Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie smiga ASOT 211 sie sciaga , mozliwe ze juz wszystko ok. Od wczoraj dlugo sie laczy z trackerem

EDIT

Sadzac bo wpisach z shoutbox'a byly jakies problemu z laczem serwera

byl tam tez adres do tranceinjection.com ktos wie co to ma byc ? wkrotce ma ruszyc pewnie strona bo narazie jest radio i forum

Edytowane przez master00log

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

" testing new software "

rzekomo...

ale nie które wpisy na forum mnie rozwalają....

najlepszy był : TT R.I.P :D

master00log przyjacielu zapewne chcą połączyć siły, mogę dodać od siebie tylko to, że tracker działał w 1 %. ponieważ jak wszędzie nie chciało połączyć do ściągania i seedowania tak wypatrzyłem, że jednak TT Compilation Pack - Thrillseekers-Lange-Pulser wysyłało :D i 5 osób ściągało odemnie :lol: dziwne rzeczy się dzieją, aczkolwiek może to jakieś zwykłe przeprowadzki --> czy mi się wydaje czy Admin nie ma głosu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Kaltenberg

Ktoś zna może tytuł utworu ktory leciał dokładnie rok temu (na planecie) w ktorym babka w jednym wątku wtrącała: " I've been waiting for an answer "

jeśli ktos dysponuje listą najpopularniejszych utworów na przelomie sierpnia - października 2004 roku to bardzo prosze o odpowiedź (mam tu na mysli liste MBDCH z Planety ale niekoniecznie w koncu nie wszyscy mieszkają na śląsku) :wink:

Edytowane przez Kaltenberg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nono Armin w formie :D ASOTa 211 słucham 8 raz, piękny

A ktoś już słuchał sety z MysteryLand ? bo wczoraj widziałem juz w necie

W necie wytropiłem rip z TVP JM Jarre'a

Ściągałem i przesłuchałem Timo Maas @ Nature One '05 jakość tragiczna, jakieś przycięcia jakby komp lagował , jakieś trzaski :? A co do muzyki spodziewałem się czegoś lepszego, ale taki zły nie jest

EDIT

Dziś oddałem głosy w dj mag'u

1. Marcel Woods

2. Above and Beyond

3. Armin Van Buuren

4. Ferry Corsten

5. Paul Van Dyk

głosowaliście już ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm a jakos slucham, i w ostatnich dwóch ASOT nie potrafie znaleść tego czegoś. W 205, 208 sie zakochalem, a do tych jakos mnie nie ciagnie. Spowodowane jest to chyba złym humorkiem, który zpipczy sie totalnie w czwartek... i to nie z powodu 212 :[

Macie to:

armin_van_buuren-world_tour_live-spring-ITWT ?

Sam poczatek, pierwsze 6minetek... cudo! B)

Edytowane przez xpektor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi ostaio w ucho wpadla muzyka housowa Olav Bosaski i te sprawy :D

1622734[/snapback]

Bosaski ?? :blink:

Basoski chyba ??!!

W takim razie polecam Tobie Mirrorball - Given Up (Olav Basoski Remix) !!

IMO jeden z najlepszych remixów Basoski'ego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam takie pytanko :)

jaki tytuł, lub kto wykonuje utwór który pojawia się jako intro do programu EnergyMix w radiu Planeta w niedziele o 22.00 ???

Jeśli ktoś wie to proszę o szybką odpowiedź ;)

1623339[/snapback]

z chęcią bym pomógł ale...nie mam radia planeta :( a nie masz nagranego tego intro żeby udostępnić ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nie mam jak nagrac :/

wejdz na www.planetafm.pl - tam mozna go posluchac przez neta, moze masz lepszy internet ode mnie, bo ja jak sie wogóle połącze z serwerem radiowym to jest swięto.....

BTW. właśnie mi sie pszypomnnialo ze moge nagrac na moim MP3 Playerze, tylko bedzie słabej jakości, ale zawsze coś ;) - jak sie nie znajdzie do niedzieli 22.00 odpowiedz to zarzucę plikiem :D

Edytowane przez silver_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przesłuchałem ostatnio secik

Paul_Van_Dyk_-_In_the_Mix_at_Big_City_Beats-27-08-2005

coś pięknego :wub: polecam :D

Paul ostatnio mnie coraz to pozytywniej zaskakuje

EDIT

pobrał ktoś może

Armin_Van_Buuren-Live_At_Amnesia_Ibiza-16-08-2005 z TT ? bo ja ściągałem z mixing bowl i taka porażka z jakością :angry: jakieś szumy trzaski nie wiadomo co jeszcze, a dobry secik

EDIT 2

właśnie słucham drugi raz Paul_Van_Dyk_-_Live_at_Fritz_Soundgarden-SAT-08-31-2005 wg mnie bardzo dobry set w00t :D kolejne arcydzieło, po powrocie z imprezy z Thornem jak znalazł :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no więc 22.00 minęła, a nikt nie dał mi odpowiedzi to wklejam to introo które mi chodziło , proszę :

INTRO

Proszę o szybką odpowiedz co to jest :D

PS. to raczej coś starszego....

EDIT : sorry za jakość, ale to tylko MP3 Payer....

Edytowane przez silver_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qbass, zgadzam się co do PvD, chyba każdy z jego nowszych setów zaczyna się od "The other side", nie mówie żeby mi się nie podobał ten kawałek a wręcz przeciwnie ale się trochę "przejadł" przy każdym secie. Ogólnie zapanowała monotonia.

Najnowszy ASOT równiez mi się spodobał, chociaż chyba wolę poprzedni odcinek.

Dla fanów house'u i nie tylko polecam świeżutki albumik VA-The_Ibiza_Annual-Summer_05-3CD-2005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qbass, zgadzam się co do PvD, chyba każdy z jego nowszych setów zaczyna się od "The other side", nie mówie żeby mi się nie podobał ten kawałek a wręcz przeciwnie ale się trochę "przejadł" przy każdym secie. Ogólnie zapanowała monotonia.

Najnowszy ASOT równiez mi się spodobał, chociaż chyba wolę poprzedni odcinek.

Dla fanów house'u i nie tylko polecam świeżutki albumik VA-The_Ibiza_Annual-Summer_05-3CD-2005

1634170[/snapback]

Zastanawialem sie czy sciagac ten album :) ale jednak go sciagne !

EDIT:

Mi sie nie podoba ;/ wole to Danny_Howells_And_Groove_Armada-We_Love_Sundays_At_Space Ibiza-Live-17-07-2005-MPX

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z qbass. 212 ASOT wymiata <tancze> POdoba mi sie dzuo bardziej od dwoch poprzednich ;]

Jednak hitem na mojej plejliscie ostatnio jest:

chemical_brothers@trieste_14.07.2005

Cudo polecam z calego serca mojego ;]

Jak macie skad to brac sie do ssania!

Jesli nie to pw i moge linka zapodac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi po tym jak mnie przeprogramował Thorn ostatnio tech-trance raczej :D

słuchał ktoś może AvB @ Red City Eliat ?

też odnosicie wrażenie że bardzo mało pojawia się dobrych setów w ostatnim czasie ? mam mały zastój nie ma co ściągać i słuchać :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi