :) udostępniajce na bierząco bo potem może być Ban turzol spadłeś mi z nieba...:) mógłbyś mi poudostępniać kilka ? wskoczysz na GG ? :wink: 1436271[/snapback] pamietam pamietam :-) . . . narazie daje rade ponad 0.3 ale zobaczymy jak to bedzie wygladac jak sie 3 dvd do konca zassa ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) A więc spawa zbiorcza wygląda następująco : 01. Mike Foyle vs The Signalrunners - Love Theme Dusk (Intro Edit) (Armind) 02. Dario Nunez - Festen (D-Formation Remix) 03. Perasma - Swing 2 Harmony (Gabriel & Dresden Remix) (Data) 04. Rachael Starr - Till There Was You (Gabriel & Dresden Remix) (Spinnin) 05. Lucas & Beltram - Trust Me (Ava Mea Remix) (Anjunabeats) 06. Digital Blues - Definition (Lange) 07. Perry O Neil - Myst (Hydroid & Santiago de Nino Mix) (EE) 08. Mark Otten - So Serene (Armada) 09. brak 10. brak 11. brak 12. Pulser - Point of Impact (Fractal Structure Remix) (ASOT) 13. Jonas Steur - Castamara (Fundamental) 14. Lennox - Servants of Justice (Alex Morph Remix) (Mondo) 15. E-Craig - Call It A day (212 PM Mix) (Spinnin) 16. brak 17. Thomas Bronswaer - Close Horizon (Dedicated) [TUNE OF THE WEEK] 18. brak 19. Manny Romero - Compadre (Spinnin) 20. B&W - Mistaken 21. Yahel & A-force - Behind Silence (Fundamental) 22. Ron van den Beuken - Sunset (Ron van den Beuken Mix) (Spinnin) 23. brak 24. Tiesto - Adagio for Strings (Fred Baker Mix) (Magik Muzik) Ciężko ściaga się z DC++ z ich transferami <_< ale trzeba wybaczyć bo jak to się mówi, lepsze to niż nic. Znalazłem kogoś na DC++ kto ma wszystkie utwory z ASOT-ów (prawie 120 GB) ściągam - 6 KB/s - 12 KB/s czyli wykorzystując 1 % moich możliwości łacza. No cóż....to jest właśnie ból p2p :D btw. pomoże ktoś poskładać tą liste ? :wink: Edytowane 12 Maja 2005 przez Seentag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 brakuje mi takiej muzy jak motorcycle - as the rush comes armin van burren - burned and disare (chyba znow przekreciłem tytuł) Andain - Beautiful Things oraz wiele innych z tego czasu ...nie ma juz takich utwórch...gdzies znikneły hlip Ps: Ostatio wpadł mi w ucho Judge_Jules-Live_at_One_Big_Weekend_Sunderland-DAB-08-05-2005 a 1 kawałek z nowego ASOT wymiata, ten wokal ale tak mało go tam jest w porowaniu do Motorcycle - as the rush comes tego mi brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) @qbass - ta, tez tak mysle andain, jan johnson - sky divine (czy jakos tak) :-P motorcycle klasyka :-) ten motorcycle to juz nie to co kiedys :(, rownie 4strings nowy singiel troche lipny :/ @Seentag zapodaj nick kolesia :-> Edytowane 10 Maja 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) wlasnie...a taka muze trudo teraz nalesc...say hallo to do pięt nie dostaje do motorcycle EDIT troche fimów: limax 2004 162MB [http://downloads.q-dance.nl/2004-11_27-november_qlimax/after/Qlimax_2004.zip] Sensation Black (video clip) 32.5 MB [http://www.id-t.com/videoarchief/clipsensationblack2004.mpg] Sensation White (video clip) 25.6 MB [http://www.id-t.com/videoarchief/clipsensationwhite2004.mpg] Daniel Mondelo Qlimax [http://www.danielemondello.com/QlimaxMondello.avi] Trance Energy video-special: RANK 1 [http://www.id-t.com/videoarchief/rank-1-te2005.wmv] Trance Energy video-special: MARCO V [http://www.id-t.com/videoarchief/marcov-te2005.wmv] Trance Energy video-special: DJ JEAN [http://www.id-t.com/videoarchief/jean-te2005.wmv] Trance Energy (event video) 3 min [http://www.id-t.com/videoarchief/trance-energy2005-event.wmv] Edytowane 10 Maja 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ja tam wole dvd :-D dlatego sciagam w dvd sensation 2004 white i black :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ludzie esenjca tej muzyki to sa sety a nie single:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 @jan johnson - sky divine (czy jakos tak) :-P 1436867[/snapback] chodzi Ci o freefall - skydive ???? dobry numer !!! zwłaszcza mara mix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 @satoshie - teraz to juz sam nie wiem oco mi chodzilo :D ale chyba oto wlasnie :-> @piratez - kazdy slucha tego co lubi :-x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) brakuje mi takiej muzy jak motorcycle - as the rush comes armin van burren - burned and disare (chyba znow przekreciłem tytuł) Andain - Beautiful Things oraz wiele innych z tego czasu ...nie ma juz takich utwórch...gdzies znikneły hlip Ps: Ostatio wpadł mi w ucho Judge_Jules-Live_at_One_Big_Weekend_Sunderland-DAB-08-05-2005 a 1 kawałek z nowego ASOT wymiata, ten wokal ale tak mało go tam jest w porowaniu do Motorcycle - as the rush comes tego mi brakuje... 1436818[/snapback] Andain - Beautiful Things Armin van Buuren - Burned with Desire Edytowane 11 Maja 2005 przez czareq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 1437781[/snapback] jemu nie chodzilo raczej oto zeby sciagnac tylko ze mu brakuje takiej takiej muzyki jak kiedys imo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Chyba nie będe mógł teraz spać..psychola dostaje na punkcie jego muzy. Ale mam nadzieję że podzielisz się :) będe Ci bardzo wdzięczny ;) jakim dysponujesz łączem ? Btw. byliście w Czechach 7 Maja w T-Mobile Arena w Pradze ? Armin tak rozkręcił impreze, że ludzie ze szczęścia się popłakali :D nie dziwie się jak sie słucha jego muzy to można szalu dostać i na dodatek ciary przechodzą. dziwne objawy trancomani :D :wink: 1436323[/snapback] wejdzcie sobie na trancetraffica, jest wysyp armina B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 czareq wrzucaj dalej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 1437781[/snapback] IMO najlepszy remix tego kawałka :) pierwszy raz uslyszalem go w Global DJ Broadcast.... Markus Schulz rulezzz !!!! @ sector -> ja też podejrzewam, że o to Ci chodzilo :) tymbardziej ze Jan Johnson dawała vocal do tego kawałka.... ...co się tyczy pani Jan Johnson to poszukuje tego numeru : Jan Johnston - My Heart Belongs To You....slyszalem go w secie Paul'a Oakenfold'a w Dance Department....daty nie pamietam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 IMO najlepszy remix tego kawałka :) pierwszy raz uslyszalem go w Global DJ Broadcast.... Markus Schulz rulezzz !!!! @ sector -> ja też podejrzewam, że o to Ci chodzilo :) tymbardziej ze Jan Johnson dawała vocal do tego kawałka.... ...co się tyczy pani Jan Johnson to poszukuje tego numeru : Jan Johnston - My Heart Belongs To You....slyszalem go w secie Paul'a Oakenfold'a w Dance Department....daty nie pamietam :( 1438537[/snapback] jakby co to poszukam go na dc++ jak znajde to dam ci cyne :D a co do tego kawalka to slyszalem go pierwszy raz na koncercie tiesto w 2003 roku i imo rlz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 szukałem go na soulseek'u i emule niestety bez powodzenia...mamy tylko set rip z tego dance department....mam nadzieje, że będziesz miał więcej szczęścia niż ja :) peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Armin_Van_Buuren-In_Sessions_(MAXIMA_FM)-DAB-05-01-2005-FMC narescie jakis set avb ktory mi sie podoba do sciagniecia na TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ludzie esenjca tej muzyki to sa sety a nie single:) 1437009[/snapback] z tym się zgodze w 100% to DJ dzięki utworom (single, vinyl, ep'ki itd.) tworzy podróż, w którą próbuje nas zabrać....kiedyś czytałem wywiad z Van Dyk'iem, który to powiedział, że nie lubi grać krótkich set'ów z racji tego, że nie może stworzyć odpowiedniego klimatu tego setu, bo samo granie utworu za utworem byle grać to nie to samo.... .....all dj sets are some kind of journey.... do You want to go with us????..... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ten text zalatuje troche paffendorfem :D z kawalka africa czy cus takiego ;- d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Mam nr 2 z playlisty ASOT193, tj. Dario Nuńez & David Vio - [Festen remixes Vinyl] Festen roose (d-formation remix) Jeśli ktoś chce ten kawałek, niech da znać. Update: Mam też dziewiąta pozycję, tj. Armin van Buuren - Shivers Edytowane 11 Maja 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Armin_Van_Buuren-In_Sessions_(MAXIMA_FM)-DAB-05-01-2005-FMC narescie jakis set avb ktory mi sie podoba do sciagniecia na TT 1438880[/snapback] to jest ASOT 182 Mega mix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Mixmag presents Paul Van Dyk czyli nowy mix dla kultowego magazynu o kulturze klubowej. tracklist : 01. Space Manoeuvres - Zero Downtime 02. Space Manoeuvres - Quadrant 4 (Dousk Terran Mix) 03. Steve May - Blend Forty-3 04. Modulation - Sky (Dallas Superstar Mix) 05. Whiteroom Feat. Amy Cooper - Someday (Instrumental) 06. DJ Vesiga Vs. Jomar - Nightoperator (Nicholas Bennison Rmx) 07. Filo and Perl meet Mike Foyle - Luana 08. Nr. 32 - Rock No More 09. Sander van Doorn - Bling Bling 10. Stoneface And Terminal - Merkur 11. Mac Zimms - Shock 12. Orkan - Shibuya w moim odczuciu nie zrobiła całość niewiadomo jak piorunującego wrażenia ale godne polecenia są dwa ostatnie numery czyli Mac Zimms oraz Orkan....a zwłaszcza ten ostatni....nie moge przestać sluchac !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Mam nr 2 z playlisty ASOT193, tj. Dario Nuńez & David Vio - [Festen remixes Vinyl] Festen roose (d-formation remix) Jeśli ktoś chce ten kawałek, niech da znać. Update: Mam też dziewiąta pozycję, tj. Armin van Buuren - Shivers 1439557[/snapback] ja chce ja chce !!! ten kawalek jest boski !!! \o/ van burrena mam !! dawaj to pierwsze jesli mozesz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Mixmag presents Paul Van Dyk czyli nowy mix dla kultowego magazynu o kulturze klubowej. tracklist : 01. Space Manoeuvres - Zero Downtime 02. Space Manoeuvres - Quadrant 4 (Dousk Terran Mix) 03. Steve May - Blend Forty-3 04. Modulation - Sky (Dallas Superstar Mix) 05. Whiteroom Feat. Amy Cooper - Someday (Instrumental) 06. DJ Vesiga Vs. Jomar - Nightoperator (Nicholas Bennison Rmx) 07. Filo and Perl meet Mike Foyle - Luana 08. Nr. 32 - Rock No More 09. Sander van Doorn - Bling Bling 10. Stoneface And Terminal - Merkur 11. Mac Zimms - Shock 12. Orkan - Shibuya w moim odczuciu nie zrobiła całość niewiadomo jak piorunującego wrażenia ale godne polecenia są dwa ostatnie numery czyli Mac Zimms oraz Orkan....a zwłaszcza ten ostatni....nie moge przestać sluchac !!!!! 1440208[/snapback] skad to masz? bo nie chce mi sie szukac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Upgradowałem troche trackliste...mogę wrzucić w wyznaczone miejsce. brakuje kilku smaczków. niespotykane bestialskie nominały :lol: maros Ja bym chciał Armin van Buuren - Shivers tylko że w tym remixie (Hammer & Bennett) Armin_Van_Buuren-In_Sessions_(MAXIMA_FM)-DAB-05-01-2005-FMC mam wszystkie 60 utworków skompletowanych. żadne RIP-y, zajmuje nie całe 990 MB to tak, gdyby ktoś chciał :wink: Po części muszę przyznać racje, temu kto pisał że liveset's ma smak w przeciwienstwie do wyciagnietych vinyli...zgadzam się jakaś cząstka z tego mixu ulatuje. btw. a może ma ktoś ochote na jakieś pliki *.cue ? - baza danych 3533 file *.cue :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 HOUSE HOUSE HOUSE Troche linków do bardzo bardzo dobrego housu: http://clubbing.tarnow.net.pl/v1/01-house_...05-2005-emf.mp3 http://clubbing.tarnow.net.pl/v1/Junior_Ja...22-2005-fmc.mp3 http://clubbing.tarnow.net.pl/v1/Bob_Sincl...-2005-1real.mp3 http://clubbing.tarnow.net.pl/v1/Junior_Ja...22-2005-fmc.mp3 http://clubbing.tarnow.net.pl/v1/Dr_Kucho_...-2005-1real.mp3 http://clubbing.tarnow.net.pl/v1/01-dj_oem...motion)-bul.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 skad to masz? bo nie chce mi sie szukac ;] 1440410[/snapback] ja mam to z mixmaga z GB. znajomi o podobnych zainteresowaniach muzycznych siedza w Angli ale widzialem ze pojawilo sie to także na TranceTraffic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Na TT jest już świeżutki ASOT 196 ;] 01. Max Graham feat Jessica Jacobs - I Know You're Gone 02. Luminary - Wasting (Andy Moor Remix) 03. Sultan & Tonedepth - Please (Original Mix) 04. LNQ - People I Used To Know (Mike Foyle Remix) 05. Way Out West - Don't Forget Me (Way Out West Dustbiter Remix) 06. Eye Wall - Bad Deal (Remy & Roland Klinkenberg Remix) [Tune Of The Week] 07. Underwater - Water Planet (Aerodrome Remix) 08. Signalrunners - Backfire (Activa Remix) 09. John O'Callaghan - Shivver (Agnelli & Nelson Remix) 10. Marco V - More Than A Life Away 11. Lennox - Flying Amongs The Stars (Airbase Remix) 12. Naxos Project - Cold Fusion (Original Mix) 13. Inertia - The Chamber 14. Icone - The Way Home 15. Mark Norman - Teardrop 16. B&W - Mistaken (Fictivision Mix) vs Yahel feat A-Force - Behind Silence 17. Ron van der Beuken - Sunset (Ron van der Beuken Remix) 18. Armin van Buuren - Serenity (Sensation White Theme 2005) 19. Thomas Bronzwaer - Close Horizon 20. Raul Cremona - Virus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 już zaciągam, o dziwo szybciutko trafił w wersji 256kb, wersja od TT raczej nie będzie miała chętnych na ściąganie jak się w ogóle pojawi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 ASOT 197 - must have !!! Właśnie delektuje się tym pięknym setem. Jak nie lubiałem Ron van der Beuken-a , to kawałek Sunset nawet mi podchodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...