Souler Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 prosze - link do mojego lajtowego, amatorskiego secika, krociutkie takie sobie, ale jest. http://www.megaupload.com/?d=18F517WB :D mozecie oceniac, choc nie ma za bardzo czego. dobrze wiem jakie bledy robie no i na kompie to se mozna... tracklista: fisherspooner - never... ernesto vs. bastian - dark side... (dogzilla) oceanlab - clear blue water (ferry corsten) alt + f4 - alt + f4 bart cleasen - playmo (2nd snd) roy gates - how deep (john marks) marcel woods - cherry blossom pisane z pamieci :) nagrywane na trzezwo, ale na lekkim gazie gra sie lepiej :lol: sprawdzone - sylwek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 OK panowie :) mam pomysł :) nich kazdy wrzuci strony (ftp,forum) skad mozna sciagnac muze ! ALe jedna uwaga 0 torrentow! No moga byc i torrenty ale zaznaczcie ze to strona z torrentami, Oto garsc stronek odemnie www.djmixes.net/forum www.djmixes2k.com www.hottrance.com www.zehir.net/forum www.crystalclouds.com www.ump3.de/board www.globalclubbing.ru www.ukta.tk www.asot.be hmmm ja ostatnio tylko TT i themixingbowl.org czyli same torrent'y :( nawet na djmixes ostatnio nie zaglądałem....ale jutro poszukam w zakładkach jakiś ciekawych stronek, może coś jeszcze się wykopie działającego, ze świeża muzyką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no przydalo by sie :) bo tu mam torenty poblokowane ;/ i jedynie jak zajede do domu to sobie troche posciagam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubabuba Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 hmmm ja ostatnio tylko TT i themixingbowl.org czyli same torrent'y :( nawet na djmixes ostatnio nie zaglądałem....ale jutro poszukam w zakładkach jakiś ciekawych stronek, może coś jeszcze się wykopie działającego, ze świeża muzyką :) +1 Tylko TT i TMB, na dj mixes nic się w sumie nie dzieje, po za dodawaniem bez przerwy tych samych MultiPack-ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no ot moze ktos mi wytlumaczyc jak krowie na miedzy jak zrobic zeby dzialaly mi torrenty ?? bo wiem ze sie w jakis sposob to zrobic ale jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) działały ?? może troche precyzyjniej ?? w czym problem ?? Edytowane 10 Stycznia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 haha widze ze ktos sciagnal juz mojego secika, ale opinii zadnej nie napisal :( ludzie no zbesztajcie mnie chociaz, to bede mial motywacje. jak pochwalicie to jeszcze wieksza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 ja nie moglem siciagnac bo limit przekroczylem ;/ jutro sproboje zasssac satoshie : nie dzialaly ale mzome przez proxy sie da ale nie wiem o co dolkadnie w tym chodzi i jak mam to uruchomoc ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a jakiego klienta używasz do ściągania torrent'ów i jakie daje komunikaty, może porty, może co innego, a może pójdzie przez proxy....ciężko powiedzieć...jak coś to napisz coś więcej będziemy myśleć wspólnie co z tym fantem zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 azureus nie laczy sie z nikim , mam poblokowane porty i msuze w jakis inny sposob sie probowac polaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 probowales w azureusie dac port 80 ? na sciaganie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Czy na TT kiedyś odblokują rejestracje??? Czaje się już od grudnia a tam zawsze Sorry, signups are closed ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubabuba Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Czy na TT kiedyś odblokują rejestracje??? Czaje się już od grudnia a tam zawsze Sorry, signups are closed ;) w sumie tradycja, gdyby tam panowały takie zasady jak na większości stronach z ratio, to mógłbym zaoferować 5 zaproszeń, ale zdrux jest tak inteligentnym człowiekiem, że wpadł na pomysł indywidualnego przydzielania invit-ów. Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Hubabuba222 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mark Spoon nie zyje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Czy na TT kiedyś odblokują rejestracje??? Czaje się już od grudnia a tam zawsze Sorry, signups are closed ;)byc moze jak kogos zbanuje i usuna jego konto to sie bedzie jakies wolne miejsce ale kto wie jak to do konca jest ;- ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 z tego co czytałem na forum i w FAQ to nieaktywne konta są na bierząco (chyba co dwa tygodnie) usuwane, ale trafić wolne miejsce graniczy chyba z cudem :) Każdy zarejestrowany niech dba o ratio, bo ciężko takiego drugiego serwisu szukać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 szkoda goscia. mlody byl i jeszcze wiele fajnych rzeczy by stworzyl. trafil do krainy wiecznego trance'u amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Rest In Peace Mark.... 41 lat ....ehhhhhh.....brak mi słów..... w głośnikach Jam & Spoon - Odyssey To Anyoona..... [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 z tego co czytałem na forum i w FAQ to nieaktywne konta są na bierząco (chyba co dwa tygodnie) usuwane, ale trafić wolne miejsce graniczy chyba z cudem :) Każdy zarejestrowany niech dba o ratio, bo ciężko takiego drugiego serwisu szukać :)wiesz, ale nie jest to niemozliwe ! ja kiedys sie tak zalapalem sie na konto na filelist czy fileshare akurat zostalo 1 wolne moejsce. fakt ze czekalem 2tyg ale udalo mi sie ;-) zawsze mozna pomeczyc zdruxa :D moze zmieknie mu rura :D o ile sie nie myle to zdrux@trancetraffic.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 no nie wiem czy męczenie coś da Why can't my friend become a member? There is a limit of 8000 users. When that number is reached we stop accepting new members. Accounts inactive for more than 42 days are automatically deleted, so keep trying. (There is no reservation or queuing system, don't ask for that.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 czyli kiedy teraz bedzie usowani kont? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) na bierząco....nieaktywne konta są usuwane co 42 dni, a reszta pewnie od razu jak bana za ratio dostanie, albo za jakieś inne przewinienia...przynajmniej tak mi się wydaje....najlepiej uderzyć do źródła czyli Zdrux'a....jak dobrze pamietam Zdrux na Tweaku ma chyba konto Edytowane 13 Stycznia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://rapidshare.de/files/10996895/1.mp3.html set kumpla robiony na traktorze jak dla mnie bardzo dobrze mu wyszedl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 piratez no bardzo dobrze. lepiej niż wielu młodym dj'om grajacym juz w dyskotekach. przejscia niezauwazalne. tylko muzyczka taka spokojna,ale to juz rzecz gustu. wielki + dla goscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 moj nowy secik. http://fmt.com.pl/viewtopic.php?p=85633&si...0a9d6a791#85633 ps. Piratez, secik kolegi nawert fajny ale przejscia sa tzw. 1-sekundowki. I dlatego mi sie pod tym wzygledem nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 neon69 marudzisz. twojego tez sluchalem i jest very very impressive. dobry dobor utworow. kufa ja chce mikser!! wtedy zagosci house music tutaj i mocniejszy trance :) fajnie gracie, oby tak dalej. tylko zagrajcie cos żywszego, energy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ...przejscia niezauwazalne... ps. Piratez, secik kolegi nawert fajny ale przejscia sa tzw. 1-sekundowki. I dlatego mi sie pod tym wzygledem nie podoba. Właśnie skończyłem słuchać, dobór kawałków ok, nie ma tam niewiadomo jakich niespodzianek, ale wszystko fajnie i kliamtycznie, ale tego mix'owania to nie da się wytrzymać, koledzy u góry już wszystko powiedzieli na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Armin w Bielsku w lutym! W grę wchodzi kilka dat. Nie wiadomo jeszcze dokładnie w której z 3 "renomowanych" dyskotek się pojawi, ale będzie na pewno Informacja potwierdzona i w 100% pewna, więcej info wkrótce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzusia Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 no no jakich zdolnych Dj-ów tutaj mamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Armin w Bielsku w lutym! W grę wchodzi kilka dat. Nie wiadomo jeszcze dokładnie w której z 3 "renomowanych" dyskotek się pojawi, ale będzie na pewno Informacja potwierdzona i w 100% pewna, więcej info wkrótce :) nie chce mi sie wierzyc:) jeszcze w miescie gdzie nigdy nie odbywaly sie takie imprezy hmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...