Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

Na The Mixing Bowl mam 2,90, ale ostatnio coraz rzadziej tam jestem...co do TT to mam ratio 1,24 ale momentami jest ciężko trzymać ratio na poziomie....

...co do TT to nic nie poradzimy, duży serwis, dużo ludzi zarejestrowanych ze świetnymi broadbandami, a upload w polskich łączach szerokopasmowych kuleje....dobrze, że jestem tym szczęśliwcem, który ma upload 512 w neo 6mbit'ów :)

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio upnelem 5 giga przez noc.. co troche podnioslo moje ratio do 0,462 :P .. ale juz jest 100Gb sciagnietych danych wiec troche ciezko z tym. dobrze ze mam uploadna poziomie 120-170kb\s w akademcu ;] aha ratio na dvd sashy zrobilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wam tez ciezko ratio odbudowac na TT??

jakis kiepski tracker tam jest:/ na The Mixing Bowl juz prawie 1.0 mam.....

Małymi krokami do przodu, ale to prawda że dość trudno odbudować ratio.

Jak otrzymałem konto, to było dośc kiepsko. Żeby zacząć naprawiać ratio trzeba było coś ściągnąć, więc w pewnym momencie było poniżej 0.180, a teraz powoli powoli i jest 0,433.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.Jesli mialby ktos jedno zaproszenie na trancetraffic byłbym bardzo wdzieczny jakby podesłał na lacostaa@tlen.pl.Miałem tam kiedyś konto ale starzy skasowali mi neta na pare miechów i skasowali konto.Co moge dac w zamian ,moge podzielić sie muza mam kupe trance troche starszego,ale same perełko lub jakoś inaczej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej z czystej ciekawosci ile bylo magikow by tieso ? bo mam 8 ale to za ni podobne to tiesto :?

a które są niepodobne do Tiesto ?????

Magik'ów było 7, 8 to fake....Tiesto w wywiadzie powiedział, że skończy na 7-ce serie Magik, jednak po pokazaniu się na sieci 8 wiele osób twierdziło, że jest to jakieś promo i że to napewno Tiesto.... ja myśle, ze to napewno nie Tiesto....

Witam wszystkich.Jesli mialby ktos jedno zaproszenie na trancetraffic byłbym bardzo wdzieczny jakby podesłał na lacostaa@tlen.pl.Miałem tam kiedyś konto ale starzy skasowali mi neta na pare miechów i skasowali konto.Co moge dac w zamian ,moge podzielić sie muza mam kupe trance troche starszego,ale same perełko lub jakoś inaczej :lol:

Początkujący uczestnik				 Grupa: UżytkownikDołączył: Dzisiaj, 20:46

:lol2: :lol2: :lol2: rozbawiłeś mnie....

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O O = takie duże oczy zrobiłem :lol2: :lol2:

btw. Qbass dostałeś Invite na m-eila ? ;]

Edytowane przez Seentag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczcie info na stronie głównej TT odnośnie tego co będzie się działo od poniedziałku przez tydzień czasu...ma to związek z naszą ostatnią dyskusją na temat TT.....

jak dla mnie przez cały czas powinien być system na zasadzie podwojonego uploadu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że przez tydzień nie będą obniżali ratio :) Szczególnie z uwagi na to, że będzie trzeba zasysać sety z dzisiejszego Trance Energy :)

Miejmy nadzieję, żę będą....z tym jest ostatnio problem na TT :( niestety

...We are looking for new liveset uploaders. People who are willing to donate their time to upload and seed new livesets. We don't want your personal collections, we want someone who get new and fresh material on a regular basis...

...we're running low on livesets....

co dało się ostatnio zauważyć...

EDIT :

Co do Trance Energy 2006 to 21:00 - 07:00 :

Mainstage:

Armin van Buuren

Ernesto vs Bastian

Mark Norman vs Cor Fijneman

Push (Live)

Johan Gielen

Marcel Woods

Above & Beyond

Ronald van Gelderen

Armada Area

Matthew Dekay

Perry O'Neil

M.I.K.E.

Markus Schulz

Remy vs Roland Klinkenberg vs Armin (Live)

Madhouse Stage:

Tiddey

4 Strings

Spider

Randy Katana

Jean

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi