combat Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ale tam jest bitrate 24 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 sa juz bilety na Armina :) kto zamawia przez ftb? ja juz wziąłem 4szt ;] Będe na pewno. Może nawet sie ttam stykniemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 no to i ja zamawiam :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 ja zamawialem na tiesto i byl luz. teraz zamowie na burrena napewno. to widzie ze kilka osob nas tam bedzie ;) c u @ wroclaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 nie wiem czy sa tu fani ostrego techno ale jesli sa to napewno wiedza co to LAST FRIDAY w klubie kanty w jaworznie niestety 24 lutego odbedzie sie "ostatni taki piateK" Carla Roca (Blackpoint/W82 - Agency/Substanz art.) Gogo (K.O Booking/Substanz art.) Siasia (K.O Booking/Substanz art.) Sick (W82 - Agency/Substanz art.) Vader (W82 - Agency) Wazin (W82 - Agency/Arytmia) Whisper (K.O Booking) czy ktos sie moze wybiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Potrzeboje trackliste seta Tiesto z hali ludowej. PozDro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ludki ssijcie, jak potraficie ;) http://www.spectivedance.com/davet/new/Gab...001-19-2006.mp3 Mniam. Piekny secik. Piekne nutki. Juz pierwszy kawalek rozwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Potrzeboje trackliste seta Tiesto z hali ludowej. PozDro jesli ja dostaniesz to daj znac bo poszukuje jednej piosenki co leciala miedzy 2a3 w nocy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 To jeszcze raz ja: Elektrochemie - Pleasure Seeker W jakosci lepszej niz 32kbps posiada ktos? To jeszcze raz ja: Elektrochemie - Pleasure Seeker W jakosci lepszej niz 32kbps posiada ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mam tiesto in wroclaw 1 czesc http://www.megaupload.com/?d=OHL5IR5G 2 czesc http://www.megaupload.com/?d=505TWQTK Jakby ktos chcial.. PozDro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) @To_Meks - jeszcze jakbys zalatwil trackliste :!: edit: zamowilem wlasnie bilet na AvB takze juz bede tam panewno. z tego co wiem narazie jedziemy tak : ja turzol qbass ktos jeszcze ? widzieliscie ze sa juz dostepne bilety na creamfields ? :D narazie za 66zl Edytowane 21 Lutego 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Oddam 1 zaproszenie na TT - w bardzo dobre i zaufane łapy ;] Podbijac na GG. bilet na AvB zamówiony :) Edytowane 22 Lutego 2006 przez Seentag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 bilet zamówiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Hey tutaj mam lepsze linki do tiesto.cee.tour.poland.2005.dvdrip. http://www.badongo.net/vid.php?file=upload...cezone2.avi&d=1 w 4 czesciach jest po 100mb :] PozdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 oco chodzi z tym dvdripem ? ktos nagrywal kamera na dvd czy to rip z oryginała ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Rip z orginalu. Sciaglem wszystkie 4 czesci i tylko 1 poszla inne nie sa rozpoznywane przez zadne kodeki i programy nawet vlc, wiec kicha szkoda sciagac ktos cos robi i jescze zle zrobi:/:/ PozdRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Siemka, niedlugo organizuje dyskoteke na "pożegnanie" karnawału i totalnie nie wiem co puścić... Jezeli chodzi o muzyke techniczną czy jak kolwiek te wszystkie odmiany nazwać to zatrzymałem sie na poziomie 2003 roku :x Nie chce puścić staroci... Co teraz jest takiego "świeżego" przy czym mozna by potanczyć? Nie podawajcie 400tytułow... 20 takich najlepszych według was... z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi :* Byłemu u kuzyna, lubi imprezowac i pomyslalem ze sie czegoś dowiem... dał mi posluchac pare piosenek i powiedzail "to ci zaora głowe" no i rzeczywiscie :x Nie szukam takiego czegos... Raczej cos pokroju Casteam- I don't (chyba tak sie to zwie...) tylko prosze bez komentarzy, jeden lubi wode gazowana, drugi nie, o gustach sie nie rozmawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ombre, http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=178682 tutaj znajdziesz wiele tematów o pokroju "co puścić...". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Maros z przykrością stwierdzam ze topici są z 2002, 2003 lub max. 2004 roku, mamy 2006 nieprawdaż? A ja chce cos "świeżego"! Nie sprawdzalem wszystkich, ale tam gdzie bylo cos w stylu "techno" "house" itd. otworzylem i data troszke nie swieza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Co za problem oblukac sobie listy przebojow albo posprawdzac czego ludzie sluchaja np. na forum.deck.pl albo innych.. edit: A tak nawiasem to jest forum komputerowe wiec tutaj nie dostaniesz tylu potrzebnych informacji co na forach muzycznych pomysl czasami. No wlasnie forum komputerowe naszczescie sa ludzie ktorzy znaja sie na muzyce a nie sluchaja c-booli i innych dupereli co przyprawia o mdlosci. Ombre znasz manieczki? Edytowane 23 Lutego 2006 przez To_MeKs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Tylko ze ja nie znam takich for, no ale nie wazne... ;] znajdzie sie cos ta znam manieczki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 fiu fiu ale w tym roku sobie poimprezuje love parade wkoncu sie odbedzie:) pozycja obowiazkowa no i creamfields Polska:) z pvd na czele:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 fiu fiu ale w tym roku sobie poimprezuje love parade wkoncu sie odbedzie:) pozycja obowiazkowa no i creamfields Polska:) z pvd na czele:> love parade to nicccccccccccc niekawego ;-) a cream fields bylo by fajne gdyby nie fakt ze jest to 1 lipiec i mam spora szanse na prace w UK wiec nie wiem czy bede :-( chociaz bym chcial. tak samo chcialbym pojechac na prodigy do katowic ale to malo mozliwe biorad pod uwage ze oni graja 1 maja a AvB 2giego. niestety zostaje sam AvB a szkoda . .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ja tez chce... na arminka. Kurde, nie wiecie do kieyd tickety mozna kupic? Bo wpierwy musze jakas ekipe z mojego zascianka zorganizowac i dopiero potem zrobiczajazd na Wroclaw ;) Widze ze z tweak`a ekipa bedzie calkiem ciekawa, hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) no to podlaczaj sie xpektor do nas bo pozniej bilety beda drogie Edytowane 24 Lutego 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja pewnie pojade tak samo jak na Tiesto :| Trudno znaleźć kogoś komu by się chciało jechać tyle km ze mną, wydać kase, a przede wszystkim trudno o osobę która jest tak zapalona isłucha tej muzyki. Sam nie jade, nie chce mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 No ja mam podobnie jak Narcyz... Jelsi mialbym prawko, to zero problemu, a tak samemu pociagiem cyz busem jechac, 150 km to sredniociekawa propozycja, ale kto wie. Moze kuzyna wyciagne ;) Jesli bym tam jechal to napewno bysmy sie jakos spotkali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 love parade to nicccccccccccc niekawego ;-) a cream fields bylo by fajne gdyby nie fakt ze jest to 1 lipiec i mam spora szanse na prace w UK wiec nie wiem czy bede :-( chociaz bym chcial. tak samo chcialbym pojechac na prodigy do katowic ale to malo mozliwe biorad pod uwage ze oni graja 1 maja a AvB 2giego. niestety zostaje sam AvB a szkoda . .. a byles na LP ze tak osadzasz?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 http://n0content.ath.cx/openFTP/STUFF/mp3/...05-21.00.00.mp3 SET Nature_One_2005_Freitag-2005-08-05-21.00.00 rozmiar : 1 GB czas : 7 h jakosc : 320 kb/s Polecam Mily dla uchaa:D ps: sciągnelo mi sie przez dzień transfer 30kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 No ja mam podobnie jak Narcyz... Jelsi mialbym prawko, to zero problemu, a tak samemu pociagiem cyz busem jechac, 150 km to sredniociekawa propozycja, ale kto wie. Moze kuzyna wyciagne ;) Jesli bym tam jechal to napewno bysmy sie jakos spotkali. Jakbym miale tylko 150km to bym sie nie zastanawiał ;] Uwierz, z tym prawkiem też nie jest tak świetnie. Nie napijesz się, a poza tym nie chce mi się samemu jechać 5-6 godzin. Już tak jechałem na zlot Tweak'a- nuda była kompletna jak sie samemu jechało. Czy z tym Loveparade, to jakaś potwierdzona informacja czy znowu pogłoski pomieszane z gdybaniem, jak w zeszłym roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...