qbass Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ma ktos namiary na stronki z setami ?? glownie chodzi mi o torrent :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Niewiem czy to celowe z Twojej strony, ale przyznam że jak na mój gust jest to coś w stylu ASOT'a. Więc całkiem niezłe ;] Chociaż imho skorzystałeś z troche zbyt znanych/rozpowszechnionych kawałków. W każdym razie GJ! PS. Sama końcówka troche kiepska- monotonna. poprostu taką muzyke głownie gram i takiej glownie slucham. A jesli chodzi o znane kawalki to poprostu armin i inni maja je pare miesiecy przed releasem i dlatego wydaja sie byc ograne. (choc umiescilem tez kilka starszych :wink: - w koncu nie chodzi o to zeby grac same nowosci, wole misz-masz) Dzieki za opinie. Pozdro. Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 ma ktos namiary na stronki z setami ?? glownie chodzi mi o torrent :) http://themixingbowl.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 http://www.wixiarze.info/mx/video/sunrise_...naku.rwiacz.avi PS. usunac kropka z magicznego slowa ;> :mur: Cos niechce sie sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 mam prosbe powiedzcie mi gdzie mam znalezc te 2 sety? Paul Oakenfold - Live @ creamfields buenos aires - nov. 12, 2005 oraz Tiesto-@ Trance Energy 2000 nigdzie tego nie moge dorwac, a kompletuje muze na dzisiaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tiesto-@ Trance Energy 2000Genialny set. Jednak w tej chwili nie bardzo mogę Ci go uploadować. Ale po nowym roku sądzę, że by się dało :P Możecie się wypowiedzieć nt. Juno Reactor? Podobno całkiem fajna muzyka. Lubie goa/psy-trance, jednak z tym zespołem się nigdy nie spotkałem. Chyba dwa najbardziej znane z tego gatunku to Astral Projection i Infected Mushroom, więc do którego bardziej pdobne jest Juno Reactor? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) mi to trzeba na dzisiejszy wieczor :P jak mozesz to wklej tu pelna nazwe pliku i rozmiar z gory THX ;) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tiesto-@ Trance Energy 2000 (full mix)(1).mp3 - taka nazwa widnieje u mnie. Rozmiar: 112 MB (bajtów: 117 739 538) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) a cos fajnego z wokalami polecicie? wiem ze mecze ale zabralem sie za to w ostatniej chwili Edytowane 31 Grudnia 2005 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 na dc albo emule napewno znajdziesz te sety:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Andain- Beautiful Things ;] Jakoś nieszczególnie lubie kawałki z wokalami, właściwie to jest jeden z niewielu jaki mi przypadł do gustu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Paul Oakenfold - Live @ creamfields buenos aires - nov. 12, 2005 oraz tutaj -> KLIK 1 albo ewentualnie -> KLIK 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) no panowie dzisiaj zaczolem sluchac sobie kolejny raz dvd'ka ktorego mi nagral piratez :D (thx! "-zabieraj ta reke" Š piratez :lol: ) i musze powiedziec ze znalazlem boski set !! Paul_Oakenfold_-_Essential_Mix_06-25-99 Rozmiar: 117 995 648 niby rok 99 ale jaka muzyka, ło matko. jesli ktos tego nie slyszal to bardzo polecam, sciagac sciagac i potem sluchac ! btw. szesliwego nowego roku panowie ;] Edytowane 31 Grudnia 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Paul_Oakenfold_-_Essential_Mix_07-25-99_hottrance_com Rozmiar: 117993600 bytes I teraz nasuwa się pytanie, czy to jest to samo ;] Bo również sądze, że set jest abrdzo dobry, a jeśli mówimy o innych, to przecież szczegół ;] Czemu jak wczoraj dosiadłem się do komputera z muzyką, to nikomu się nie podobało. Czy trance, to naprawde jakiś wypaczony gatunek? :-| Krew mnie zalewa, jak widze że ludzie bawią się przy disco polo, z któego notabene na codzień się śmieją! edit Co dostane za to że jako pierwszy wpisałem się w nowym roku? :D Macie może znajomego popwer usera na tt? Konto by mi się tam przydało ;] Oczywiście, to tak w ramach nagrody :P Edytowane 1 Stycznia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubabuba Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Macie może znajomego popwer usera na tt? Konto by mi się tam przydało ;] Oczywiście, to tak w ramach nagrody :P Nie wiem czemu ale, coś te TT dziwnie nalicza <_< PU = Ratio powyżej 3 i zero zaproszeń :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 @narcyz - ty mi nawet nic nie mow o disco polo, kumple co z nimi mieszkam to tez glowa mala. niby obaj sluchaja hip hopu a jak przyjdzie co do czego to nagle 2gb na dysku disco polo z ktorego sie "niby" smieja. czasem jak popijemy to napierda** na caly regulator "... chlop z mazur" czy inne gowno typu "...a łaga łaga łaga cziki ta" :C co do tranceu to prawda jest to co ktos kiedys napisal i to co mowil piratez jak wracalismy z tiesto. trance to byl zaj*b*sty kilka lat temu teraz to juz tylko selekcjonowane kawali a co dopiero sety. Mnie na cale szczescie jeszcze jaraja sety grane przez tiesto, natomiast nie trawie jakos PVD ( :( ) chyba zszedlem z tematu troche, hehe :D co do setu oakenfolda to hm.... w moim jest np. jakis kawalek gdzie babka spiewa -nothing is real but the girl (?), nothing is real but me ...... potem jest jeszcze jakis fajny remix Jan Johnston - Skydive (pierwsze slysze ale wypas) no i potem caly czas lajtowa muzyczka :D, ale to pewnie nic ci nie mowi hehhe :D a propo powerusera to chyba musisz czekac az satoshie sie zalapie bo z tego co pamietam to nie wiele mu brakuje :) chociaz dawno nie patrzylem, ale zawsze trzyma sie ok Ratio 1.0 a power jest od R 1.05 ;] @hubabuba222 - zaproszenia maja chyba uzytkownicy od powerusera w zwyz! ale moge sie mylic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Hello ;] Szukam tracklisty do: Matush - Lovely Summer Może byc ze słuchu, albo konkretna, w TXT. Z góry thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) a propo powerusera to chyba musisz czekac az satoshie sie zalapie bo z tego co pamietam to nie wiele mu brakuje :) chociaz dawno nie patrzylem, ale zawsze trzyma sie ok Ratio 1.0 a power jest od R 1.05 ;] @hubabuba222 - zaproszenia maja chyba uzytkownicy od powerusera w zwyz! ale moge sie mylic :) ja już mam status Power User niestety invitek nie dostałem :( czytałem w FAQ na TT, że invitki są przyznawane przez Zdrux'a, więc nie jest powiedziane, że jako power user musze je dostac, a szkoda, bo tez mam kilka osób, ktore by chciały tam konto EDIT : co do setu to mówicie o Paul Oakenfold - Live at Home at Space, Ibiza (1999-07-25) Essential Mix World Tour 1999 on Radio 1 co do setu oakenfolda to hm.... w moim jest np. jakis kawalek gdzie babka spiewa -nothing is real but the girl (?), nothing is real but me ...... Blondie - Nothing Is Real But The Girl (Danny Tenaglia Mix) potem jest jeszcze jakis fajny remix Jan Johnston - Skydive (pierwsze slysze ale wypas) no i potem caly czas lajtowa muzyczka :D, ale to pewnie nic ci nie mowi hehhe :D IMO jeden z lepszych remix'ów a jest to Freefall feat. Jan Johnson - Skydive (Mara Remix) Edytowane 2 Stycznia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 dzeki satoshie - zassam se tego remixa imo to jest najlepszy remix skydive ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubabuba Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ja już mam status Power User niestety invitek nie dostałem :( czytałem w FAQ na TT, że invitki są przyznawane przez Zdrux'a, więc nie jest powiedziane, że jako power user musze je dostac, a szkoda, bo tez mam kilka osób, ktore by chciały tam konto Totalny bezsens, z tymi przyznawanymi zaproszeniami...gdzieś na forum TT pisał rammah, że niby - po jakimś tam poziomie włącza się nowy level, w którym to można otrzymac owe zaproszenia. Czy mi się wydaje, czy na TT zapanowała ostatnio cisza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 http://rapidshare.de/files/10375315/101-dj...ey-snd.mp3.html wlasnie znalazlem na dysku jakas niesamowita wersje magika podobno specialna dla UK zobaczcie, srodek jest zupelnie inny geniusz tiesto poprostu geniusz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) ja widziałem trzy różne wersje magik journey na brytyjskiej edycji - 9:54 na francuskiej - 11:05 i na pierwszej płycie jaką wogole dopadłem (było to promotional copy of tiesto - in my memory) - 8:35 każda z tych wersji w jakimś stopniu się różniła od pozostałych @Hubabuba222 : w jakim sensie panuje cisza na TT ??? Edytowane 4 Stycznia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam mam do was pytanie.Macie moze secik Marco Remusa@Manu Kenton Birthday z 04-05-2005 a dokladnie chodzi mi o tytul piosenki ktora sie zaczyna w 20min40sek (20:40)jesli macie tego secika i znacie ta mp3 to prosilbym o tytul.Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 o kurczaki,ale tu mozna wiedzy nabyc od was. satoshie widze jest maniakiem i wie wszystko. jas van houten i mark norman w glosnikach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ...satoshie widze jest maniakiem.... zgadza się :) zapalonym maniakiem od wielu lat :) ...i wie wszystko... no bez przesady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 nie powiem ja tez duzo slucham, a przynajmniej probuje tego co dobre. dopoki nie mialem neta bylo ciezko, bo pozostawalo radio "cudowne" planeta fm i plytki z mp3 od ludzi, ale teraz sam sobie sciagam co mi sie podoba. lubie trance, bo to jest to, a house fajnie chilluje glowke i fajnie sie tanczy w jego rytmy. mam tylko wieczny problem z byciem na biezaco, bo nie wiem skad czerpac newsy o nowych produkcjach. czy sciagacie najnowsze utwory, bo emule nie bardzo moze znalezc. shareaza? inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Moze bylby ktos zainteresowany moim wlasnym trance mixem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 bartearab wrzuc gdzies na serwa to poslucham. moj byl na ftb forum,ale juz nie dziala link. jak ktos bedzie zainteresowany moim amatorskim graniem to napiszcie, wrzuce gdzies jakiegos secika. tylko na sprzet mnie nie stac, ale juz w tym roku kupie sobie mikser :) numark dxm 06. zakochalem sie w nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja z chęcią posłucham waszych set'ów. jeśli można to trackliste bym prosił no i sety na jakiś serwerek wrzucić albo na jakiś megaupload albo coś w tym rodzaju.. @Souler : cieżko być na bierząco, zwłaszcza od dwóch lub trzech lat, jest internet, komputery, dużo osób robi muzyke w domowym zaciszu, i są to naprawde ciekawe produkcje, tak samo jak wspaniałe pełne życia sety, które niby ktoś tam nagra dla siebie do słuchania w domu albo do samochodu. Jest tego pełno, nie sposób tego wszystkiego ogarnąć... ...ja staram się być w miarę na bierząco jeśli chodzi o trance, house, progressive i tribal ale momentami brakuje czasu, a jeszcze jak wpadnie mi w łapy jakiś dobry drum'n'bass to też nie pogardze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 OK panowie :) mam pomysł :) nich kazdy wrzuci strony (ftp,forum) skad mozna sciagnac muze ! ALe jedna uwaga 0 torrentow! No moga byc i torrenty ale zaznaczcie ze to strona z torrentami, Oto garsc stronek odemnie www.djmixes.net/forum www.djmixes2k.com www.hottrance.com www.zehir.net/forum www.crystalclouds.com www.ump3.de/board www.globalclubbing.ru www.ukta.tk www.asot.be Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...