olgierd Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Castamara - Super. Mi się też podoba silent waves (original mix), również JONASA STEURA. Aha, i jeszcze dwie propozycje (jeśli już padły to nie bijcie :)) być może nie najnowsze, ale chyba warte uwagi: ALUCARD PRESENTS 49TH LINE FEAT. JENNIFER GRIMM blue on blue (hydroids dream remix) i BRITNEY SPEARS everytime (above & beyond club remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 cd1 01 c.o. (club oriented) - california (radio edit) 04:00 02 benassi bros. feat. dhany - every single day (radio edit) 03:35 03 hypertrophy - just come back 2 me ´05 (nick storm joins cyclone one) 03:53 04 wave selection - lift me up (single edit) 03:40 05 dj e-maxx & marc korn pres. nightclubbers - living the life (clubgr. radio) 03:28 06 the lovefreaks - shine (radio edit) 03:14 07 princes of trance vs. cosmic culture - love me eternally (radio edit) 04:11 08 karma - everytime you leave me (age pee remix short) 04:10 09 4 strings feat. janson lunar - euphoric eyes (album version) 03:23 10 cut and paste - clubbin´ bodyrock (radio cut) 03:03 11 dj´s @ work - your love (radio edit) 03:17 12 2 brothers on the 1st floor - time (radio mix) 03:26 13 blue nature - love or die (radio version) 03:07 14 dj antoine - all we need (radio vocal mix) 03:38 15 cj stone feat. rename - call my name (single mix) 03:28 16 outatime - last night a dj saved my life (radio mix) 02:52 17 dj tom ft. jimmy tenor - take my baby (radio edit) 03:11 18 elize - automatic (i´m talking to you) (radio edit) 03:51 19 prezioso & marvin - rockin´ deejays (extended) 05:13 20 krystal - eternity (radio edit) 03:40 cd2 01 florida inc. - let me love you (radio mix) 03:06 02 akira - wanna be with you (radio edit) 03:25 03 the drill - the drill (kyau vs. albert radio edit) 03:00 04 sunset strippers - falling stars (original shorter edit) 02:39 05 santoro - floating away (radio edit) 03:35 06 don diablo pres. divided - easy lover (radio edit) 03:23 07 age pee - when the rain begins to fall (axel konrad remix short) 03:51 08 zee-ro - things will never change (radio mix) 03:48 09 floorfilla - disco-roller (erxon remix) 04:53 10 deep spirits - lonely (original radio mix) 04:19 11 banditozz - dai dai dai (original radio) 04:00 12 noshima - my little angel (short edit) 03:50 13 brisby & jingles - all we love disco (central seven radio mix) 03:11 14 visior & dark moon - hidden sun (original single edit) 03:38 15 8ball - phunky muzik (original radio edit) 03:19 16 3rd boulevard - drive (ragi s. radio edit) 03:35 17 supercharger - don´t get into trouble (inpetto remix) 07:31 18 drave allstars - hardcore vibes (compilation cut) 03:16 19 axwell - lead guitar (original radio cut) 03:42 20 the real booty babes - airport (rave allstars remix edit) 03:21 Powiem tyle SYCi i roxxxx :wink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 01-tiesto-live_at_amnesia_ibiza_(essential_mix)-sat-08-07-2005 aaaaaaaaa sciagma to:> jutro zrobie upa z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Do tyłu jestem z ASOT-ami ....ostatni który słuchałem to 208. Teraz nadrabiam zaległości i stwierdzam, że ASOT 211 jest zdecydowanie najlepszy w tym roku . Kto może dla mnie zidentyfikować kąsek zaczynający się mniej więcej w 50:30 - dla mnie cuuuuuuudoooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 01-tiesto-live_at_amnesia_ibiza_(essential_mix)-sat-08-07-2005 aaaaaaaaa sciagma to:> jutro zrobie upa z tego 1645115[/snapback] Nie to co kiedyś ,ale powiem ze fajny set :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 @turzol masz linka na przyszłość :wink: http://music.anuga.se/v1 poszukaj są tracklisty i cue sheets'y dobra stronka , ktoś zapodał do niej link na TT :) Ja przesłuchałem ostatnio Paul_Oakenfold-Clubbin_(Slamfm)-CABLE-10-09-2005 moim zdaniem Paul nie miał tak energetyzującego seta od kilku miesięcy :D Ferry Corsten i Nu NRG @ Nature One 04 też mi się bardzo podobały :D Gabriel and Dresden - Air Spundae - (July 2005) - Part 1 (z Zehir'u) też syci Marcel_Woods-Club_Sound_Live_At_MAD - bardzo lubie styl Marcel'a także ściągałem obowiązkowo, nie żałuje hihi reasumując nie natknąłem się ostatnio na słabego seta @satoshie z tego co pamiętam Jonas Steur-Castamara pojawił się na TT niedawno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Markus Schulz Live at Armada Night // cholera juz pare dni tego slucham non-stop - http://www.uktrancealliance.com/site/download2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 @Shifter dzięki za posta, także pobrałem Markusa myslałem że znowu będzie mnie nudził ale się zdzwiłem bo nie zapodawał mcprogu w takiej ilości jak w GDJB :D Dobry set, ogólnie nie spodziewałem się tego po Markusie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 @ master00log -->> dzięki za info !! już znalazłem własnie na TT :) przesłuchałem, ale jednak to nie moja bajka, ja wole jak jest bardziej progresywnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 @ master00log -->> dzięki za info !! już znalazłem własnie na TT :) przesłuchałem, ale jednak to nie moja bajka, ja wole jak jest bardziej progresywnie :) 1649490[/snapback] Elusive Live At Oslo Nights August <-- a tak progresywnie moze byc ? bo dla mnie ten gosc to prawdziwy magik - w ogole wszystkie jego sety mi sie podobaja :D do sciagniecia z http://www.torrentreactor.to/torrents/view_60990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) oczywiście, że może być :) oslo nights słucham od lutego 2003 kiedy to po raz pierwszy natrafiłem przypadkiem na set DJ Stigmy !! To, że elusive jest magikiem to wiem doskonale :) powiem tak....nie słyszałem jeszcze słabego setu tego klienta....naprawde wie co to dobra muzyka :) EDIT : na djmixes2k co miesiąc są do ściągniecia wszystkie sety z oslo nights z danego miesiąca. Na djmixes2k w dziale bittorrent kiedyś natchnąłem się na dwie paczki z oslo nights każda chyba po 1,5 GB była !! oj było tam czego słuchać. Miałem zamiar ściągnąć i posłuchać starych dobrych setów, ale ratio poszło by papapa :( Edytowane 14 Września 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 01-tiesto-live_at_amnesia_ibiza_(essential_mix)-sat-08-07-2005 35 minuta jeden z lepszych utworow tego roku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 01-tiesto-live_at_amnesia_ibiza_(essential_mix)-sat-08-07-2005 35 minuta jeden z lepszych utworow tego roku:) 1649645[/snapback] 01. Kosmos Epsilon - 'Innocent Thoughts (Stel Remix)' (Heavy Rotation) 02. Ijojs - 'Physical Overdrive' (White Label) 03. Hammer & Funa Bashi - 'Moments' (White Label) 04. Deepsky Feat. Jes Brieden - 'Ghost (Filo & Peri Remix)' (White Label) 05. Lucas & Beltram - 'Trust Me' (Anjuna Beats) 06. Sonorous - 'Protonic (Leama & Moor Remix)' (White Label) 07. The Drill - 'The Drill (Tom Novy Remix)' ( Alphabet City ) 08. Dave Lambert - 'Yeah' (Mostiko) 09. Rachel Starr - 'Till There Was You (Gabriel & Dresden's "12 Step" Mix)' (Spinnin Records) 10. Coldplay - 'White Shadows (DJ Preach Bootleg)' (White Label) 11. Scott Mac - 'Damager (Mac Zimms Remix)' (Limit Recordings) 12. Allure - 'The Loves We Lost' (Songbird) 13. DJ Precision vs Terry Bones - 'Another Situation' (Somatic Sense) 14. Ralph Barendse & Sander Van Dien Pres. First State - ' First State ' (White Label) 15. Airbiscuit - 'Lately (Riley & Durrant Remix)' (Zenith Café) 16. Tiesto - 'Lethal Industry (TIC Edit)' (Universal) 17. Bart Claessen - 'Playmo' (Yakuza!) a który to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Markus Schulz Live at Armada Night // cholera juz pare dni tego slucham non-stop - 1648373[/snapback]mega dobry secik, thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) 01. Kosmos Epsilon - 'Innocent Thoughts (Stel Remix)' (Heavy Rotation) 02. Ijojs - 'Physical Overdrive' (White Label) 03. Hammer & Funa Bashi - 'Moments' (White Label) 04. Deepsky Feat. Jes Brieden - 'Ghost (Filo & Peri Remix)' (White Label) 05. Lucas & Beltram - 'Trust Me' (Anjuna Beats) 06. Sonorous - 'Protonic (Leama & Moor Remix)' (White Label) 07. The Drill - 'The Drill (Tom Novy Remix)' ( Alphabet City ) 08. Dave Lambert - 'Yeah' (Mostiko) 09. Rachel Starr - 'Till There Was You (Gabriel & Dresden's "12 Step" Mix)' (Spinnin Records) 10. Coldplay - 'White Shadows (DJ Preach Bootleg)' (White Label) 11. Scott Mac - 'Damager (Mac Zimms Remix)' (Limit Recordings) 12. Allure - 'The Loves We Lost' (Songbird) 13. DJ Precision vs Terry Bones - 'Another Situation' (Somatic Sense) 14. Ralph Barendse & Sander Van Dien Pres. First State - ' First State ' (White Label) 15. Airbiscuit - 'Lately (Riley & Durrant Remix)' (Zenith Café) 16. Tiesto - 'Lethal Industry (TIC Edit)' (Universal) 17. Bart Claessen - 'Playmo' (Yakuza!) a który to ?? 1649658[/snapback] To jest tracklista z Tiesto @ Essential Mix Live From Cream, Amnesia Ibiza (August 4th 2005) .... edit Updatowałem moją liste TOP5 ;] Edytowane 15 Września 2005 przez turzol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 To jest tracklista z Tiesto @ Essential Mix Live From Cream, Amnesia Ibiza (August 4th 2005) .... edit Updatowałem moją liste TOP5 ;] 1649801[/snapback] ale 4 sierpnia nie było żadnego essential mix'u !! 31 lipca był z Global Gathering, a następny był 7 sierpnia i był to tiesto Live at Amnesia, Ibiza... w razie ewentualnych wątpliwości polecam lekture u źródła : http://www.bbc.co.uk/radio1/dance/essentia....shtml?20050807 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Gabriel & Dresden - Moody Melodies 019 (03-21-05) Ostatnio dorwalem tego secika i slucham chyba juz 4 raz ;] Taki lajcik ze ja nie moge niebo w ... uszach :D Wypasik secik, dawno mnie zaden tak nie rozbujal <tancze> ps. Zakuwajac chemie na jutrzejszy sprawdzian, nie jestem bezhumoru (choc nic nie umiem), zapuscilem sobie 213. Powiem tyle: Najlepszy ASOT jakiego ostatnio sluchalem! Jest piekny! Cudowny! Olśniewający! Miodzioooo :D Dzis 214:> Bedzie napewno gorszy od poprzednika, przeciez nie mozna przebic czegos genialnego! ;) Ok ide dalej sie wpatrywac w jakies tam roztwory ;] Edytowane 15 Września 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Gabriel & Dresden - Moody Melodies 019 (03-21-05) Zakuwajac chemie na jutrzejszy sprawdzian, nie jestem bezhumoru (choc nic nie umiem), zapuscilem sobie 213 1650499[/snapback] wzucisz gdzieś http/ftp ?? ;-) może masz linki ? :-) btw -> Oslo night festival -> mam 99% ale coś się zwaliło i tylko jeden mix brzmi a reszta 0:00 :( ale i tak byo warto :D R3volve - Oslo Nights Festival - z przyjemnością słucham po raz drugi czy trzeci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Witam. Mam gorącą prośbę do Was: proszę abyście przełuchali ten fragment setu Sashy i odpowiedzieli mi co to za kawałek. A może ktoś ma przypadkiem tracklistę do tego?? Z góry dzięki wielkie. http://www.megaupload.com/?d=0123BA0W Waga: 5.50 MB Format: mp3 Pozdrawiam Comandos Edytowane 16 Września 2005 przez Comandos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Lighcik Tutaj G&D to o co pytales: http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=22G2YF4...A108YUCZ9AZQV79 a tu jakis nowy link, wlasnie zasysam: Gabriel & Dresden - Episode3 (San Francisco) (Special Mix) (1 Hour) http://66.235.214.76:85/cgi-bin/download.cgi?f=gd3.mp3 chyba hasełko: kkwd007 endżoj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jak się ciągnie tak o G&D to dorzuce od siebie :lol: Gabriel_and_Dresden_-_Live_at_Smu(Th)-SAT-14-09-2005 pierwsza godzina spokojna, za to druga jak dla mnie boskaaaaa :D coś pięknego polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 jak się ciągnie tak o G&D to dorzuce od siebie :lol: Gabriel_and_Dresden_-_Live_at_Smu(Th)-SAT-14-09-2005 pierwsza godzina spokojna, za to druga jak dla mnie boskaaaaa :D coś pięknego polecam 1652567[/snapback] Gdzie tego szukać, interesuje mnie zwłaszcza druga godzinka? Teraz jestem pod ogromnym wrażeniem 01-paul_van_dyk-einslive_rocker-14-08-2005, początek smutny , ale później miło się robi. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Ja pobrałem z trancetraffic, widziałem także na themixingbowl.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Witam. Mam gorącą prośbę do Was: proszę abyście przełuchali ten fragment setu Sashy i odpowiedzieli mi co to za kawałek. A może ktoś ma przypadkiem tracklistę do tego?? Z góry dzięki wielkie. 1652195[/snapback] jak potrzebujesz trackliste to może chociaż jakieś namiary na impreze podaj albo jakąś datę bo tak to ciężko :( EDIT : Dobra już widze co to za impreza, w megauploadzie był opis :) zaraz przesłucham i poszukam w mojej skarbnicy wiedzy i muzyki :D Edytowane 16 Września 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Tutaj G&D to o co pytales: 1652224[/snapback] expired niestety.. zasysam drugi zobaczymy co się bedzie działo :-) Dzięki za linki :-) btw słucham po raz 5ty R3volve - Oslo Nights Festival,,, coś mi przypasowało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Witam. Mam gorącą prośbę do Was: proszę abyście przełuchali ten fragment setu Sashy i odpowiedzieli mi co to za kawałek. A może ktoś ma przypadkiem tracklistę do tego?? Z góry dzięki wielkie. 1652195[/snapback] Dobra już mam jest to Faithless - Insomnia (Sasha Remix). Jak potrzebna cała tracklist to proszę bardzo : 01. FYTA & Ray Willbern - Shake It Again (Original Mix) 02. ID 03. Ewan Pearson vs M.A.N.D.Y. - No Stoppin Love 04. Chable & The Dirty Fours - Tokyo (Chable Yellow Mix) 05. The Jack Addicts, Mills & Joy - Sick Strings 06. ID 07. Spiller - Cry Baby (Jolly Music Thrill RmX) 08. Holderman - Left Right Switch (King Roc Remix) 09. Sasha - Belfunk (Matthew Dekay RmX) 10. Terry Grant - I'll Kill You (Luke Chable Dub) 11. Faithless - Insomnia (Sasha Remix) 12. Chab Feat. JD Davis - Closer To Me (John Digweed & Nick Muir Vocal Mix) 13. Will Saul - Mbira (Infusion Mix) 14. ID 15. Trancesetters - Beat Freak /w Sasha - Wavy Gravy 16. Sebastian Ingrosso - Get It Back w/ Daft Punk - Technologic 17. Lob - Crocketts Theme 18. Chocolate Puma - 4 Letter Word (Cedric Gervais Mix) 19. Tim Deluxe - Roadrunner 20. Slacker - Clifftop Love Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Marcel Woods - Advanced (Tech-Trance Mix) Co za kawaleczek ;] master00log chyba zaczne Cie meczyc o Jego seciki ;] Pora zapoznac sie z Jego muza... bo ten utwor miaszczy i pozzyza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 :) Wlasnie wrócilem po ponad 2 tygodniowej nieobecnosci na forum i w muzyce :) Obecnie slucham ASOT 214 i mi sie bardzo podoba, moze dlatego ze mam sentyment do takich wolnych klimatycznych kawałków :) Przesluchalem równiez B&J z soundfiles dane z 13.09 i powiem ze calkowicie zmienili swój styl grania na progressiv albo powiem inaczej w ich setach jest wlasnie wiecej tego typu muzyki. Jeszcze nie przesluchalem ich Relax Edition z tego roku ale sadze ze bedzie mi sie podobało . Jeszcze nie wiem co Markus Shultz , G&D i Marcel Woods zmajstrowali postaram sie dzisiaj to sciagnąć i dac wam małe info. Armin nie zawodzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Armin nie zawodzi! 1653175[/snapback] Powiem więcej rządzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Dwa tygodnie:> Czyli qbass 213 tez nie slyszales, radze nadrobic Ci tą zaległość jak najszybciej ;) Ma ktos http do 214? Moze byc megaupload albo costakiego... ok. juz mam ;) http://www.megaupload.com/?d=33KCPZB9 B) Edytowane 17 Września 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...