kucyk Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Above_and_Beyond_-_Trance_Around_the_World_101-21-02-2006 ale fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 no i teraz biedne dzieci beda sie klucic ile maja do wroclawia jak bym sie wam chcialo tobyscie pojechali! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 tak się stało....sam wspomagałem (proóbowałem) teraz sam potrzebuje pomocy a konkretniej - zaproszenie na TT. Moje konto poleciało - z jakiej racji ? to wie tylko sam zdrux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 no i teraz biedne dzieci beda sie klucic ile maja do wroclawia jak bym sie wam chcialo tobyscie pojechali!Cóż za wyszukana ironia:> Dobrze, nie jade bo w maju mam mature :| Też fajne wytłumaczenie. @Seentag a byłeś ostatnio nieaktywny czy coś w tym stylu? Bo ja już tydzień chyba nie używam TT, ponieważ chwilowo jestem zmuszony używać zastępczego komputera. Są jakieś konkretnie wyznaczone zasady jak szybko usuną konto w czasie tej nieaktywności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) popatrz na Piratez-a jechal ze szczecina do wrocka na Tiesto ma ktos set z nature one biomehaniki? bo w tym secie nie ma ;/ Edytowane 26 Lutego 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 tak się stało....sam wspomagałem (proóbowałem) teraz sam potrzebuje pomocy a konkretniej - zaproszenie na TT. Moje konto poleciało - z jakiej racji ? to wie tylko sam zdrux. Powiem tylko tyle - f***ng o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Polska jest bardzo mala:) a w pociagu jest taki plus ze sie "szykujesz" na impreze:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ATB robi co raz lepsze kawałki , "Summer Rain" jeszcze lepszy od "Believe Me" juz nie moge sie doczekac wakacji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 całego ATB The DJ 3 In The Mix słucha się bardzo fajnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 kUCYK TA foczunia na avartciku to twojaa???;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 kucyk moglbys wrzucic tego DJ 3 gdzies na server? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) a byles na LP ze tak osadzasz?:)nie lubie takiej muzyki wiec i impreza by mi sie nie podobala ;] piratez, co do tego przygotowania to trzeba uwazac co by sie nie przygotowac za szybko i potem nie zagotowac i nie wytoczyc z pociagu :D pamietasz OSTREGO w tramwaju jak wracalismy z hali ludowe ? :D Edytowane 27 Lutego 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 kUCYK TA foczunia na avartciku to twojaa???;Pta kucyk moglbys wrzucic tego DJ 3 gdzies na server?nie za bardzo mam jak, niby mam miejsce, ale nie mogę wrzucać tam warezu :) ale jak Ci bardzo zależy to coś pomyślimy może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 @Satoshie zechciałbyś odstąpić jedno zaproszenie na TT ? jestes PU więc dasz rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 zwracam sie z prozbą do rzytkownikow TT, Juz d 2,5 miesiecy mam stronke TT na stronie startowej ale do teraz mi sie nie udało zajerstrowac :( Czy jest moze tutaj jakis dobry człowiek ktory by mi ułatwił dostanie sie do grona TT poprzez zaproszenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 zwracam sie z prozbą do rzytkownikow TT, Juz d 2,5 miesiecy mam stronke TT na stronie startowej ale do teraz mi sie nie udało zajerstrowac :( Czy jest moze tutaj jakis dobry człowiek ktory by mi ułatwił dostanie sie do grona TT poprzez zaproszenie ? powiedz jak się zaprasza to może pomogę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 @Satoshie zechciałbyś odstąpić jedno zaproszenie na TT ? jestes PU więc dasz rade :) Według tego co pisał Zdrux na forum TT na początku każdego miesiąca mają być rozdawane invitki dla wszystkich Power User'ów....jak dostane to jestes pierwszy w kolejce ok ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Według tego co pisał Zdrux na forum TT na początku każdego miesiąca mają być rozdawane invitki dla wszystkich Power User'ów....jak dostane to jestes pierwszy w kolejce ok ?? Ok. Na nowym koncie szybko dojde do PU tak więc odrazu odemnie obiecane zaproszenie dostanie qbass oraz turzol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 powiedz jak się zaprasza to może pomogę... nie mamy power usera, nie da rady ;] czekam na jakie dvd nowe to upne z 10g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Jeśli od marca będzie tak jak Zdrux obiecał to każdy PU będzie co miesiąc dostawał 1 invitke, więc nie będzie problemów byle by ratio trzymać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 mam pytanie do tych co zamowili bilety na armina z ftb. dostalem mejla od nich ze wplacilem kase i ze zmieniono moj stan zamowienia ale nie moge sprawdzic na stronie poprzez link czy faktycznie na stronie tak samo mi pokazuje. gdy wchodze na stronke przez ten link to pokazuje mi ze "traw lacznie z serwerem - prosze czekac" lub cos takiego. wy tez tak macie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Jeśli jest tu więcej Power Userów z TT to też bym prosił o zaproszenie. Jutro jest początek marca więc jak możecie to pamiętajcie o mnie :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Above & Beyond - Tri-State (2006) ... rządzi !!! jak dla mnie a&b są najlepsi w tej chwili! bardzo fajne kawałki, teraz u mnie na topie będzie ta płytka klimaty anjunabeats, kawałki szybki przeplatane z kawałkami wolnymi - jak dla mnie relaks na maska :) znakomite wejście przed kawałkiem Air for Life, szkoda, szkoda że potem nie zostało wykorzystane Edytowane 3 Marca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Też "nabyłem" dziś tą płytkę. W sumie z tym relaksem, to masz racje. Ale jak dla mnie to momentami zbyt dużo wokalu i "melodyjności" (niewiem jak to określić :) ). Jednak pomimo to polecam, bo warto posłuchać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 dobrze, to pamietajcie o mnie prosze ze jestem w TT invite tweak kolejce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Czy macie jakiś spsób, żeby nie trzeba było tak często zmieniać portu w torrencie, aby wciąż być Connectable? Czy to jest uzależnione wyłącznie od tego czy mam otwartą stronę TT, czy nie? Bo mnie denerwuje wieczne zmienianie tego portu, a nieraz i przekierowywanie, jak jest nie po kolei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) to nie zalezy od tego czy masz otwarta strone czy nie swoja droga niezly avatar narcyz ;- ) Edytowane 6 Marca 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 OT: Tak bardzo mi się spodobał, że nie omieszkałem go sobie "pożyczyć" ze znanej nam strony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Nowy set c-bool'a prosto z jego opisu z gg ;) http://www.clubsahara.pl/pliki/04_03_C_BooL_Club_Sahara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Nowy set c-bool'a prosto z jego opisu z gg ;) http://www.clubsahara.pl/pliki/04_03_C_BooL_Club_Sahara tak naprawde chyba nikt tu nie slucha tego typu muzyki :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...