Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

tak się stało....sam wspomagałem (proóbowałem) teraz sam potrzebuje pomocy a konkretniej - zaproszenie na TT. Moje konto poleciało - z jakiej racji ? to wie tylko sam zdrux.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i teraz biedne dzieci beda sie klucic ile maja do wroclawia jak bym sie wam chcialo tobyscie pojechali!

Cóż za wyszukana ironia:> Dobrze, nie jade bo w maju mam mature :| Też fajne wytłumaczenie.

@Seentag a byłeś ostatnio nieaktywny czy coś w tym stylu? Bo ja już tydzień chyba nie używam TT, ponieważ chwilowo jestem zmuszony używać zastępczego komputera. Są jakieś konkretnie wyznaczone zasady jak szybko usuną konto w czasie tej nieaktywności?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a byles na LP ze tak osadzasz?:)

nie lubie takiej muzyki wiec i impreza by mi sie nie podobala ;]

piratez, co do tego przygotowania to trzeba uwazac co by sie nie przygotowac za szybko i potem nie zagotowac i nie wytoczyc z pociagu :D pamietasz OSTREGO w tramwaju jak wracalismy z hali ludowe ? :D

Edytowane przez sector

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwracam sie z prozbą do rzytkownikow TT,

Juz d 2,5 miesiecy mam stronke TT na stronie startowej ale do teraz mi sie nie udało zajerstrowac :(

Czy jest moze tutaj jakis dobry człowiek ktory by mi ułatwił dostanie sie do grona TT poprzez zaproszenie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwracam sie z prozbą do rzytkownikow TT,

Juz d 2,5 miesiecy mam stronke TT na stronie startowej ale do teraz mi sie nie udało zajerstrowac :(

Czy jest moze tutaj jakis dobry człowiek ktory by mi ułatwił dostanie sie do grona TT poprzez zaproszenie ?

powiedz jak się zaprasza to może pomogę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Satoshie

zechciałbyś odstąpić jedno zaproszenie na TT ? jestes PU więc dasz rade :)

Według tego co pisał Zdrux na forum TT na początku każdego miesiąca mają być rozdawane invitki dla wszystkich Power User'ów....jak dostane to jestes pierwszy w kolejce ok ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według tego co pisał Zdrux na forum TT na początku każdego miesiąca mają być rozdawane invitki dla wszystkich Power User'ów....jak dostane to jestes pierwszy w kolejce ok ??

Ok. Na nowym koncie szybko dojde do PU tak więc odrazu odemnie obiecane zaproszenie dostanie qbass oraz turzol.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie do tych co zamowili bilety na armina z ftb. dostalem mejla od nich ze wplacilem kase i ze zmieniono moj stan zamowienia ale nie moge sprawdzic na stronie poprzez link czy faktycznie na stronie tak samo mi pokazuje. gdy wchodze na stronke przez ten link to pokazuje mi ze "traw lacznie z serwerem - prosze czekac" lub cos takiego. wy tez tak macie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Above & Beyond - Tri-State (2006) ... rządzi !!!

jak dla mnie a&b są najlepsi w tej chwili!

bardzo fajne kawałki, teraz u mnie na topie będzie ta płytka

klimaty anjunabeats, kawałki szybki przeplatane z kawałkami wolnymi - jak dla mnie relaks na maska :)

znakomite wejście przed kawałkiem Air for Life, szkoda, szkoda że potem nie zostało wykorzystane

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też "nabyłem" dziś tą płytkę. W sumie z tym relaksem, to masz racje. Ale jak dla mnie to momentami zbyt dużo wokalu i "melodyjności" (niewiem jak to określić :) ). Jednak pomimo to polecam, bo warto posłuchać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy macie jakiś spsób, żeby nie trzeba było tak często zmieniać portu w torrencie, aby wciąż być Connectable? Czy to jest uzależnione wyłącznie od tego czy mam otwartą stronę TT, czy nie? Bo mnie denerwuje wieczne zmienianie tego portu, a nieraz i przekierowywanie, jak jest nie po kolei.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi