Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

Sensation...w tym roku to jedna wielka porazka. AvB i jako tako Marco V dali rade reszta szkoda gadac. Z tego wyszła jakas Trance/Tech Housowa impreza. Boze....co oni zrobili... W tamtym roku sensatiob BYlo jak dla mnie Owiele Lepsze.

ma moze ktos namiar na Laidback Luke i Dj jeana ? Oczywiscie z Sensation 2005 bo nigdzie nie moge znalesc a z TT nie moge sciagnac bo mi konto zablkowali (ratio) Jak byscie byli tacy dobzi to wklejcie linki tutaj bo ja nigdzie nie moge jako takich znalesc/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: nie rozumiem :( w jakim sensie live ?? chodzi Ci o wersje wyciętą z setu ??

1532452[/snapback]

Niezbyt precyzyjnie napisalem...

Chodzi mi o wersje wyciętą z setu, albo o caly set....

Moze ktos ma dokladna nazwe pliku, lub zrodlo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezbyt precyzyjnie napisalem...

Chodzi mi o wersje wyciętą z setu, albo o caly set....

Moze ktos ma dokladna nazwe pliku, lub zrodlo :)

1532561[/snapback]

osobiscie nie mam, ale wiem gdzie tego szukac...najlepiej jakis p2p i szukasz setu westbama z love parade 1998 !!! westbam zawsze na koniec seta ostatni kawałek jaki grał to własnie hymn love parade, a w 98 to było tak jak juz napisałes one world one future !!

poszukam jeszcze u kumpla, który był maniakiem westbam'a i ogólnie low spirit label, więc moze na jakis starych plytach mp3 wykopie ten set !!

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sensation...w tym roku to jedna wielka porazka. AvB i jako tako Marco V dali rade reszta szkoda gadac. Z tego wyszła jakas Trance/Tech Housowa impreza. Boze....co oni zrobili... W tamtym roku sensatiob BYlo jak dla mnie Owiele Lepsze.

1529566[/snapback]

Dokładnie słuchałem dopiero dziś setów i katastrofic jestem załamany. Armin od pierwszych sekund zaprezentował trance :D czekam na Marco V z tracklisty widze ze niezły secik, a reszta szkoda gadać jakby się zmówili na zrobienie jaj z imprezy :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nadrobiłem zaległości i przesłuchałem całe Sensation White (7h 12m). Moim zdaniem tym razem Armin oraz Marco V wypadli najlepiej. Troche house'u tez zagoscilo tym razem, ale sądze że nie wyszło to na złe a wręcz przeciwnie. Zauważyłem też, że coraz częściej w setach goszczą stare przeboje, i nieźle to wychodzi. Osobiście bardzo spodobał mi się Megamix, ujęto w nim samą kwintesencję, jest bardzo żywy i świeży. Ogólnie nie jest źle, ale mogło być lepiej. Tak czy inaczej chciałbym być na tej imprezie :)

EDIT:

Właśnie zauważyłem, że na TT pojawił się album VA-Sensation 2005 White-2CD-2005-DDS. Na pierwszy rzut oka "playlista" zapowiada się ciekawie.

P.S. Poluję na ostatniego ASOT'a a dokładniej na trzecią godzinę ASOT XL.

Edytowane przez maros

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi