master00log Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) U mnie smiga ASOT 211 sie sciaga , mozliwe ze juz wszystko ok. Od wczoraj dlugo sie laczy z trackerem EDIT Sadzac bo wpisach z shoutbox'a byly jakies problemu z laczem serwera byl tam tez adres do tranceinjection.com ktos wie co to ma byc ? wkrotce ma ruszyc pewnie strona bo narazie jest radio i forum Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 " testing new software " rzekomo... ale nie które wpisy na forum mnie rozwalają.... najlepszy był : TT R.I.P :D master00log przyjacielu zapewne chcą połączyć siły, mogę dodać od siebie tylko to, że tracker działał w 1 %. ponieważ jak wszędzie nie chciało połączyć do ściągania i seedowania tak wypatrzyłem, że jednak TT Compilation Pack - Thrillseekers-Lange-Pulser wysyłało :D i 5 osób ściągało odemnie :lol: dziwne rzeczy się dzieją, aczkolwiek może to jakieś zwykłe przeprowadzki --> czy mi się wydaje czy Admin nie ma głosu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ja teraz zasysam sobie AVH - Nympho zobaczymy czy to warte :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ano, sam Zdrux by się udzielił w tej kwestii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 nie wiem co tu tak cichutko o najnowszym asot 211 - jak dla mnie BOMBA B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Ktoś zna może tytuł utworu ktory leciał dokładnie rok temu (na planecie) w ktorym babka w jednym wątku wtrącała: " I've been waiting for an answer " jeśli ktos dysponuje listą najpopularniejszych utworów na przelomie sierpnia - października 2004 roku to bardzo prosze o odpowiedź (mam tu na mysli liste MBDCH z Planety ale niekoniecznie w koncu nie wszyscy mieszkają na śląsku) :wink: Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez Kaltenberg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 nie wiem co tu tak cichutko o najnowszym asot 211 - jak dla mnie BOMBA B) 1617987[/snapback] Dla mnie tez ;] 210 i 211 stoja na równym wysokim poziomie :D oby tak dalej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 AVH - Nympho Jak dla mnie to zajefajne chyba się znowu :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Nono Armin w formie :D ASOTa 211 słucham 8 raz, piękny A ktoś już słuchał sety z MysteryLand ? bo wczoraj widziałem juz w necie W necie wytropiłem rip z TVP JM Jarre'a Ściągałem i przesłuchałem Timo Maas @ Nature One '05 jakość tragiczna, jakieś przycięcia jakby komp lagował , jakieś trzaski :? A co do muzyki spodziewałem się czegoś lepszego, ale taki zły nie jest EDIT Dziś oddałem głosy w dj mag'u 1. Marcel Woods 2. Above and Beyond 3. Armin Van Buuren 4. Ferry Corsten 5. Paul Van Dyk głosowaliście już ? Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Hmmm a jakos slucham, i w ostatnich dwóch ASOT nie potrafie znaleść tego czegoś. W 205, 208 sie zakochalem, a do tych jakos mnie nie ciagnie. Spowodowane jest to chyba złym humorkiem, który zpipczy sie totalnie w czwartek... i to nie z powodu 212 :[ Macie to: armin_van_buuren-world_tour_live-spring-ITWT ? Sam poczatek, pierwsze 6minetek... cudo! B) Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 armin_van_buuren-world_tour_live-spring-ITWT ? 1620367[/snapback] :wub: Jak ktoś słuchał TRANCE ENERGY 2002 jest tam intro wiecie mozę kto go skomponował bo jest ......te :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 na TT pojawil sie pierwszy set z Creamfields ;] Co do MysteryLand...mi sie nie podoba! bleee czekam na reszte setów bo Maco V i Johan Gielen nie pokazali nic Ciekawego. Jedynie Arman V.H. dal czadu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 jest takie powiedzenie "gdzie dwóch Polaków, tam 3 różne zdania" :lol: Mnie się podobały sety Marco V i Johana :D A AvH z kolei nie, zależy co kto lubi, liczyłem na Oakenfolda ale moim zdaniem miał słaby dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 mi ostaio w ucho wpadla muzyka housowa Olav Bosaski i te sprawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 mi ostaio w ucho wpadla muzyka housowa Olav Bosaski i te sprawy :D 1622734[/snapback] Bosaski ?? :blink: Basoski chyba ??!! W takim razie polecam Tobie Mirrorball - Given Up (Olav Basoski Remix) !! IMO jeden z najlepszych remixów Basoski'ego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 witam mam takie pytanko :) jaki tytuł, lub kto wykonuje utwór który pojawia się jako intro do programu EnergyMix w radiu Planeta w niedziele o 22.00 ??? Jeśli ktoś wie to proszę o szybką odpowiedź ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 witam mam takie pytanko :) jaki tytuł, lub kto wykonuje utwór który pojawia się jako intro do programu EnergyMix w radiu Planeta w niedziele o 22.00 ??? Jeśli ktoś wie to proszę o szybką odpowiedź ;) 1623339[/snapback] z chęcią bym pomógł ale...nie mam radia planeta :( a nie masz nagranego tego intro żeby udostępnić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) niestety nie mam jak nagrac :/ wejdz na www.planetafm.pl - tam mozna go posluchac przez neta, moze masz lepszy internet ode mnie, bo ja jak sie wogóle połącze z serwerem radiowym to jest swięto..... BTW. właśnie mi sie pszypomnnialo ze moge nagrac na moim MP3 Playerze, tylko bedzie słabej jakości, ale zawsze coś ;) - jak sie nie znajdzie do niedzieli 22.00 odpowiedz to zarzucę plikiem :D Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez silver_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Przesłuchałem ostatnio secik Paul_Van_Dyk_-_In_the_Mix_at_Big_City_Beats-27-08-2005 coś pięknego :wub: polecam :D Paul ostatnio mnie coraz to pozytywniej zaskakuje EDIT pobrał ktoś może Armin_Van_Buuren-Live_At_Amnesia_Ibiza-16-08-2005 z TT ? bo ja ściągałem z mixing bowl i taka porażka z jakością :angry: jakieś szumy trzaski nie wiadomo co jeszcze, a dobry secik EDIT 2 właśnie słucham drugi raz Paul_Van_Dyk_-_Live_at_Fritz_Soundgarden-SAT-08-31-2005 wg mnie bardzo dobry set w00t :D kolejne arcydzieło, po powrocie z imprezy z Thornem jak znalazł :wink: Edytowane 3 Września 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 James Zabiela Z 30 Min Promo Mix for Radio 1 Aug 05,,, polecam,, na prawdę przyjemnie się słucha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) no więc 22.00 minęła, a nikt nie dał mi odpowiedzi to wklejam to introo które mi chodziło , proszę : INTRO Proszę o szybką odpowiedz co to jest :D PS. to raczej coś starszego.... EDIT : sorry za jakość, ale to tylko MP3 Payer.... Edytowane 4 Września 2005 przez silver_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 VA_-_Ibiza_99_-_The_Year_Of_Trance_-_2CD b. dobra skladanka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) dziś sobie przesłuchałem Vinylshaker - On night in Banghok jak dla mnie wypas :wink: Edytowane 5 Września 2005 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 PVD zaczyna mnie denerwowac...ciagle daje te same kawalki w kazdym secie ;/ jak jest to z 2 piosenki nowe grrrr ASOT 212 przepiekny , duzo nowosci :) zaczyna mi sie to co raz bardziej podobac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 qbass, zgadzam się co do PvD, chyba każdy z jego nowszych setów zaczyna się od "The other side", nie mówie żeby mi się nie podobał ten kawałek a wręcz przeciwnie ale się trochę "przejadł" przy każdym secie. Ogólnie zapanowała monotonia. Najnowszy ASOT równiez mi się spodobał, chociaż chyba wolę poprzedni odcinek. Dla fanów house'u i nie tylko polecam świeżutki albumik VA-The_Ibiza_Annual-Summer_05-3CD-2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) qbass, zgadzam się co do PvD, chyba każdy z jego nowszych setów zaczyna się od "The other side", nie mówie żeby mi się nie podobał ten kawałek a wręcz przeciwnie ale się trochę "przejadł" przy każdym secie. Ogólnie zapanowała monotonia. Najnowszy ASOT równiez mi się spodobał, chociaż chyba wolę poprzedni odcinek. Dla fanów house'u i nie tylko polecam świeżutki albumik VA-The_Ibiza_Annual-Summer_05-3CD-2005 1634170[/snapback] Zastanawialem sie czy sciagac ten album :) ale jednak go sciagne ! EDIT: Mi sie nie podoba ;/ wole to Danny_Howells_And_Groove_Armada-We_Love_Sundays_At_Space Ibiza-Live-17-07-2005-MPX Edytowane 5 Września 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Zgadzam sie z qbass. 212 ASOT wymiata <tancze> POdoba mi sie dzuo bardziej od dwoch poprzednich ;] Jednak hitem na mojej plejliscie ostatnio jest: chemical_brothers@trieste_14.07.2005 Cudo polecam z calego serca mojego ;] Jak macie skad to brac sie do ssania! Jesli nie to pw i moge linka zapodac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 A mnie 212 wynudził, śpiący poszedłem na balet z Thornem, ale na szczęście znany Arek z piernikowa zapodał pięknego seta na momencie odzyłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 A mnie 212 wynudził, śpiący poszedłem na balet z Thornem, ale na szczęście znany Arek z piernikowa zapodał pięknego seta na momencie odzyłem :D 1634499[/snapback] a mi sie wlasnie takie dzwieki podobaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 a mi po tym jak mnie przeprogramował Thorn ostatnio tech-trance raczej :D słuchał ktoś może AvB @ Red City Eliat ? też odnosicie wrażenie że bardzo mało pojawia się dobrych setów w ostatnim czasie ? mam mały zastój nie ma co ściągać i słuchać :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...