Gość Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 czytalem recke na ftb.pl z koncertu ja [ciach!]le nawet redaktorzy nie wiedza co to jest trance i te stwierdzenie "dzieci tiesto" buahahahha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 ten z filmiku co tak wymaciach!e butelkami to chyba o mało nie przedawkował tablet :lol2: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ten z filmiku co tak wymaciach!e butelkami to chyba o mało nie przedawkował tablet :lol2: :mur:dokladnie o tym samym pomyslalem jak go zobaczylem ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Szukam tego kawałka BBY - Habby (randy katana remix) może posiada ktoś bo kawałek nieźle ciśnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Tiesto - Live at Duplex Prague 20-11-2005 stwierdzam ze Czesi wyprzedzaja nas w guscie muzycznym o 1000 lat swietlnych SUPER SET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Tiesto - Live at Duplex Prague 20-11-2005 stwierdzam ze Czesi wyprzedzaja nas w guscie muzycznym o 1000 lat swietlnych SUPER SET właśnie to ściągam....mam pytanko....jak z jakością nagrania ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 b. dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) teraz z innej beczki A co sodzicie o Bob Sinclar - Love Generation? Edytowane 3 Grudnia 2005 przez ^KapitaN^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 ma ktos power usera na trancetraffic bo chcialbym sie wreszcie zarejestrowac lub czy mogby ktos zadzialac w tej sprawie ? :) piratez hm...moze bys to jakiegos power usera cos skrobnął co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) ja nie mam qbass:) wlasnie slucham dj_tiesto_in_concert-idandt_radio-revox pierwszy in concert z 2003 roku cala esencja tiesto w nim zawarta nawet adagio for string i traffic ktore wtedy pierwszy raz pokazal inaczej brzmia:) ostatni dobry rok dla tej muzyki dodam tylko ze set ma 6h i ani razu nie nudzi Edytowane 5 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) panowie, jako ze robie imprezke sylwestrowa dla malego grona, ale... muzyka musi grac, muzyka do zabawy, licze na pomoc w kompletowaniu playlisty ;> najbardziej interesuja mnie jakies pojechane mixy popowych kawalkow (nie wszyscy trawia trance) np Grayarea vs Queen - We Will Rock One For The Road (Gabriel & Dresden Remix) TBA - S.O.S. akurat oba kawalki sa na ASOT 206 ;p z gory dzieki za pomoc Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 03 - Madonna - Hung Up [stewart Price Vocal Mix] mi sie ten podoba:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 hmmm pop....hmmm.....wiem :) Justin Timberlake - Rock Your Body (Sander Kleinenberg's Just In The Club Mix) ewentualnie Justin Timberlake - Rock Your Body (Sander Kleinenberg's Dub) ewentualnie Justin Timberlake - Rock Your Body (Paul Oakenfold Remix) zależy kto co lubi :) pozatym : Madonna - Die Another Day (Deepsky Mix) Madonna - Hollywood (Paul Oakenfold 12 Inch Vocal Mix) Jennifer Lopez - Waiting For Tonight (Hex Hector Trance Mix) !! naprawde świetny remix !! jak coś mi się jescze przypomni do dopisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a mix nirvany co armin go zagral na sensation ? :-) o ile sie nie myle to to: Nirvana - Smells Like Teen Spirit (BK Bootleg) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 najbardziej interesuja mnie jakies pojechane mixy popowych kawalkow (nie wszyscy trawia trance) a mix nirvany co armin go zagral na sensation ? :-) o ile sie nie myle to to: Nirvana - Smells Like Teen Spirit (BK Bootleg) ale on chciał remix'y popowych kawałków, a nirvana to raczej nie pop tylko grunge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ale ujdzie, mi chodzi o pop-ularne kawalki :D Madonna-Die_Another_Day__Tiesto_Remix ten jest niezly ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Czy ktoś z Was ma drugą płytę Sasha - Ibiza - Global Underground 013. Swietny kawałek muzy wydany w '99, na dwóch płytach, jednak od dość dawna nie mogę znaleźć drugiej płyty. Mile widziane jakieś namiary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Piratez ale moglbys napisac do jakiegos powe user-a zeby mi odblokowal rejestracje ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Tiesto Live @ Heineken Music Hall 03-12-05 mniaaaaaaaaaaaaaaam qbass: zagadaj do mnie na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Tiesto Live @ Heineken Music Hall 03-12-05 mniaaaaaaaaaaaaaaam qbass: zagadaj do mnie na gg juz ci przeszlo :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 posluchaj tego seta to zobaczysz dlaczego mi przeszlo:> tiesto gra ciach!owo tylko w polsce a zwiazane to jest tylko z tym ze gra pod polakow:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Jonas_Steur-Intuition_Radio_049-LINE-12-07-2005-TT polecam B) doszły mnie słuchy, że na początku roku - styczeń/luty ma zagościć w Bielsku Białej Arminek nasz kochany :> Nie jest to jeszcze 100% pewne, ale wszystko narazie układa sie po dobrej myśli B) Edytowane 8 Grudnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 @piratez - skad masz ten set? @satoshie - masz moze wszystkie albumy/kawalki z TT ktore byly w BEZSTRATNEJ JAKOSCI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 @sector - nie mam wszystkiego co wyszło w FLAC lub APE na trancetraffic, limit w neostradzie :( . Napisz co Ci interesuje to będzie łatwiej :) może uda mi się pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) http://themixingbowl.org/ Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 http://themixingbowl.org/ bardzo dobra strona !! Wiele essential mix'ów, hernan cataneo - resident from london, kiss 100 fm john digweed'a i wiele wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 W Bielsku ma byc Armin Van Buuren ? To 30km od mojego domu. Pewnie Klimat albo SilverClub bedzie brany pod uwage. Ja moge kogos przenocowac :P Jak przyjedzie autkiem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 nie mozliwe armina muza wogole nie trafia w polskie gusta;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 nie mozliwe armina muza wogole nie trafia w polskie gusta;] no zgadzam sie ;-) tez nie wierze za bardzo @satoshie - sorx ze tak dlugo ale pomysle co by mnie interesowalo i dam ci znac ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Poszukuje Rank 1 - Many Miles Too Sun ma ktos moze na hd ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...