sector Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 no to ja tez juz mam bilet na tiesto ;-) znaczy sie zamowilem :) wiec sie pewnie z piratezem spotkamy :- ))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 polecam Steve Angello - Voices (Eric Prydz Remix) super kawałek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 btw. bialorekawiczok... Ja tez chce na Tiesto... moze ktos po mnie podjedzie :> Wlasnie sobie slucham Paul van Dyk - Live @ YouFM Clubnight (17.09), nawet sie mi spodobal. Taki lajcikowy, kawalki troche oklepane, ale wpadajace w uchu i poprawiajace humor... Ej kto zna txt kawalka co leci w nim tak jakos" i can you see me watch me, someone else..." jakos tak, nie potrafie dobrze zrozumiec co tam sobie spiewaja :P Zaraz sie biore za 205... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Wlasnie sobie slucham Paul van Dyk - Live @ YouFM Clubnight (17.09), nawet sie mi spodobal. Taki lajcikowy, kawalki troche oklepane, ale wpadajace w uchu i poprawiajace humor...Jakie zgranie... Tez wlasnie tego slucham, bo sciagnelo sie jakies 45min temu ;] Calkiem niezle, chociaz nie powala. Ale to pewnie dlatego, ze nie ma tu szczegolnie nic nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ja sie roskoszuje ASOT 2005 i GDJB z tego z 22 :D dla mnie cudo te dwa sety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Polski akcent z filmu jest na stronie http://www.frankiewilde.net/ w dziale Liggers Gallery :lol: Ja słucham teraz 200V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 btw. bialorekawiczok... Ja tez chce na Tiesto... moze ktos po mnie podjedzie :> Wlasnie sobie slucham Paul van Dyk - Live @ YouFM Clubnight (17.09), nawet sie mi spodobal. Taki lajcikowy, kawalki troche oklepane, ale wpadajace w uchu i poprawiajace humor... Ej kto zna txt kawalka co leci w nim tak jakos" i can you see me watch me, someone else..." jakos tak, nie potrafie dobrze zrozumiec co tam sobie spiewaja :P Zaraz sie biore za 205... 1667759[/snapback] po mnie nikt niejedzie, od czego sa pociagi ? :-) najgorsze bedzie to ze chyba wlasnie jade sam i tylko jedyna "znajoma" osoba na koncercie to bedzie Piratez <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Chciałbym jeszcze nawiązać do filmu It's all gone Pete Tong. Chodzi mi o nazwę utworku który leci w momencie kiedy Frankie po utracie słuchu pierwszy raz gra swojego seta. To jest pod koniec filmu. Jak kładzie nogi na głośnikach i wtedy to udeża, bo sam kawałeczek zwalił mnie z fotela. Jak ktoś zna tytuł tego utworku algo seta w którym może on być. W oficjalnym soundtracku z filmu go nie ma niestety. Ale ogólnie muza przednia w filmie. Edytowane 26 Września 2005 przez Przemo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jeśli chodzi Ci o kwałek zagrany w secie na imprezie zaraz pod tym króciutkim hymnie to jest Ferry Corsten - Rock Your Body Rock Wczoraj ściągałem wałki Frankiego i pobrałem boski remix Ferry Corsten - Rock Your Body Rock (Rennie Pilgrem's Hum Remix) z albumu Frankie Wilde - Tribute 2005 brak mi słów :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) VA-Pete_Tong-Its_All_Gone-OST-2CD-2005-RNS Track List: CD #1/2 ---------------------------- 01. Pete Tong - Intro 0:44 02. Schwab - DJs in a row 2:39 03. Deep Dish - Flashdance (Raul 6:46 Rincon Remix) 04. Juggernaut vs Christophe 3:08 Monier & DJ Pascal Representent - Good 2 Go vs Rock That House Musiq 05. Black Rocj Feat. Debra Andrew 6:52 - Blue Water 06. Shapeshifters - Back To Basics 6:18 (Main Vocal Mix) 07. Scent - Up & Down (Superclub 3:31 Mix) 08. Steve Mac & Pete Tong Present 6:01 Lingua Franca - Serendipity 09. Jaydee - Plastic Dreams (Tayo 4:04 & Acid Rockers Mix) 10. Ferry Corsten - Rock Your Body 3:49 Rock (Rennie Pilgrem's Hum Remix) 11. Doublefunk Feat. Frankie Wilde 4:56 - Can You Hear Me Now (Club Mix) 12. Trisco - Musak (Steve Lawler 3:52 Remix) 13. Filterheadz - Yimanya 4:51 14. Reflekt Feat. Delline Bass - 6:55 Need To Feel Loved (Seb Fontaine & Jay P's Type Mix) 15. Pete Tong & Chris Cox - More 5:10 Intensity 16. Orbital - Frenetic (Short Mix) 4:55 Track List: CD #2/2 ---------------------------- 01. 808 State - Pacific State 4:02 (Massey's Conga Mix) 02. Lol Hammond - Cloud Watch 2:03 03. Graham Massey - Dry Pool 0:18 Suicide 04. Graham Massey - Moonlight 1:44 Sonata 05. Lol Hammond - Baby Piano 4:35 06. Pete Tong & Chris Cox - Ku Da 4:38 Ta 07. Moroccan Blonde - Mirage 4:24 08. Beta Band - Troubles 2:39 09. Lucienne Boyer - Parlez moi 2:53 d'amour 10. Reflekt Feat. Delline Bass - 6:06 Need To Feel Loved (Horizontal Mix) 11. Beta Band - It's over 3:36 12. Depeche Mode - Halo (Goldfrapp 4:16 Remix) 13. Afterlife - How Does It Feel 3:30 14. Ferry Corsten Feat. Shelley 3:41 Harland - Holdin' On (Album Version) 15. Fragile State - Four-Four-Four 3:55 16. Penguin Cafe Orchestra - Music 3:27 For A Found Harmonium 17. Graham Massey - Learning To 1:56 Lip-ead 18. Beach Boys - Good Vibrations 3:50 19. VA - Interlude 0:17 20. Barefoot - White Lines 4:26 pierwsza plyta jest clubingowa druga jest spokojna:) sector: spoko, dasz mi nr telefonu to sie zdzwonimy i razem zabawimy:> ode mnie pare osob jedzie wiec bedzie wieksza grupa:) master: wystaw ta plyte na megaupload:) Edytowane 26 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 @ Piratez chyba na odwrot:> Pierwsza spokojna, druga bardziej clubowa :P Wiem, ze to tylko szczegol ;] Ogolnie jednak w filmie sie lepiej "prezentuje" ta muza niz jako soundtrack, pewnie ze wzgledu na klimat bedacy w filmie ;) A tak wyglada "tyl" plyty, a wlasciwie okladki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Jeśli chodzi Ci o kwałek zagrany w secie na imprezie zaraz pod tym króciutkim hymnie to jest Ferry Corsten - Rock Your Body Rock Wczoraj ściągałem wałki Frankiego i pobrałem boski remix Ferry Corsten - Rock Your Body Rock (Rennie Pilgrem's Hum Remix) z albumu Frankie Wilde - Tribute 2005 brak mi słów :wub: 1669100[/snapback] konkretnie chodzi mi o wstawkę która jest między hymnem a Ferry Costernem. EDIT Faktycznie to jest Ferry Costern, pokitrało mi się trochę, Plik CUE do pierwszej płyty z OST filmu jest trochę rypnięty i nie potrafi pociąć dobrze seta Edytowane 26 Września 2005 przez Przemo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Rock your boedy rock.. ddi di diiiiiiiiiii di di di diiiiiiiiii di di diiiiiiiii didididid ididid idi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Panowie zadanie bojowe dla Was! Kto rozpozna jaki to kawałek który leci w tle, wiem, że to jakiś starszy kawałek. Jako główny motyw leci Airscape - Sosei Oto link do próbki: http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=0T6G445...E50CKA0S1KZJBZV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 @maros ---> a nie masz może jakiegoś większego fragmentu ?? znam ten motyw, ale przydałoby mi się kilka taktów więcej, żeby dojść do tego co to jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Coldplay - White Shadows (Gabriel & Dresden Bootleg) z nowego ASOTa syci, tylko troszkę za mocny jak dla mnie, macie jakieś bardziej lajtowe wersje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Od tygodnia sie bawie w szukanie ulubionych wykonowaców i jednego takiego znalazłem 1999-11-14 - EM - Carl Cox-The End Club-~SMD~, koleś wymiata niesamowicie, przypominają mi się czasy w Scenie z Wrocławia, kupe lat mineło, ale chwile które tam spedziłem utkwiły na długo w pamięci, dzięki Carl Cox powracają . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ostatnio sie nudzilem troche do szkoly zostalo jeszcze kilka dni :- ((( i zbieralem sobie troche kawalkow to mojej play listy best tunes ;-) oczywiscie z czasem dodam jeszcze wiele innych kawalkow to nawet nie jest 1/4 mojej kolekcji best of ale na chwile obecna moge ja zaprezentowac moze jakis newB bedzie szukal fajnych kawalkow trancowych i moze mu sie przyda :-) anyway : ( jak komus sie nie podoba to nie bijcie ! ) ☆ Best Tunes ☆ Andain - Beautiful Things (Photon Project Remix) David Guetta Feat. JD Davis - The World is Mine (Fuck Me Im Famous Remix) Armin Van Buuren & Ray Wilson - Gypsy Armin Van Buuren & Mic Burns - Empty State Luminary - My World (Hydroid Remix) Ferry Corsten - Right Of Way Evolve - Safe To Dream (Thrillseekers Remix) Ayu - Appears (Sunset Dub Mix) Musix - Cyber Desire Solid Globe - Sahara Tiesto - Traffic Matt Darey Feat Marcella Woods - Liberation (Lys & Gigi Mix) Pulser - Square One (Thrillseekers Remix) Deep Dish - Flashdance (Unedited Version) 4 Strings - Turn In Around Ferry Corsten - Everything Goes Ferry Corsten - It's Time Ferry Corsten - Rock Your Body Rock First And Andre - Widescreen (Sensation White Anthem Belgium) Timo Maas - First Day Armin van Burren - Shivers Kyau Vs Albert - Made of Sun (Album Edit) Ferry Corsten - Holding On (Luke Chable's Big Room Mix) Conjure One feat. Sinead O'Con '- Tears from the Moon (Tiësto in Serch of Sunrise Remix) / (Album Version) Plummet - Damaged (Antillas Radio Edit) Nicol Sponberg - Resurrection (Gabriel & Dresden Mix) Mr Sam feat Rani - Surrender (Original Mix) Markus Schulz - Sentient (Vocal Mix) M.I.D.O.R. & Six4Eight - No Mans Land Interstate - I Found You (Original Mix) Ave Mia - In The End ATB - Take Me Over Airscape - Sosei (Johan Gielen Remix) Motorcycle - As The Rush Comes Andain - Beautiful Things Above & Beyond Vs. Andy Moor - Air For Life (Original Mix) Armin Van Buuren - Shiver (Alex M.O.R.P.H Dub Mix) Inertia - The Chamber Ava Mea - In The End Luminary - My World (Andy Moor Remix) Andy Moor - Halycon Motorcycle - Around You (Gabriel & Dresden Mix) Kosheen - Catch you (Ferry Corsten Remix) Jochen Miller - Vanity DJ Tiesto - Breda 8PM (Montana Edit) Rachael Starr - Till There Was You (Gabriel & Dresden's 12 Step Program Mix) DJ Ton TB - Electronic Malfunction (Cor Fijneman's Outstanding Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Wujek, edytuj szybko posta bo brakuje kilku kawaleczkow ;] Gdzie Zocalo, Love Theme Dusk, Rock Your Body Rock, Swing 2 Harmony (aoy aoy <tancze>), Tenshi, Randezvous, Serenity, Punk, Right Of Way, Burned With Desire ? Pytam sie, gdzie?!? ;) Mam nadzieje ze po updejcie sie znajda na liscie:P Wlasnie posciagalem .cue najnowszych ASOTow, i kawalek Gabriel and Dresden featuring Molly - Tracking treasure down wsyssa. Takze Interstate - Remember me (Terry Bones Remix) bardzo mi sie spodobalo. Ogolnie duzo nowych piesniczek jest w 205... Dzis 206 <tancze> ps. jeszcze jeden genialny utwor o ktorym dopiero teraz spobie przypomnialem: Markus Schulz featuring Departure - Without you near (Original Mix) ...someone else Edytowane 29 Września 2005 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 heh slaba ta playlista;] zreszta kazdy ma inne gusta:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) xpektor chyba ASOT 216 ;) Edytowane 30 Września 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Pisalem o 215, bikos 216 na zywo nie sluchalem, a do zassania jescze nie bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Pisalem o 215, bikos 216 na zywo nie sluchalem, a do zassania jescze nie bylo ;) 1676432[/snapback] jak nie było ?? na trancetraffic zawsze kilka minut po programie jest do sciagniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Cóż, niektórzy nie lubią roszszerzeń .bitorrent, a wolą adres http:// :) Ale to prawda - na TT ASOTy i GDJB pojawiają się błyskawicznie, zaraz po transmisji w radiu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Cóż, niektórzy nie lubią roszszerzeń .bitorrent, a wolą adres http:// :) Ale to prawda - na TT ASOTy i GDJB pojawiają się błyskawicznie, zaraz po transmisji w radiu. 1676478[/snapback] ja też nie jestem największym fanem torrent'ów jednak serwis TranceTraffic dobrze się sprawuje i dzięki pilnowaniu share ratio nie ma tam mowy o przycinaniu upload'u dlatego często jestem u nich gościem :) Jednak osobiście wole FTP i HTTP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Do sciagniecia... przezemnie. Do tego TT i tym podobne na moim laczu sie nie nadaja, bo nie dzila mi torrent. Wole http jak kolega wyzej :P To jest jednak najmniej wzne. Sluchal juz ktos 216? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Panowie a ma, któryś z was linka do ASOT'a 216 ? Najlepiej FTP lub HTTP. Może zna ktoś adres na Megaupload? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Prosze, 216: http://www.megaupload.com/nl/?d=008SKO2K ssać! U mnie bedzie rano chyba ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Prosze, 216: 1678290[/snapback] Jakis nijaki ten odcinek. Lepiej sie bawilem na wczesniejszych Jesli zas chodzi o house to polecam: VA - House The Vocal Session -2CD 2005- http://www.megaupload.com/?d=41JZFV5G Jesli zas o trance to: Amnesia Club:D zwlaszcza wystep Dj'a R@dcka http://musicclub.pl/dl/download.php?op=getit&id=304 POzdro Edytowane 2 Października 2005 przez To_MeKs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Mam idento odczucia co do 216 ;[ Cos Arminek w kratke gra... wiec 217 bedzie wypasiony! Musi byc... Jak narazie czekam na jakis nowy secik G&D i FatboySlim. Znam juz na pamiec wszystkie ich seciki, ktore posiadam :] I feel good...so good... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...