master00log Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Jesli zas o trance to: Amnesia Club:D zwlaszcza wystep Dj'a R@dcka 1680337[/snapback] Zlitujcie się :rolleyes: przeciez to z Amnesia Club nie miało nic wspólnego użyli nazwy klubu organizując Welcom To... nawet nie wiadomo czy zgodnie z prawem. Te całe MDT o kant d..., zapewne widzieliście co amatorszczyzna napisała o Arminie :angry: Specjalnie ściągnąłem krótki film żeby zobaczyć co robił niecienko wylansowany tiddey a tam gdzies wisiało logo ID&T, ręce opadły mi, wstydu po prostu nie mają. Pomysleć że znaczna większość klubowiczów jest w nich zapatrzona, sam jestem zarejestrowany na ich forum :lol: i troszke staram się ich edukować, ale niektóre ich wkreny po prostu mnie przerastają. Radzia znam osobiście i gra różnie raz dobrego seta a raz średniego nie ma reguły :wink: Edytowane 3 Października 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Jest już na djmixes2k nowe oslo nights !! W tym miesiącu grali Espen, Elusive, Likwit oraz Darioef. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 heh slaba ta playlista;] zreszta kazdy ma inne gusta:) 1675505[/snapback] no pisalem ze to nie wszystko zanim przegladne swoje wszystkie kawalki to troche potrwa i napewno bedzie update :-) @xpektor - wiem ze to nie wszystko :-) to dopiero poczatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Mam bardzo glupie pytanie tylko sie nie wkurzajcie: skad mozna sciagnac ASOT'a?? tak bezposrednio. Jest wogole jakis serwis z ktorego mozna zassac kolejne epizody Armina?? POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Mam bardzo glupie pytanie tylko sie nie wkurzajcie: skad mozna sciagnac ASOT'a?? tak bezposrednio. Jest wogole jakis serwis z ktorego mozna zassac kolejne epizody Armina?? POzdro 1681304[/snapback] xpektor moze dac ci cyne o jakiejs stronce co mozna z niego z http zasysac mp3 :-) mi costam kiedys slal ale narazie nie jest mi potrzebne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 ;] Ujek Ty sie bierz za dalsza czesc plejlisty... mozesz nawet wrzucic co poniektore nutki na jakies tam massowe mea czy sendit :P To MeKs - jeszce nie widzialem stronki z ktorej mozna zassac wszystkie ASOT <lol> szczegolnie http. Jednak czesc mozna znalesc tu i uwdzie, ale powodzenia przy sciaganiu tyle giga... Lepiej zagadac do np. Turzola, moze Ci posle na dvd cosik :P Jak chcesz jakies www to wal na priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Matt Darey - Unknown (Matt Darey Mix) !!!! EDIT: http://dronnie.internet.v.pl/Unknown.mp3 Edytowane 4 Października 2005 przez Shifter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 xpektor dzięki za adres do ASOT'a 216 :) Panowie znacie może jakieś adresy, z których można ściągnąć (najlepiej za darmochę :)) KALAFUT AND FYGLE novocaine, KAMILA POLNERA heart of sun, THE THRILLSEEKERS by your side, M.I.D.O.R. VS LINN breathings i BAKKE AND LUNGQVIST bali, bo np. na emule niektóre są tylko powycinane z setów, a niektórych ni cholery nie mogę znaleźć. Pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) jejku... posłuchałem sobie Blank and Jones - Relax Edition Two i poporstu kawałek z płytki :SUN: 09 Blank & Jones - Fallen (With Delerium & Rani) robi mi z głowy miazge :blink: coś pięknego, prześlicznego... B) specjalnie dla was: Blank & Jones - Fallen (With Delerium & Rani) Edytowane 3 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 jejku... posłuchałem sobie Blank and Jones - Relax Edition Two i poporstu kawałek z płytki :SUN: 09 Blank & Jones - Fallen (With Delerium & Rani) robi mi z głowy miazge :blink: coś pięknego, prześlicznego... B) specjalnie dla was: 1682103[/snapback] nuda:) http://rapidshare.de/files/2871804/The_Dri...l_Mix_.mp3.html a to ode mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 1682290[/snapback] SSIE Zajefajny ten kawałek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Jesli lubicie ostry Schranz poleciam Tomash'a GEE "Kashmir" i "Live Promo 2005" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) 23 min GDJB - wrażenia: zachwycony - to będzie dobry set Markusa! EDIT: 73 min GDJB - już teraz mogę gorąco polecić wszystkim aby ściągnęli sobie dzisiejszy episod!! Przyznam, że ostatnio nudził -ale dzisiaj - szok! Edytowane 6 Października 2005 przez Comandos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 23 min GDJB - wrażenia: zachwycony - to będzie dobry set Markusa! EDIT: 73 min GDJB - już teraz mogę gorąco polecić wszystkim aby ściągnęli sobie dzisiejszy episod!! Przyznam, że ostatnio nudził -ale dzisiaj - szok! 1686349[/snapback] sprawdzimy, sprawdzimy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Przesłuchałem wczoraj pierwsze 30 minut nowego ASOTa 217 na żywo, moge powiedzieć, że był całkiem niezły. Ma ktoś linka do ściągnięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Przesłuchałem wczoraj pierwsze 30 minut nowego ASOTa 217 na żywo, moge powiedzieć, że był całkiem niezły. Ma ktoś linka do ściągnięcia? 1687463[/snapback] ASOT 217 POzdro ps: jakby ktos mial problemy z sciagnieciem to mowicie wrzuce na megaupload. ps2: Rank_1_-_Live_at_G.D.J.B Odrazu mowie ze jescze nie sluchalem dopiero sie sciaga jak przeslucham zdam relacje malo wazy bo tylko 84mb wiec zassysac. B) edit: RANK 1 BOSKI!!!! edit: ASOT takze a HASŁO zeby rozpakowac "addicted2music.net" POzdro Edytowane 7 Października 2005 przez To_MeKs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Zaczynam ściągać, wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Wyszlo nowe energy vol.8 POzdro edit: Ma ktos album Armin'a Van Buuren Shivers?? nie mp3 tylko caly album?? Bardzo bym prosil Thx z gory. POzdro Edytowane 7 Października 2005 przez To_MeKs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ps: jakby ktos mial problemy z sciagnieciem to mowicie wrzuce na megaupload. U mnie ni cholery nie idzie, ściągają się jakieś badziewia po 10 kb. To_MeKs jakbyś mógł to wrzuć ASOT'a 217 na megaupload, będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) U mnie ni cholery nie idzie, ściągają się jakieś badziewia po 10 kb. To_MeKs jakbyś mógł to wrzuć ASOT'a 217 na megaupload, będę wdzięczny. 1688673[/snapback] ASOT 217 part 1 ASOT 217 part 2 ASOT 217 part 3 ASOT 217 part 4 ASOT 217 part 5 Bezposrednie linki POzdro img=http://img100.imageshack.us/img100/2535/16kt1.th.jpg Nalezy wcisnac ten link co na focie i powinno isc. Edytowane 8 Października 2005 przez To_MeKs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Byloby niezmiernie milo gdybys podal haslo do tego asota w 5 czesciach, poniewaz google nie chce wspolpracowac ze mna w tej sprawie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Teraz idzie!!! Dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 edit: ASOT takze a HASŁO zeby rozpakowac "addicted2music.net" Było podane kilka postów wyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Przepraszam, nie zorientowalem sie ze to chodzi... Dzieki olgierd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Polecam ta stronke same LiveSety POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Poszukuje utowru NU LIMITS projektu WET FINGERS gra tam adamus i ktoś jeszcze chodzi mi o tą piosenke w której została użyta czołówka z programu 5 10 15 szukałem i nie moge znaleść a usłyszałem tego seta w radiu BIS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Swietny kawalek Mac Van Punch feat. Paul Van Dyk - I Dream About You mi sie bardzo podoba!! POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ale ludziska :) dorwałem sie do kompa ;) Musze nadrobic dwutygodniowe zaległosci ale armina sobie nowego 217 juz sciagnolem :D super :) ale widac ze zaczal grac trohe innaczej taka bardziej hmmm.....zimna muzyke nie wiem jak to nazwac...ale mniejsza z tym Mac van Punch...to juz stare jest ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 http://rapidshare.de/files/6221642/The_dig...lectra.mp3.html cos dla koneserow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ale mniejsza z tym Mac van Punch...to juz stare jest ! Moze i stare ale swietne!! kazdy ma inny gust wiec... POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...