narcyz Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 www.zehir.net na tamtym forum trzeba sie zarejstorwac. Plusem jest, ze wiekszosc linkow podawana jest do http, ale minusem jest ze sa to serwery typu: megaupload czy rapidshare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 napisz tutaj po angielsku co mam powiedziec i wysle do niego PM 1729529[/snapback] yyy ale on jest chyba polakiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 qbass, pisz do niego na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Poszukuje nazw dobrych kawałków housowych :) Tak wiem że moge sobie poprzez google poszukać ale chodzi mi o takie kawałki które się wam podobają albo takie kawałki które są mało popularne ale się wam podobają :) Żeby nie zaśmiecać forum posze na mejla albo pw :) siwy_bos@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 maros on tutaj juz nie zaglada ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ale i tak dostałby powiadomienie via e-mail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Hyh, znacie moze wiecej kawalkow w stylu Hybrid - Finished Symphony? Mam taki humor ze tylko takich kawalkow mam ochote sluchac narazie :) THNX 4 ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Dużo utworów z dyskografii hybrid'a jest w takim stylu, jest masa ciekawych remix'ów wystarczy tylko poszukać. Moje ulubione : Albion - Air 2000 (Hybrid's Supersonic Remix) BT And Hybrid - Running Down The Way Up (Original Mix) Carl Cox - Phuture 2000 (Hybrid Remix) Chris Coco - Albatross (Hybrid Remix) Conjure One Feat. Sinead O'Connor - Tears From The Moon (Hybrid's Twisted On The Terrace Mix) !!!! [iMO remix Tiesto tego kawałka może się schować przy remix'ie Hybrid'a] Energy 52 - Cafe Del Mar'98 (Hybrid's Time Traveler Remix) Future Sound Of London - Papua New Guinea (Hybrid Remix) Grayarea Feat. Eric Shepard - Gravity (Hybrid Remix) Musique And U2 - New Years Dub (Hybrid Mix) Radiohead - Everythings In Its Right Place (Hybrid Remix) Sarah McLachlan - Fear (Hybrid's Super Collider Mix) Vernon's Wonderland - Vernon's Wonderland (Hybrid Mix) a dyskografia jest imponująca : http://www.discogs.com/artist/Hybrid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Dzisiaj wybadałem ten TT, i rejestracja zamknięta :( Znacie jakieś inne strony z jakich można brać muzyke Trance'ową 1729803[/snapback] musisz dorwac jakiegos power usera, taki power user moze ci dac invite na stronke i bedziesz mogl sie zalogowac. niebawem o ile sie nie myle satoshie bedzie mial powera ;) wiec moze on a jak nie to szukaj innych stron... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 a jakie trzeba mieć share ratio żeby być power user'em ?? kiedyś dostałem jakiegoś PW, że jestem power user ale to dawno temu było :) od tamtego czasu ratio troche mi poleciało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 WITAM Ostatnio słuchając 01 - va - deep dance 101.5 zapodobał mi się jeden kawałek. Czy może ktoś to słyszała albo zna tytuł. BARDZO PROSZĘ O POMOC. Z góry THX. Oto link do fragmentu. http://rapidshare.de/files/7142116/ITALO_DISCO.mp3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Po przesłuchaniu najnowszego GDJB Markusa powiem jedno : nuuuda. Gorzej nawet niż ostatnie ASOTy :/ A teraz nowy, początek również nudny :/ [ a może ja taki wybredny? ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 nie tylko Tobie się tak wydaje. Kiedyś Markus był dla mnie "bogiem" jeśli chodzi o progresywne tematy. Gdy audycja leciała jeszcze w radyjku Party 93.1 potrafiłem przed 6 rano wstać żeby słuchać i nagrywać livestream, a teraz....szkoda gadać....tylko nie wiem czy to Markus czy z muzyką jest coś nie tak ??? ostatnio nie mogę znaleźć nic interesującego...generalnie wziąłem się za słuchanie staroci takich jak np. z mojego TOP 10, który jest pare postów wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jak narazie to dla mnie jednym z lepszych setów to Paul_Van_Dyk-Live_at_Cream_Amnesia_Ibiza-08-16-02, choć nie pogardzę także starym ASOTem, np. 189 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) a ja od rana katuje DJ Tiesto Live @ Dutch Dimension Solo Tour Holland 02-02-2002 Edytowane 4 Listopada 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 http://rapidshare.de/files/7176227/aaa.mp3.html no powiecie mi kto taka piekna wstawke moze zrobic jak nie tiesto?? I feel wonderfull Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 1736717[/snapback] to nie jest miksowane na żywo...na początku też myślałem, że to sampel ale to jest numer, który został wydany normalnie na vinylu Cosmic Gate Feat. Jan Johnston - I Feel Wonderful ---> http://www.juno.co.uk/products/196341-01.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nie mozliwe:) odrazu po i feel wonderul wchodzi omnia poprostu vocal z cosmica wlozyl przed a1-jesselyn_-_omnia_(tech-trance_mix)-twc co dalo zabojcze polaczenie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ok sorry to źle Ciebie zrozumiałem...moja wina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 http://rapidshare.de/files/7201600/01_dj_t...4choon.mp3.html trzymajcie caly set:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Jakie według was są najlepsze składanki Trance ?? (podajcei tytuły płyt) THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 1737900[/snapback]Jasny gwint! Wymiata. Szczególnie końcówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jakie według was są najlepsze składanki Trance ?? (podajcei tytuły płyt) THX 1 stronę postu cofnij się a ujrzysz listę szamana :) P.S>Zajebisty ten set ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) @satoshie jeśli chodzi o Markusa Schulza to wydaje mi się że to wina muzy. Wiem, że lubisz posłuchać progressive trance. Których wykonawców mógłbyś mi zaproponować na dzień dzisiejszy? Wie ktoś z Was dlaczego nie działa strona techno.pl ? Chodzi mi głównie o forum, szkoda tych wszystkich linków :-| Edytowane 6 Listopada 2005 przez Comandos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Czy może ktoś podać linka na ASOT'a 221, najlepiej żeby set był w jednym kawałku, o ile macie oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) @Comandos - hmmm powiem Ci szczerze, ze ostatnio nie mam zbytnio wolnego czasu na przeszukiwanie net'u w poszukiwaniu czegoś świeżego. Nie pamietam kiedy ostatnio wpadło mi coś rewelacyjnego z progressive trancu....hmmm.....chociaz pare dni temu gość z Londynu z którym rozmawiam na soul seek'u powiedział mi żebym przeszukał net w poszukiwaniu gościa Snake Sedrick'a. W sumie ciężko teraz umieścić to w jakiś konkretnych kategoriach, gdyż wiadomo jak jest z muzyką, style się mieszają itd. Na dzień dzisiejszy moi ulubieńcy to właśnie Snake Sedrick i Moshic, którego poczynania śledze już od wielu lat. Obydwoje zarówno jako producenci i dj'e są niesamowici. Jest to coś w klimatach progressive, tribal i trance. Fakt Snake'a narazie niewiele słyszałem ale dwa sety, które udało mi się znaleźć i pare produkcji mówią mi, że jest to ktoś, kogo twórczością można się zainteresować. na bierząco śledze poczynania Hernana Cattaneo i John Digweed'a, ale to klimaty bardziej tribal'owe....z trance, który mi się podobał, czyli taki jak grał np. Tiesto 3 lata temu ciężko, albo ja nie potrafie na nic takiego trafić :( Edytowane 7 Listopada 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 posluchaj sobie nowych setow tiesto:) sa bardzo dobre:) juz sie nie moge doczekac jego wystepu na zywo we wroclawiu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Tylko, że Tiesto raczej 'progressive trance' nie gra ...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) no panowie koncert tiesto zbliza sie wielkimi krokami ;-) koncert bedzie mega masakra.... tylko nie wiem czy wytrzymam cala noc bo line up bedzie super a godziny grania to prawie 12h \o/ Scena główna / Main stage: 18.00 - 19.00 Mark Sound 19.00 - 20.30 Thorn 20.30 - 22.00 Michael Burian 22.00 - 23.30 Angelo Mike 23.30 - 01.00 Le Blanc 01.00 - 04.00 Tiësto 04.00 - 05.30 Lucca 05.30 - 06.30 Marasmus Scena house / progressive / House / progressive stage: 18.00 - 20.00 Neevaluated 20.00 - 22.00 Cube 22.00 - 00.00 Bartek Sztokinger 00.00 - 02.00 Sonorous 02.00 - 04.00 Trava 04.00 - 06.00 Peter Pain @satoshie : ratio to trzeba miec powyzej 1.05 na power usera Edytowane 7 Listopada 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 polecam nowy epizod Oslo Nights dostepny od paru dni na djmixes2k , imho bardzo ciekawy- szczegolnie set Likwit'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...